araya reklam alcam, dizi fragmanları alcam. ondan sonra bi dakka göterip sonra yeniden çekecem. sona yine reklam alcam . düştünüz elime. muhahahahahahaha
evet o konuyu okuduktan sonra pro kart istedim zaten INSALLAH benimde bi faydam dokunur
biseyler yapicam yada komsuma yaptircamben saf havale isinde
araya reklam alcam, dizi fragmanları alcam. ondan sonra bi dakka göterip sonra yeniden çekecem. sona yine reklam alcam . düştünüz elime. muhahahahahahaha
canım tam bilgiyi kazene mesaj atarak öğrenebilirsin başka yurtdışından başvuranlarda oldu nasıl yol izlediler bilemiyorum ama kazene mesaj atıp yardım istersen sana yolunu gösterir yardım eder ayrıca bizim grubun adına bildirmeyi unutma olurmu yarım kalan sandelyemize faydası olsun
kendini sıkıntıya sokma diye dedim zor duruma sokmak istemem kimseyi durumunu sen bilirsin nasıl uygun görürsen dadlumun grubunun adını yazmayı unutma olurmu
evet kazen bir hesap numarası ad filan veriyor oraya yolluyorsun parayı ardından kazene bilgilerini yolluyorsun şu gün şu hesaba yolladım parayı diye adresini de yazıyorsun bir hafta sonra adresine kartın geliyor
ayrıca kendini gizleyerek tüm topiklere girebiliyorsun +18 lere bile açılabiliyorsun ayrıca mesaj kutunda sakladığın mesaj sayın çoğalıyor
güzelmiş yaa bişey sorcam sen sessiz sakin birine benziyorsun nasıl yedin banı
kartı kullandınmı abla
keyfim ne zaman yeterse
Reklam geliri ne olacak
Yaramazlık yaptımda banı yedim oturdum1 senedir usuluyum artık 2 ban 3 uyarım vardı
İnşallah canım ya merak etme halledersin sende kazenle konuşistersen nasıl yapıldığını filan yardımcı olur sana
Reklam geliri ne olacak
Yaramazlık yaptımda banı yedim oturdum1 senedir usuluyum artık 2 ban 3 uyarım vardı
kiz aksam kahve icmeye gitcem döndümde baslasa sevaba girersin
reklamlarin geliri bize gelcekmis
ben daha hic ban yemedim ama son zamanlar dilim fazla uzadi yersem sasmayin
bedd e
Yok yeme zaten düşüyon mapıs damlarına feci koyuyor insanakendimi frenledim zaten yoksa iş tartışmaya kadar gidiyor
yupppi beğen tuşu geri gelmiş
bende cok frenliyorum kendimi yoksa burda ban yeme rekoru kirardim
evet o konuyu okuduktan sonra pro kart istedim zaten INSALLAH benimde bi faydam dokunur
biseyler yapicam yada komsuma yaptircamben saf havale isinde
Çok kavgacı kişiler var hemen saldırıya geçiyorlar
anaaaa beğen butonu geri gelmiş ben bu beğen butonuyla herkesi taciz ediyordum yupiiiiiiii
anaaaa beğen butonu geri gelmiş ben bu beğen butonuyla herkesi taciz ediyordum yupiiiiiiii
evet benim kaldiramadim zaten öyleleri,zor tutuyorum kendimi bigün patlicam ömürlük bani yicem
Hiç bulaşmayacan o tiplere direk kötü içerik yapacan
bazilrini yapiyorum bazende dayanamiyorum zaten ilk uyarimi almis bulunuyorum
benim yavasdan cikmam lazim yemek yapma vakti
aksama sohbete devam ederiz INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?