Şu an hem heyecanlıyım hem mutlu hem buruk.
2 yıllık ilişkim 9 ay önce bitmişti. Çok severken terkedildim. Bana kendimi iğrenç hissettirerek, kaçar gibi terketti gitti. Aylarca kabullenemedim anlamaya çalıştım ama sürekli hakaretler duydum. Neyse o zorlu günler geçti gittiii. Hatta bir başkasıyla görüşme durumun olabilir yakın zamanda.
Dün ex kişisi uzunca bir mail atmış. Ayrıldığımız zamandan beri olan süreç benim için çok yipraticiydi keşke silme tuşu olsa hayatın bir anda silebilsen ama maalesef zaman alıyor unutmak ve yıpratıyor vs vs yazmış. Sanırım yeni bir hayata başlıyorsun başkasıyla senin için çok sevindim eminim bir başkasıyla çok mutlu olacaksın demiş. Son olarak da helalleselim yazmış. Bir zamanlar ben ağlarken ne paraliyorsun kendini 6 aya unutursun diyen kişi yazmış bunları.
Neyse bende biraz bekledim bugün cevap yazdım. Hissettiklerimi yasadiklarimi kısaca ozetledim olaylara girmeden. En büyük mahkeme kişinin vicdanidir dedim. Bir de evet cevap bekleyen biri var ve evet diyeceğim dedim

bunu neden dedim bilmiyorum. Son olarak neden hakkımı helal etmemem gerektiğini unutamam yazdım ve yolun açık olsun dedim. Aman burnu yere duser mi hemen üçüncü mesajı yazdı, yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım vicdanım çok rahat hakkını helal etmiyorsan Allahın huzurunda hesaplasiriz demiş.
Yahu adam asla laf söyletmiyor kendine. Durum bu.
Düşündüm yazmam onun vicdanını rahatlattı mi acaba diye? Yazmasa miydim susmam daha mi iyi olurdu? Çünkü pişman olsun istedim hep hala istiyorum. Durum ordan bakinca nasıl görünüyor? Vicdani gerçekten rahat mi sizce?
Çok soru sordum ama aylardır adamın pişman olduğu günlerin hayalini kuruyordum