kk nin kadınları Neden böyle

o kadar boşanayım mı konusu açtım, direk bitir diyen olmadı.
aldatma, şiddet, manyak koca/sevgili falan olmadıkça pek bitir diyen olmuyor aslında.

Ben kimseye ayrıl,boşan demem. Zaten benim dememle de boşanmaz o üye en fazla fikir alır ölçer biçer

bekara karı boşamak kolay derler amiyane tabirle ama bazen öyle konular görüyorum ki... hamile haliyle eşinden tekme tokat dayak yiyen, küfürler duyan hemcinsine "kocandır, ne yapsa yeridir, mecbur çekeceksin" diyebilir mi az buçuk okumuş, açık görüşlü bir kadın?

biri burda derdini anlatıyo Konu o kadar büyütülecek Bişey değil . Ama burdaki kadınlar veriyorlar gazi sorunu olan kişiye . Direk bitir filan diyorlar .

Merhaba ,

Üyelere yönelik konu açmak yasaktır. Bilginize.

Sorunuza dair ise , konu açan üyenin ilk konusu değilse daha önceki konuları ve üyenin anlattıklarına dair söylenmiştir. Forumda sandığınızın aksine bitir , ayrıl gibi yorumlar nadiren yapılmaktadır.

Daha komiği ben şiddetle ilgili konu açtım herkes siz birbirinize aşıksınız, kocan seni çok seviyor falan dedi
Hayatımın şokunu yaşadım

Napalım peki? Ye dayağını otur, kocandır sever de döver de mi diyelim?
Aldattıysa aldattı ne var bunda, adamın elinin kiri kır dizini otur mu diyelim?
Hakaret küfür ediyorsa vardır bir bildiği, çileden çıkartma adamı mı diyelim?
Ne diyelim hadi sen söyle...

Biz bu olaya yorum farkı diyoruz canım.. hepimiz aynı şeyi söylersek ne anlamı kalır ki :)) farklılıklar hayata renk katar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…