tamamiyle anlatmim kisa bi özet geciyim :))) disarda baskasini kocisim sanip gerisi stop
aklima geldikce hala cok utaniyorum
tamamiyle anlatmim kisa bi özet geciyim :))) disarda baskasini kocisim sanip gerisi stop
ne yaptın adamın kollarına mı atladın yoksa
neeeeeeeeeeeeeeee
öptünmü yoksaaaaaaaaaaaaaaaaa
kiz adamin arkasi dönüktü oturuyordu ceketi tipi sac modeli cilizli ayni benimkibende askimmmm geldim diye adama bi sarildim
adam yüzünü bi döndü bana böyle bakiyorbense bi yerin dibine girmedimi bilirim
sonra yavas yavas arkama bile bakmadim diger tarafda esimi gördüm ve yanina sus pus gittimnoldu niye kirmizisin biseymi oldu birimi satasdi hemen söyle gidip benzeteyim diyor halbuki bilmiyorki karisi adama yapismis
1 hafta sonra anlatabildim anca basta cok utandi nasil karistirsin vsler diye sonra gül gül öldü
kiz adamin arkasi dönüktü oturuyordu ceketi tipi sac modeli cilizli ayni benimkibende askimmmm geldim diye adama bi sarildim
adam yüzünü bi döndü bana böyle bakiyorbense bi yerin dibine girmedimi bilirim
sonra yavas yavas arkama bile bakmadim diger tarafda esimi gördüm ve yanina sus pus gittimnoldu niye kirmizisin biseymi oldu birimi satasdi hemen söyle gidip benzeteyim diyor halbuki bilmiyorki karisi adama yapismis
1 hafta sonra anlatabildim anca basta cok utandi nasil karistirsin vsler diye sonra gül gül öldü
puahahahhahaa
allah iyiliğini versin
sizde anlatin kizlar basinizdan böyle rezillikler gectimi
bende annem babam sanıp baska bir ailenin yanında alısveris merkezinde yanlarında öylece cok yürüdümmm
aileni nasil buldun sonra
baba diye bi seslendiiimmmmm bi baktım baska adammmm sonra nasıl geri döndüm korktummm varyaa buldum işte ölee
su karistirmalar yokmu
Tutkuuuuuu kiz niye kactin rezillimden korktunmu
benimde kacma vaktim kizlar yemek yapicam
aksama görüsürüz
kaç yaşındaydın bunları yaşadığında
Su karistirmalar yokmu
Tutkuuuuuu kiz niye kactin rezillimden korktunmu
Benimde kacma vaktim kizlar yemek yapicam
aksama görüsürüz
şimdilik iyi gidiyo. Sabah hazırlamak biraz zor oluyo okadar. öğretmenin benden çok seviyomuş küçük hanım.
Ben memurum canım
Aklima geldikce hala cok utaniyorum
kiz adamin arkasi dönüktü oturuyordu ceketi tipi sac modeli cilizli ayni benimkiBende askimmmm geldim diye adama bi sarildim
adam yüzünü bi döndü bana böyle bakiyorBense bi yerin dibine girmedimi bilirim
Sonra yavas yavas arkama bile bakmadim diger tarafda esimi gördüm ve yanina sus pus gittimNoldu niye kirmizisin biseymi oldu birimi satasdi hemen söyle gidip benzeteyim diyor halbuki bilmiyorki karisi adama yapismis
bende annem babam sanıp baska bir ailenin yanında alısveris merkezinde yanlarında öylece cok yürüdümmm
baba diye bi seslendiiimmmmm bi baktım baska adammmm sonra nasıl geri döndüm korktummm varyaa buldum işte ölee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?