KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

allah iyilğin versin mandiş. hastayken insanın hayal gücü iki katı çalışoy ama seninkini maşallıh var normalden 10 kat fazla çalıştırmışsın

allah iyilğin versin mandiş. hastayken insanın hayal gücü iki katı çalışoy ama seninkini maşallıh var normalden 10 kat fazla çalıştırmışsın

ayy dadlum birde anlatışı var eşimin sabah sabah yattım yerlere iyimi hiç hatırlamıyorum sadece antrede uyandım neler olduğunu hiç hatırlamıyorum

ayy dadlum birde anlatışı var eşimin sabah sabah yattım yerlere iyimi hiç hatırlamıyorum sadece antrede uyandım neler olduğunu hiç hatırlamıyorum

pekieşin bu durumu ilk farkettiğinde nasıl tepki verdi

Kıssslaaar mucks
Benim ve eşimin rezilliklerini de okudunuz mu orda.
Datlucadı seninkine bakacam şimdi ne yapmışın kimbilir bacım

pekieşin bu durumu ilk farkettiğinde nasıl tepki verdi

ilk farkettiğinde korkmuştu beni uyandırmıştı rengi filan atmış ışığı yakmış gözleri pörtlemiş vaziyette sonra durumu anlattım uykumda konuştuğumu umursamadan uyumasını ama hiç dediğimi yapmadı hep uyanıp beni dinliyor adam

Kıssslaaar mucks
Benim ve eşimin rezilliklerini de okudunuz mu orda.
Datlucadı seninkine bakacam şimdi ne yapmışın kimbilir bacım

okumammı koptum hepsine

okudum
ben o sayfaya hiç yazmadım desem:26:

hiii hemen yaz hadi

ne söyleyecen diye dinlyiodur , bende çok severim konuşan birini dinlemesni. bazen oğlum konuşur. bende sorular sorarım. oda cevap verir arada eşimi kandırırırm oda inanır

ne söyleyecen diye dinlyiodur , bende çok severim konuşan birini dinlemesni. bazen oğlum konuşur. bende sorular sorarım. oda cevap verir arada eşimi kandırırırm oda inanır

evet eşimde sorular soruyormuş demekki uykusunda konuşan biriyle yaşayanların psikolojisi bu oluyor azcık irdeleyelim sizi dönün bebeliğinize bakim

ya saçma sapan bişey ama beni çok etkiledi:S
güleceksiniz önce biliorum belkide..
ya cuma neydi fal baktırdım ben parayal baya kafede..
daha öncede baktırmıştım ama hiç böle şeyler çıkmamıştı ve bölede etkişenemmeiştim..:S
bana tarih verdi kadın ayrılacaksınız dedi..ertesi gün az uyudum falan neyse bir iki arkadaşla tanıştım onlarda yeni ayrılmış kişiler eşinden biz iiz dedikçe bizde zamnında iiz falan die konuştular iice çöktüm üst üste geldi işte ii hissetmiorum iş yerindeyim belli etmemem lazım ama moralim bozuk:S

neyse kızlar olumsuz düşüncelerimin yerine olumlu larını koymaya çalışacağım ve bu arada allaha şükür eşimle hiçbir sorunumuz yok ama sadece korku oldu bu olaydan sonra okadar..

böle şeylere inanma canım boşu boşuna bozuyon psikolojini
İyi şeylere güzel şeylere inan ki iyi olsun

Hakkaten ya senin eve hırsız girse zavallı kaçarken ayakları totosuna değer

falların en kötü yanı budur saçmadırlar ama inandırıcı olmayı başarırılar. Bu yüden en iyisi hiç baktırmamaktır

aaa o falcılara kalsaydı ben şuan yurtdışında evliydim ikiz bebelerim vardı ay fala inanma boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…