kk nin kadınları Neden böyle

Siz zaten önemli kararlarınızı buradaki yorumlara göre verirseniz, yanılırsınız.
Her karakterden, düşünceden insan var.
Siz yorumları okuyup, kendi kararınızı vereceksiniz.
16 yaşındaki kız veya bir erkek bile yorum yapıyor olabilir sonuçta.
ben kendim için demedim genel olarak :)

Burada sadece anlatılanlardan yola çıkarak yorum yapıyoruz tek taraflı dinliyoruz .
Bence bazı yorumları saymazsak gayet yerinde yapılan yorumlar herkes kendi bakış açısına göre yorumluyor.

Bir konuya kaç kişi yorum yapıyorsa o kadar farklı bakış açısı ile yaklaşılmış demektir. Herkesin yaşanmışlıkları farklı olduğu için söz konusu konuya yaklaşma şekilleri de farklı oluyor doğal olarak. Mesela, benim için kesinlikle ayrılık gerektiren bir olay başkasına göre o kadar da ciddi olmayabilir. Genelde özellikle BDV'ye insanlar sorun olarak nitelendirdikleri şeyin dışarıdan nasıl göründüğünü anlamak için başlık açıyorlar. Sizin siteminiz biraz sanki işine geleni duymayınca mızmızlanma gibi bir şey olmuş; ama olay algı meselesi. Herkes sizin bakış açınızla baksa zaten başkasına danışmanızın anlamı kalmaz.

Herkesin hayata bakis acisi farklı kimi kaldirabilir hayatina devam edebilir kimisi de kaldiramaz buna gore yorum yapar. Her yorumun basina "bence" yazilmasina gerek yok ama okurken oyle okumak gerek...

Ki kimse buradan aldiği gazla bir şey yapmaz merak etmeyin yapacak olan sormaya dahi uğraşmaz bosanma desekte dinlemez...

Herkesin bir önerisi, bir bakış açısı ve bir tecrubesi olduğu için bir çok yorum ve öneri çıkması çok normal.

Back
X