Kızlar yarışmaya katılan varmı aranızda
Kızlar yarışmaya katılan varmı aranızda
senin 35 tl varmı ömründe bir kez ayırabileceğin 35 tl lik bütçen varmı
hanım abla ghs katıldı
ben katilmak istesemde katilamamsu kiskanc esler yokmu
varpro kart icinmi ?
tamda üstüne bastın minnak sağolasın demen yeterli Allaha şükür ihtiyacım yok Allah kimseyide ihtiyaç sahibi yapmasın
senide pro yapalım kırmızı kırmızı ol diye sordum hemde bütün özelliklerinden yararlanırken hemde bir sandelyede tuzun olur
ben katilmak istesemde katilamamsu kiskanc esler yokmu
varpro kart icinmi ?
Süpermiiş yaaa görelim arkadaşlarımızıda
Eşlerin haberi olmadan olmaz gibime geliyor gerçi nerden haberleri olacakta
Süpermiiş yaaa görelim arkadaşlarımızıda
Amin canım öyle valla Allah kimseyi dara düşürmesin.
Tamam tuzu katalım da nası olcek sen bana kısacık bi yardım ediver o zaman.
ben bidahaki ay yapayım dedimdi ama şimdi olsun tamam
evet evet pro kart içinkabul edersen tabi
ben gördüm hakiketen güzel hatun ghs
eşlerin haberi olmasın benimkinin haberi yok kk dan bile olmasından rahat çekiştiriyorum burada :)))
ben gördüm hakiketen güzel hatun ghs
eşlerin haberi olmasın benimkinin haberi yok kk dan bile olmasından rahat çekiştiriyorum burada :)))
Benimkinin ruhu duymaz ama ben katılmıyom treni kaçırdım
benimkinin olur vallaadam herseyde saftirikdir konu ben olunca saftirilikden eser kalmaz
Kadınlar hamamında ziyaretçiler görmiypr ama oda bir avantaj bizler ,için
canım sıkma kendini gelecek ayda olur sonuçta belli zaman dilimi yok
alttaki link dadlumun ve kepeleğin çabalarıyla açılmış tıopik orada yazıp gruplaşıp bir sandelye yaptık ikincisi yarım kaldıoraya yazarsan aklına takılanı hemen yardımcı olur dadlum ayrıca bende bildiklerimi paylaşırım
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/495737-ask-dolu-15-cesur-yurek.html
INSALLAH artik seneye gizlice biseyler yaparim seneye
ben esasinda coktandir pro kart istiyorum ama bi sorun var ,Türkiye bankalari burda erken kapaniyor esimde gec geliyor isten sorun burda ,ben desen hic anlamiyorum havale nasil olur
Aynen yaa burdan eksik kalsın beni burda özgür bıraksın sinir oluyorum bu aralar ona zaten
Bütün arkadaşlarımız güzeldirbende mera etmeye başladım şimdi kşmler var acaba yarışmada
Burayı bilmiyor demekki eşim biliyor benim hattta o üye olmama yardımcı olmuştu net bilgim yoktu o zamanlarşimdi ustalaştık tabii
Bende katılmıyom zaten yaşlı bşlı kadınım ne işim var güzellik yarışmasında
Kadınlar hamamında ziyaretçiler görmiypr ama oda bir avantaj bizler ,için
İnşallah senide görürüz belki
Kart için herhalde havale numarası veriliyordur siteden ona göre parayı yatırıp kartın gelir diye biliyorum
dimi yaa zaten hayatın her anında hayatımızın ortasındalar buradan eksik kalsın kendime adıma konuşayım en azından benimki anasınıda kendinide rahat rahat döküyoorum içimi kendi biliyor ama burada dillendiriyorum üzülmesin diye kendine çok dillendirmiyorum
adamcağız nasıl bir kazan olduğumuzu bilmeden yapmıştır neler çevirebilir bu kadar bayan neler yapabilir bir bilse
iste ben simdiye kadar Türkiyeye hic havale yapmadim sorun burdaolmazsa komsumdan yardim isteyebilirim
özel msjda 10 dak beklemek zor oluyor
Kart için herhalde havale numarası veriliyordur siteden ona göre parayı yatırıp kartın gelir diye biliyorum
Sorun olmaz zaten havale numarası oldumu direk gelir..
Bekleme olmuyor hiç mesajlarda rahatlığıda yok değil yani pembe kartında geliyor sanahemde çok faydalı bir işe yardımcı oluoyrsun
Araya reklam da girecek miiiyyy???
Acun gibi yapalım ringe çıkartalım bence
INSALLAH artik seneye gizlice biseyler yaparim seneye
ben esasinda coktandir pro kart istiyorum ama bi sorun var ,Türkiye bankalari burda erken kapaniyor esimde gec geliyor isten sorun burda ,ben desen hic anlamiyorum havale nasil olur
farketmez canım o zaman yarım kalmasın.35 tl olmasa ölmem bu ay
kendime bi faydam yok bari dünyaya bi faydam dokunsun
iste ben simdiye kadar Türkiyeye hic havale yapmadim sorun burdaolmazsa komsumdan yardim isteyebilirim
özel msjda 10 dak beklemek zor oluyor
Pekte merak etmiyor bende oyanalıyorum burada hattta buluşmalarımızda oluyor arada gidiyorum bende çok güzel geçiyor
Hatta bi keresinde 4 gün ban almıştım pc dende banlanmışım misafir olarakta giremedim,eşim diyorduki ne odu kırmızı kartmı gördün yoksa dedi
Sorun olmaz zaten havale numarası oldumu direk gelir..
Bekleme olmuyor hiç mesajlarda rahatlığıda yok değil yani pembe kartında geliyor sanahemde çok faydalı bir işe yardımcı oluoyrsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?