he senin sevgilin vaaar
hayırlısı olsun yaa sıkma kendi haline bırak adamı
erkekler bumerang gibiler atıyon dönüp geliyolar
var olmaz olaydıbenımle görüsmek yerıne arabasını temızlemek ısteyen yada benımle telefonlasmak yerıne facede "oyun oyanamayı" tercıh eden bır sevgılı oldu cıktı son zamanda bende buralara dadandım nerde hata ettım anlamadım soguttum herıfı kendımden vallah
kızlarrrrrrrrrrr 2000 inci yazımızı yazdıkkkkkk
ALKIS KENDİMİZEEEEEEEE
asistanım minikkelebek ve diger tüm arkadasllarımı tebrikkk konduruyorum
var olmaz olaydıbenımle görüsmek yerıne arabasını temızlemek ısteyen yada benımle telefonlasmak yerıne facede "oyun oyanamayı" tercıh eden bır sevgılı oldu cıktı son zamanda bende buralara dadandım nerde hata ettım anlamadım soguttum herıfı kendımden vallah
erkek milleti yokmu erkek milletiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar ben yatıyorum sizleri seviyoreeeeeeeeeeeeee
yatagama gidiyoreee
mısıl mısıl uyuyore
:76::76:
onu sadece erkekler yapmıyo ben de kızdım sevgilime mesaj atmıyorum kaç saattir burdayım şşşş :):)
azıcık ılglı davrandın mı hemen sımarıyorlar vallah ama bıraz sırtını cevırdın mı hemen yıne tatlılık sekerlık pesındeler
ahaha bütün gün ılgılenmedım, hayırdır canım yazmıshıc oralı olmadım oh ıyı ettım
henüz 27 tatlımkacsın kı ??
hahahaaayyt hadi ordan55 görünüyo kendisi
yat canım hadi ii geceler yarın gel göüşelimbnmmmmmmmm uykum geliiiiiiiiiiiiiooooooooooo
kızlarrrrrrrrrrr 2000 inci yazımızı yazdıkkkkkk
ALKIS KENDİMİZEEEEEEEE
asistanım minikkelebek ve diger tüm arkadasllarımı tebrikkk konduruyorum
200 sayfada degilde 202 de olsam olarmi
günaydın kızlar mutlu günler hala hastayım tuvalet kağıtlarıyla dolaşıyorum son aldığım bilgiye göre firmalar mesaiyeye kalmış üretimlerini artırmış tüm market reyonlarındaki tuvalet kağıtları bitmiş
günaydın kızlar. mandiş allah şifa versin sana bana tüm hastalara
aminnnnn
millet mıçını silecek tuvalet kağıdı bulamıyomuş senin yüzünden. aşk olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?