Amin dadlum
yok salgın varmış herkes hasta akın etmişler marketlere :)
akşam yaşadığım rezilliği yazdım eşinize rezil olduğunuz topik varya oku bak neler yaşadım bu akşam dadlum
mandalina cnm merhaba:)
bende memurum yeni atandım şükür:)
nasılsınn
merhaba demir hayırlı olsun işin
iiim sen nasılsın
allah iyilğin versin mandiş. hastayken insanın hayal gücü iki katı çalışoy ama seninkini maşallıh var normalden 10 kat fazla çalıştırmışsın
ayy dadlum birde anlatışı var eşimin sabah sabah yattım yerlere iyimi hiç hatırlamıyorum sadece antrede uyandım neler olduğunu hiç hatırlamıyorum
Kıssslaaar mucks
Benim ve eşimin rezilliklerini de okudunuz mu orda.
Datlucadı seninkine bakacam şimdi ne yapmışın kimbilir bacım
pekieşin bu durumu ilk farkettiğinde nasıl tepki verdi
Kıssslaaar mucks
Benim ve eşimin rezilliklerini de okudunuz mu orda.
Datlucadı seninkine bakacam şimdi ne yapmışın kimbilir bacım
okudum
ben o sayfaya hiç yazmadım desem:26:
ilk farkettiğinde korkmuştu beni uyandırmıştı rengi filan atmış ışığı yakmış gözleri pörtlemiş vaziyette sonra durumu anlattım uykumda konuştuğumu umursamadan uyumasını ama hiç dediğimi yapmadı hep uyanıp beni dinliyor adam
okumammı koptum hepsine
hiii hemen yaz hadi
arkadaşlar gülmeye gerçekten ihtiyacım var benim bikaç gündür:Spoff
ne söyleyecen diye dinlyiodur , bende çok severim konuşan birini dinlemesni. bazen oğlum konuşur. bende sorular sorarım. oda cevap verir arada eşimi kandırırırm oda inanır
arkadaşlar gülmeye gerçekten ihtiyacım var benim bikaç gündür:Spoff
ya saçma sapan bişey ama beni çok etkiledi:S
güleceksiniz önce biliorum belkide..
ya cuma neydi fal baktırdım ben parayal baya kafede..
daha öncede baktırmıştım ama hiç böle şeyler çıkmamıştı ve bölede etkişenemmeiştim..:S
bana tarih verdi kadın ayrılacaksınız dedi..ertesi gün az uyudum falan neyse bir iki arkadaşla tanıştım onlarda yeni ayrılmış kişiler eşinden biz iiz dedikçe bizde zamnında iiz falan die konuştular iice çöktüm üst üste geldi işte ii hissetmiorum iş yerindeyim belli etmemem lazım ama moralim bozuk:S
ahın tuttu minnak
aynı evde nasıl yaşadığını inan bende çözemedim yıllarca tek balşıma yaşadım ev arkadaşım bile olmadı kimse bana sabredemedi helal olsun kocama 2 yıldır duruyor hala boşamadı :)
acaba kaç hırsız vardı yada benim cesaretimi bilselerdi evime girmeye cesaret ederlermiydi yada gerçek olsa ben bu kadar cesur olurmuydum yanlız silahımda iyi bardak :)) yatağımın başucunda tüfek vardır iyiki onu almamışım bak şimdi aklıma geldi Allah korusun hee
ya saçma sapan bişey ama beni çok etkiledi:s
Ya cuma neydi fal baktırdım ben parayal baya kafede..
Daha öncede baktırmıştım ama hiç böle şeyler çıkmamıştı ve bölede etkişenemmeiştim..:s
bana tarih verdi kadın ayrılacaksınız dedi..ertesi gün az uyudum falan neyse bir iki arkadaşla tanıştım onlarda yeni ayrılmış kişiler eşinden biz iiz dedikçe bizde zamnında iiz falan die konuştular iice çöktüm üst üste geldi işte ii hissetmiorum iş yerindeyim belli etmemem lazım ama moralim bozuk:s
ya saçma sapan bişey ama beni çok etkiledi:S
ya cuma neydi fal baktırdım ben parayal baya kafede..
daha öncede baktırmıştım ama hiç böle şeyler çıkmamıştı ve bölede etkişenemmeiştim..:S
bana tarih verdi kadın ayrılacaksınız dedi..ertesi gün az uyudum falan neyse bir iki arkadaşla tanıştım onlarda yeni ayrılmış kişiler eşinden biz iiz dedikçe bizde zamnında iiz falan die konuştular iice çöktüm üst üste geldi işte ii hissetmiorum iş yerindeyim belli etmemem lazım ama moralim bozuk:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?