kk nin kadınları Neden böyle

eylemgs34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
217
22
38
35
İstanbul
biri burda derdini anlatıyo Konu o kadar büyütülecek Bişey değil . Ama burdaki kadınlar veriyorlar gazi sorunu olan kişiye . Direk bitir filan diyorlar .

biri burda derdini anlatıyo Konu o kadar büyütülecek Bişey değil . Ama burdaki kadınlar veriyorlar gazi sorunu olan kişiye . Direk bitir filan diyorlar .
Siz zaten önemli kararlarınızı buradaki yorumlara göre verirseniz, yanılırsınız.
Her karakterden, düşünceden insan var.
Siz yorumları okuyup, kendi kararınızı vereceksiniz.
16 yaşındaki kız veya bir erkek bile yorum yapıyor olabilir sonuçta.

Son düzenleme:
İnsanlar sadece fikirlerini söylerler .. o olay hakkında sadece düşünürler .. olayı yaşayan akla ve mantıga uygun olanı seçer düşünür karar kılar ve gereğini yapar . kimse kimseyi bu şekilde yargılamamalı bence .. ve burada binlerce insan var hanımefendi ...
ve bu ınsanlar kişinin başına gelen olayı yaşamamış olabilirler . sadece fikirlerini iletiyorlar ...

Neden kk kadınlarının böyle demesi sorun oluyor ben de onu anlamıyorum. Kimse burada keyfinden ayrıl, boşan demez.

Haklısın tabi ama kadın muhabbetleride böyledir kız arkadaşlarımla toplam anlat derdini verirler gazı ama sen tutup dmezsin aman haklılar ayrılayım.

Insanlar rahatlamak ve destek istiyor buluyorlarda.

Kimse kimsenin hayatinin içinde olamiyor çünkü, disardan herşey daha kolay görünüyor çünkü.

adam gibi muamele görene kim hayır diyo iki alıntı yap bak ben onlara napcam....dayak yiyene aldatılana psikolojik şiddet görene tabiki bitir diycez kır dizini otur evinde diyecek kadar vicdansızlaşmadık çok şükür..

her ağızdan bir ses çıkıyor, en güzeli de bu. konu sahibi bin türlü farklı görüş almış oluyor. bence uzun uzun yorum yazıp, emek verip de karşılığında bir teşekkür duyamamak en kötüsü. soru sorarken nezaketten kırılan insanın karşılığında uzuuun bir cevap almasına rağmen kuru bir teşekkür dahi etmemesi ayıp.

insanlar ruh hallerine ve pc.de gördüklerine göre yorumluyo işte..
kimse kimsenin derdini tam anlayamaz..
yalnız bazıları az etkilenirken bazıları çok etkileniyo yorumlardan..
yada o anki psikolojilerine göre etkilenme düzeyleri değişiyo..
ben mesela pozitif olduğum zamanlar hiç bi yorumdan yoğun olarak etkilenmiyorum..
ama negatifsem o an yazılanları okuyup çıldırdığımda oluyo..
neyse bu böyle gider..
sonuç cümlesini bulamadım..:KK53:
hadi kolay gelsin..:KK45:

İsteyen istedigi yorumu yapar, dinleyip dinlememek konuyu acan kisiye kalmis.
Biz bitir dedigimizde bitirmeyen bir suru insan gorduk burda. Kimse de keyfinden bitir demez.

Burdaki bayanların çoğu hayat tecrübesi olan hanımlar ve önemsiz görünen o sorunun aslında sonun başlangıcı olduğunu çok iyi biliyorlar istisnalar ne yazıkki Kaideyi bozmuyor geneldede 2009 kocam bana el kaldırdı ama vurmadı diye başlayan konular 2014 te beni dövdü bu 5 kez oldu diye bitiyor tüm konular için geçerli değil ama genelde burda yorum yapan kk kadınları hep haklı çıkıyor ben yıllardır burayı takip ederim ama yeni üye oldum tekrar söylüyorum kk kadınlarının özellikle ilişki gelecekleri ile yaptıkları tüm yorumlar %90 tutarlıdır

Back
X