KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

şaka bi yana kızlar çok hastayım eve gidiyom direk ayakları uzatıp yatıyom. iki gündür yemeği eşim yapıyo hastaym ölüyom diye sürekli ağlıyom. yemek yeniyo sofra kalkıyo. çay zamanı biraz kendimi iyi hissedip pc başına geçiyom. inşallah bu akşam adamın canına tak etmez

Son düzenleme:
evet o konuyu okuduktan sonra pro kart istedim zaten INSALLAH benimde bi faydam dokunur
biseyler yapicam yada komsuma yaptircam ben saf havale isinde

İnşallah canım ya merak etme halledersin sende kazenle konuşistersen nasıl yapıldığını filan yardımcı olur sana

araya reklam alcam, dizi fragmanları alcam. ondan sonra bi dakka göterip sonra yeniden çekecem. sona yine reklam alcam . düştünüz elime. muhahahahahahaha

Reklam geliri ne olacak

Yaramazlık yaptımda banı yedim oturdum 1 senedir usuluyum artık 2 ban 3 uyarım vardı

bedd e

kiz aksam kahve icmeye gitcem döndümde baslasa sevaba girersin

reklamlarin geliri bize gelcekmis

ben daha hic ban yemedim ama son zamanlar dilim fazla uzadi yersem sasmayin

Yok yeme zaten düşüyon mapıs damlarına feci koyuyor insana kendimi frenledim zaten yoksa iş tartışmaya kadar gidiyor

Süpermiişşşş

evet o konuyu okuduktan sonra pro kart istedim zaten INSALLAH benimde bi faydam dokunur
biseyler yapicam yada komsuma yaptircam ben saf havale isinde

canım sende kesin kararını verdiğinde aşk dolu 15 cesur yürek topiğine gel. detaylı bilgiye orda verdik. mutlaka gel. gelmezssen küserim.

anaaaa beğen butonu geri gelmiş ben bu beğen butonuyla herkesi taciz ediyordum yupiiiiiiii

anaaaa beğen butonu geri gelmiş ben bu beğen butonuyla herkesi taciz ediyordum yupiiiiiiii

ulyen yoksa sen kötü emellerine alet ettğin içinmi kapattılardı bu beğen butonunun haaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…