KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Aneeeemm beğen geri gelmiş
Tacize devam
Geçenlerde bi yorumu o kadar çok beğendim ki beğen butonu bulmak için baya çırpındım
Nihayet sesim duyuldu

Morelim cok bozukk ya oturdum bi parka sinirden catliom telimde cok yavas firlatcam simdi( dunden konustuk benm okuzle buluscaz diye anlasdik ve hatta extra sordum kesin dimi diye, tabi askim ozledm mutlaka grslm dedi bugunde süslendim puslendm ariorum ne zamn alirsn beni diye ona Gore cikym kapinin önüne ne dedi biliormusnuz?? Cnm kusura bakma cok yorgunum uzaniodum hic kalkasim yok !!!!!! Patlicam vallah kafasinda kircam bu telefonu onun

telini kircana sevgilinin kafasini kir yazik degilmi teline

kizlar yarisma basladimi ?

Yani söz verdi de gelmedi ölemi
Seninki tam dayaklık biliyon mu
ee sen ne dedin?

Saka yapiosun heralde dedim, vallah kalkasim yok yatakdan dior yarn grslm dedi hee oldu dedm
kapattim suratina sonrada arayip duruyor sms atior grslm simdi ok hee olduu grsz biz cok grsz daha!!

Saka yapiosun heralde dedim, vallah kalkasim yok yatakdan dior yarn grslm dedi hee oldu dedm
kapattim suratina sonrada arayip duruyor sms atior grslm simdi ok hee olduu grsz biz cok grsz daha!!

simdide sen triplere gir bulusmicam vsler diye bu erkek milletinin burnunu sürtmeden olmuyor

Ben olsam en az 1 hafta seyircisiz oynatırım onu.hiç taviz verme.insan yorgunluğunu sevdiceğiylen atar
vur kafasına

kiz minikkelebem sen ne ara kirmizi oldun ne cabuk :44:

valla eve geldim bi baktım yazılarım bi acaip olmuş küçülmüş falan noluyo ban mı yedim puan mı yedim derken kızarmışım
çok utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…