KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

ne yaptın adamın kollarına mı atladın yoksa

kiz adamin arkasi dönüktü oturuyordu ceketi tipi sac modeli cilizli ayni benimki bende askimmmm geldim diye adama bi sarildim

adam yüzünü bi döndü bana böyle bakiyor bense bi yerin dibine girmedimi bilirim

sonra yavas yavas arkama bile bakmadim diger tarafda esimi gördüm ve yanina sus pus gittim noldu niye kirmizisin biseymi oldu birimi satasdi hemen söyle gidip benzeteyim diyor halbuki bilmiyorki karisi adama yapismis

1 hafta sonra anlatabildim anca basta cok utandi nasil karistirsin vsler diye sonra gül gül öldü

puahahahhahaa

allah iyiliğini versin

baba diye bi seslendiiimmmmm bi baktım baska adammmm sonra nasıl geri döndüm korktummm varyaa buldum işte ölee

su karistirmalar yokmu

Tutkuuuuuu kiz niye kactin rezillimden korktunmu

benimde kacma vaktim kizlar yemek yapicam

aksama görüsürüz

Son düzenleme:
Su karistirmalar yokmu

Tutkuuuuuu kiz niye kactin rezillimden korktunmu

Benimde kacma vaktim kizlar yemek yapicam

aksama görüsürüz

kaçmadım kıs işlerim var da daha okuycam neler yazdığını

Ben akşam olmam iyi akşamlar canım

şimdilik iyi gidiyo. Sabah hazırlamak biraz zor oluyo okadar. öğretmenin benden çok seviyomuş küçük hanım.

Ben memurum canım

hiç severmi seni kızdırıyordurçok kurnazlar

tamamiyle anlatmim kisa bi özet geciyim :))) disarda baskasini kocisim sanip gerisi stop

Aklima geldikce hala cok utaniyorum

çok fena

Antalmıycaktın ama baktınki hepimizin aklına daha beteri geldi açıklama getirdin demi

Ayy iyi anlatmışsın eşine ben olsam anlatamazdımkorkardım tepkisinden:18:

bende annem babam sanıp baska bir ailenin yanında alısveris merkezinde yanlarında öylece cok yürüdümmm

baba diye bi seslendiiimmmmm bi baktım baska adammmm sonra nasıl geri döndüm korktummm varyaa buldum işte ölee

çocukken oluyor böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…