kizlar dün basima geleni anlatiyim size
bi cafeteriada arkadasimla kahve iciyoruz ama Türklerin cok az oldu yer hep almanlar ugrar genelde neyse biz oturduk arkada adam ama tip ayni alman ,biz arkadasimla konusuyoruzda konusuyoruz tut dogumdan adet günlerinden kas almaktan kikir fikiriz yani
kapi acildi bi adam geldi tam arkamizda oturan adamin masasina dogru gidip merhaba dedi,biz aynen böylesonrada sesler kisik ve sonunda kahveler yarim birakilip kacccc eve geldik bi utaniyoruz bi gülüyoruz
aman bida tövbe disarda almanlarin ortasinda kalsamda su cenemi tutucam
bi cafeteriada arkadasimla kahve iciyoruz ama Türklerin cok az oldu yer hep almanlar ugrar genelde neyse biz oturduk arkada adam ama tip ayni alman ,biz arkadasimla konusuyoruzda konusuyoruz tut dogumdan adet günlerinden kas almaktan kikir fikiriz yani
kapi acildi bi adam geldi tam arkamizda oturan adamin masasina dogru gidip merhaba dedi,biz aynen böylesonrada sesler kisik ve sonunda kahveler yarim birakilip kacccc eve geldik bi utaniyoruz bi gülüyoruz
dışarı çıkacaktım yağmur yağıyo
allah bağışlasın. kim bakıyo çocuğa. direk yaralı olduğum noktadan dalaym
ne güzelllll cnm Allah bagıslasınnnnnnnnnn hoşgeldn aramızaa
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
ghs, DatluCadu, rabia01+, miniiikkelebek+
ayyy cooook güldüm yaaaaaaaaaaaa
dışarı çıkacaktım yağmur yağıyo
insan çok kötü oluyor am komikte geliyor
kızımı yeni kreşe başlattımda ,3 yaşında .amin canım babannesi bakıyor canım sen neden dertlisin bu konuda:26:
sağol canım cümlemizkinide hoşbuldum
insan çok kötü oluyor am komikte geliyor
Ahh Rabbim; Bazen bunları unutup dünyaya sarıldığım oluyor. Hani neredeyse seni unutacağım. O zaman dünyayı elimden alıyorsun,dikenleriyle elimi kanatıyorsun.
Azrail değmeden gözüme ; Seni değdirebilsem Rabbim ahh 'ÖZ'üme...! Bana bunKısmet Eyle...
harika bişey bu yaaaaaaaaa
aynen bastan öyle morardim görme renkten renge girdim gerci bu benim ilk rezillim degil sonda olmicak hele bitane var kimselere anlatamam fenaaa
kelebem kacti
aynen bastan öyle morardim görme renkten renge girdim gerci bu benim ilk rezillim degil sonda olmicak hele bitane var kimselere anlatamam fenaaa
kelebem kacti
o ye dostummmm yeeeee
kızımı yeni kreşe başlattımda ,3 yaşında .
bu arada deminki yazıyı benim oğlan yazmış kızlar. çok pardon. delirdiğimi düşünmeyin yani. gıcık sırıtıp duruyodu hele.
kızımı yeni kreşe başlattımda ,3 yaşında .
bu arada deminki yazıyı benim oğlan yazmış kızlar. çok pardon. delirdiğimi düşünmeyin yani. gıcık sırıtıp duruyodu hele.
ay bende noluyo dedim
kendi kendime mantıklı açıklama arıyordum ama bulamıyordum
kreşte iyi diyorlar eğitim öğretim açısından olsun sosyal hayat açısından olsun çalışıyormusun canım
anlat bakiiiiiiiiiiim hemennnnnnn
anlatsana kimseye demeyiz
:44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?