Morelim cok bozukk ya oturdum bi parka sinirden catliom telimde cok yavas firlatcam simdi( dunden konustuk benm okuzle buluscaz diye anlasdik ve hatta extra sordum kesin dimi diye, tabi askim ozledm mutlaka grslm dedi bugunde süslendim puslendm ariorum ne zamn alirsn beni diye ona Gore cikym kapinin önüne ne dedi biliormusnuz?? Cnm kusura bakma cok yorgunum uzaniodum hic kalkasim yok !!!!!! Patlicam vallah kafasinda kircam bu telefonu onun
Morelim cok bozukk ya oturdum bi parka sinirden catliom telimde cok yavas firlatcam simdi( dunden konustuk benm okuzle buluscaz diye anlasdik ve hatta extra sordum kesin dimi diye, tabi askim ozledm mutlaka grslm dedi bugunde süslendim puslendm ariorum ne zamn alirsn beni diye ona Gore cikym kapinin önüne ne dedi biliormusnuz?? Cnm kusura bakma cok yorgunum uzaniodum hic kalkasim yok !!!!!! Patlicam vallah kafasinda kircam bu telefonu onun
telini kircana sevgilinin kafasini kiryazik degilmi teline
kizlar yarisma basladimi ?
yaaa kimseden ses yok anlamadım ben bu işi
ghs yi cepten taciz mi etsem
Saka yapiosun heralde dedim, vallah kalkasim yok yatakdan dior yarn grslm dedi hee oldu dedm
kapattim suratina sonrada arayip duruyor sms atior grslm simdi ok hee olduu grsz biz cok grsz daha!!
simdide sen triplere gir bulusmicam vsler diyebu erkek milletinin burnunu sürtmeden olmuyor
Saka yapiosun heralde dedim, vallah kalkasim yok yatakdan dior yarn grslm dedi hee oldu dedm
kapattim suratina sonrada arayip duruyor sms atior grslm simdi ok hee olduu grsz biz cok grsz daha!!
kiz minikkelebem sen ne ara kirmizi oldunne cabuk :44:
valla eve geldim bi baktım yazılarım bi acaip olmuş küçülmüş falan noluyo ban mı yedim puan mı yedim derken kızarmışım
çok utandım
nasil bukadar jet hiziyla yaptin kelebem banada ögret
internet şubemden eft yaptım saat 4 gibi,mesajla bilgi verdim,form doldurdum bide..
bittiiii
bu pc yavaş o yüzden cevap anca geliyosonunda cvb geldi
ben almanyada oldum icin öyle bi sansim yok malesef canim
bu pc yavaş o yüzden cevap anca geliyo
neyse canım bigün buralara gelirsin inşallah burda hallederiz
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın?selam kııslarrrrrrrr
umarım iyisinizdirrrr:44:
burdan hal edecem haftaya INSALLAHhavale yapmayi bilmiyorum komsuyu acil bulmam lazim
selam kııslarrrrrrrr
umarım iyisinizdirrrr:44:
komşuuuuu bi fincan havale yapabilir misiniz recaa etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?