KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

yaw bu topık sabahları neselı oluyommus emme bende sabahları gıremıyorum ghs, mınnık kelebek ve dıger kızlar nasılsınız bakem:)

yaw bu topık sabahları neselı oluyommus emme bende sabahları gıremıyorum ghs, mınnık kelebek ve dıger kızlar nasılsınız bakem:)

iyiyiz sekeriz sen nasılsın bakalım tatlı arkadasım beniiim aslında geceleri de cok hareketli oluyorrr

kızlar yarışma yarın akşam başlıyorrrr

katılmak isteyen varsa yarın öğlen bire kadar zamanı var. benden söylemesi

kızlar yarışma yarın akşam başlıyorrrr

heyyyyy gidi heyyyyyyyy heyecan doruktaaaaaa yarın sabah erkenden kalkıyorummm

tatli dilli hatunlar nerelerdesinizz

ben burdayım esmer şekerimmmm

Ahanda yakaladım seniiiiii

Günaydınnnnlarrrrr şeker hatunlarrrrrr

hanııııııııııımmmmmm kalk koş keleşimi getir :))) harikasın bitanem yaaa günaydın ablacımmmmm

hoşgeldin tatlım ne zamandır yoksun ya nerelerdesin sen

katılmak isteyen varsa yarın öğlen bire kadar zamanı var. benden söylemesi

güzellik yarışması mı?ayol ben nereme katılayım ki
derece alamazsam moralim bozulur hiç girmeyim o işlere deemi

Herkeşlere merhaba nasılsınız kızlar?
Herkes yarışmaya mı gitti kimse yook:26:

ben girdim bebem gencim güzelim seni üzerim :)) ben senin gibisini sırA sıra dizerim :))) puhahaha

kızlar yarışmaya girenlerden mirayı gördüm ben daha önce çok güzel hatun bakalım yarışmaya girdiği fotosu nasıl tabi şimdi hamiş de kaldı

minnak sen de mi benim gibi düşünüyorsun off yaa böyle yarışmalara gircek kadar güzel olsaydım :))

küçükken güzellik yarışmalarını izlerdim anneme derdim 18 olunca bende gircem bu yarışmaya annemde kızardı ne işin var oralarda diye 18 olunca bana karışamazsın özgür olacam derdim 30 oldum hala özgür değilim kaldıki özgür olsamda derece alırım kesin sondan birinciik

iyidir canım iş güç uğraşıyorum senden naber

sağol tatlım aynen iş güç kolay gelsin ayrıca afiyet olsun

ahahahaaa kendine haksızlık etme her kadın güzeldir,bakımsız kadın vardır çirkin kadın yoktur bebeğim
benim izlediğim güzellik yarışmalarında en güzeller hep ortalarda falan oluyordu haksızlık olduğunu düşünüyodum

teşekkür ederim bebegm ama sende cok güzelsinn

sağol kuzum yıllar beni yıprattı güzellik mi kaldı hey gidi heyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…