KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Amin canım öyle valla Allah kimseyi dara düşürmesin.
Tamam tuzu katalım da nası olcek sen bana kısacık bi yardım ediver o zaman.
ben bidahaki ay yapayım dedimdi ama şimdi olsun tamam

ben katilmak istesemde katilamam su kiskanc esler yokmu

var pro kart icinmi ?

evet evet pro kart için kabul edersen tabi

Süpermiiş yaaa görelim arkadaşlarımızıda

Eşlerin haberi olmadan olmaz gibime geliyor gerçi nerden haberleri olacakta

ben gördüm hakiketen güzel hatun ghs
eşlerin haberi olmasın benimkinin haberi yok kk dan bile olmasından rahat çekiştiriyorum burada :)))

Amin canım öyle valla Allah kimseyi dara düşürmesin.
Tamam tuzu katalım da nası olcek sen bana kısacık bi yardım ediver o zaman.
ben bidahaki ay yapayım dedimdi ama şimdi olsun tamam

canım sıkma kendini gelecek ayda olur sonuçta belli zaman dilimi yok

alttaki link dadlumun ve kepeleğin çabalarıyla açılmış tıopik orada yazıp gruplaşıp bir sandelye yaptık ikincisi yarım kaldıoraya yazarsan aklına takılanı hemen yardımcı olur dadlum ayrıca bende bildiklerimi paylaşırım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/495737-ask-dolu-15-cesur-yurek.html

eşlerin haberi olmasın benimkinin haberi yok kk dan bile olmasından rahat çekiştiriyorum burada :)))

Aynen yaa burdan eksik kalsın beni burda özgür bıraksın sinir oluyorum bu aralar ona zaten

Bütün arkadaşlarımız güzeldir bende mera etmeye başladım şimdi kşmler var acaba yarışmada
Burayı bilmiyor demekki eşim biliyor benim hattta o üye olmama yardımcı olmuştu net bilgim yoktu o zamanlar şimdi ustalaştık tabii

Benimkinin ruhu duymaz ama ben katılmıyom treni kaçırdım

Bende katılmıyom zaten yaşlı bşlı kadınım ne işim var güzellik yarışmasında

benimkinin olur valla adam herseyde saftirikdir konu ben olunca saftirilikden eser kalmaz

Kadınlar hamamında ziyaretçiler görmiypr ama oda bir avantaj bizler ,için

farketmez canım o zaman yarım kalmasın.35 tl olmasa ölmem bu ay
kendime bi faydam yok bari dünyaya bi faydam dokunsun

INSALLAH artik seneye gizlice biseyler yaparim seneye

ben esasinda coktandir pro kart istiyorum ama bi sorun var ,Türkiye bankalari burda erken kapaniyor esimde gec geliyor isten sorun burda ,ben desen hic anlamiyorum havale nasil olur

İnşallah senide görürüz belki

Kart için herhalde havale numarası veriliyordur siteden ona göre parayı yatırıp kartın gelir diye biliyorum

Aynen yaa burdan eksik kalsın beni burda özgür bıraksın sinir oluyorum bu aralar ona zaten

dimi yaa zaten hayatın her anında hayatımızın ortasındalar buradan eksik kalsın kendime adıma konuşayım en azından benimki anasınıda kendinide rahat rahat döküyoorum içimi kendi biliyor ama burada dillendiriyorum üzülmesin diye kendine çok dillendirmiyorum

adamcağız nasıl bir kazan olduğumuzu bilmeden yapmıştır neler çevirebilir bu kadar bayan neler yapabilir bir bilse

Kart için herhalde havale numarası veriliyordur siteden ona göre parayı yatırıp kartın gelir diye biliyorum

iste ben simdiye kadar Türkiyeye hic havale yapmadim sorun burda olmazsa komsumdan yardim isteyebilirim

özel msjda 10 dak beklemek zor oluyor

Pekte merak etmiyor bende oyanalıyorum burada hattta buluşmalarımızda oluyor arada gidiyorum bende çok güzel geçiyor

Hatta bi keresinde 4 gün ban almıştım pc dende banlanmışım misafir olarakta giremedim,eşim diyorduki ne odu kırmızı kartmı gördün yoksa dedi

iste ben simdiye kadar Türkiyeye hic havale yapmadim sorun burda olmazsa komsumdan yardim isteyebilirim

Sorun olmaz zaten havale numarası oldumu direk gelir..

Bekleme olmuyor hiç mesajlarda rahatlığıda yok değil yani pembe kartında geliyor sana hemde çok faydalı bir işe yardımcı oluoyrsun

Bekleme olmuyor hiç mesajlarda rahatlığıda yok değil yani pembe kartında geliyor sana hemde çok faydalı bir işe yardımcı oluoyrsun

evet o konuyu okuduktan sonra pro kart istedim zaten INSALLAH benimde bi faydam dokunur
biseyler yapicam yada komsuma yaptircam ben saf havale isinde

Araya reklam da girecek miiiyyy???
Acun gibi yapalım ringe çıkartalım bence

araya reklam alcam, dizi fragmanları alcam. ondan sonra bi dakka göterip sonra yeniden çekecem. sona yine reklam alcam . düştünüz elime. muhahahahahahaha

INSALLAH artik seneye gizlice biseyler yaparim seneye

ben esasinda coktandir pro kart istiyorum ama bi sorun var ,Türkiye bankalari burda erken kapaniyor esimde gec geliyor isten sorun burda ,ben desen hic anlamiyorum havale nasil olur

canım tam bilgiyi kazene mesaj atarak öğrenebilirsin başka yurtdışından başvuranlarda oldu nasıl yol izlediler bilemiyorum ama kazene mesaj atıp yardım istersen sana yolunu gösterir yardım eder ayrıca bizim grubun adına bildirmeyi unutma olurmu yarım kalan sandelyemize faydası olsun

farketmez canım o zaman yarım kalmasın.35 tl olmasa ölmem bu ay
kendime bi faydam yok bari dünyaya bi faydam dokunsun

kendini sıkıntıya sokma diye dedim zor duruma sokmak istemem kimseyi durumunu sen bilirsin nasıl uygun görürsen dadlumun grubunun adını yazmayı unutma olurmu

evet kazen bir hesap numarası ad filan veriyor oraya yolluyorsun parayı ardından kazene bilgilerini yolluyorsun şu gün şu hesaba yolladım parayı diye adresini de yazıyorsun bir hafta sonra adresine kartın geliyor

ayrıca kendini gizleyerek tüm topiklere girebiliyorsun +18 lere bile açılabiliyorsun ayrıca mesaj kutunda sakladığın mesaj sayın çoğalıyor

güzelmiş yaa bişey sorcam sen sessiz sakin birine benziyorsun nasıl yedin banı

kartı kullandınmı abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…