evlimisin bacım sen tanıt bakem kendiniiiii
ah canım beniim yaa Allah yardımcımız olsun valla zor kardeş geçim derdi iştenedemekkk ayıp olurmuuuuuuuuu amac gorusmek paramı kızımşimdi gelio tokat haaa
ya aslında arabamız var ama paramız yok benzin doldurmaya ay bu aralar cok zügürtüz allahım ben nasıl bulcam gün parasını onu bile bilmiyooom
kızlar uykum gelmıyor benım yau bılemedım nıye
kımsecıkler almıyo benı ne evlısı
ayyy kıyamam nolcakkkk yaaaa olsun kısmet kac yasındasın nerdensin naparsın
kımsecıkler almıyo benı ne evlısı
ah canım beniim yaa Allah yardımcımız olsun valla zor kardeş geçim derdi işte
bakam ayarlayabilirsem gelirim inşallah
sana bi koca bulaydık eyiydi
başladı gene beni almıyolar almıyolar diye yaaaa
yahu 21 yaşında evde mi kalınırdaha var daha var
21 olcam yazın..yaslanıyorummcok üzülüyorum 20den sonra saten ınsan cabuk yaslanırmıs zaman cabuk gecermıs pff
21 olcam yazın..yaslanıyorummcok üzülüyorum 20den sonra saten ınsan cabuk yaslanırmıs zaman cabuk gecermıs pff
ayy ben bu kalorin denen şahsı yırtarım
cooba alabilirmiyim
çorba içecekmiş pislik şeyyy
şimile yırtar şimdi onu ey gidi karolin bacıı
aynn öyle erken daha :)
başladı gene beni almıyolar almıyolar diye yaaaa
yahu 21 yaşında evde mi kalınırdaha var daha var
inşallahnedemek ayarlayabilirsem geleceksin o kadannnnn
aynn öyle erken daha :)
vallah mesele evlenmek dııl o ısı yürütmek yoksa evlenmek ısın en kolayı ve bız benımkıyle 5 martda 1 senemızı doldurduk da bu gıdısle bana yol görünüyor sankıcok fazla sıkıyormusum beyfendıyı bunalmıs bırde bırazcık hemen azıcık kıskanclık edıom dıye hemen mesafe koyuyor araya anlamadım yanı sankı erkek benım de o kız amannnn bananee takmıyom keyfı bılır
20 den sonra çabuk geçiyo evet 30 dan sonra da öle diyolar
ama henüz 30 olmadığım için onu bilemingo
vallah mesele evlenmek dııl o ısı yürütmek yoksa evlenmek ısın en kolayı ve bız benımkıyle 5 martda 1 senemızı doldurduk da bu gıdısle bana yol görünüyor sankıcok fazla sıkıyormusum beyfendıyı bunalmıs bırde bırazcık hemen azıcık kıskanclık edıom dıye hemen mesafe koyuyor araya anlamadım yanı sankı erkek benım de o kız amannnn bananee takmıyom keyfı bılır
kacsın kı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?