hımmm
güzellik yarışmasııııı valla bende merak ettimde adayları göremiyoruz bari birinciyi görelim
ghs gelmiş bize son haberleri aktarsın güzeller güzeli ghs
Günaydın kıslarr
Güzellik yarışması bugüne inşallah
günaydnn kizlarrrrr
morelim halen cok bozuk
Naptın konuştunuz mu?
Bugün içim sıkılıyo niye acaba yaa :26:
morelim halen cok bozuk
aradi acmadim cünkü cok kirildim ve kizdimm nasl sinirlendim ama fenaa..
sonrada sms atiyor cok büyütüyorsun herseyi diye, o kendisini kötü hissetsin diye elimden geleni yapiyormusum
aradi acmadim cünkü cok kirildim ve kizdimm nasl sinirlendim ama fenaa..
sonrada sms atiyor cok büyütüyorsun herseyi diye, o kendisini kötü hissetsin diye elimden geleni yapiyormusum
hep olacak evet hiç bitmedenayyy benimdeee
olur böyle şeyler hep olacak zatennn
o kendisini kötü hissetsin istemiyorum tabiki beraber 2saatcik gecirelim istedim hep yorgunsa hic görüsemeyeceksek ne anladim ben bu isten??
aramizdaki mesafe 15dkk yürüme, buna ragmen haftada 1defa anca görüsüyoruz oda en fazla 2saat .. bakiyorum etrafima millet sevdigi ile el ele geziyor, vakit geciriyor bende yalvarmalyim görüselim nolur diye bu ne yaa..
Boşver ne sölerse sölesin yüz verme.Cevap ver ama soğuk ol,onun istediklerini ne kadar çok yaparsan o kadar rahata alışır canım.
Biliyoz da sölüyoz
Ben de eskisiyle seninki gibiydim 2 adımlık yerde görüşmek için sıkıntı çekerdik.
Milleti gördükçe kendime "biz bu halimizle sevgiliye benziyomuyuz" diye sorardım.
Çok şükür bitti.
hep olacak evet hiç bitmeden
ben de eşim için evlenince nasılsa görüşme konusunda sıkıntı çekmicez bütün sorunlarımız düzelcek diyodum
nerdeeee,şimdi başka sorunlar vukuu buluyor maalesef
ah ahh bu ask işinde tam mutlu olanı yok geneldeee
ama son zamanlarda böyle oldu bilmiyorum niye önceden her firsati degerlendirirdik, 5martda tam bir sene oldu yani cokta eskimedik ki
ve cok cok kirildigim bir nokta daha var, saclarimi boyatmak istiyorum sence nasl olmali dedim eski sevgilisinin sac renginden boyatmami istedi yani demedi eski sevgilim gibi olsun ama onun sacini tarif etti yada ben öyle anladim alinganlik yaptim bilmiyorum..
ama cookk seviyorum, böyle seyler icin bitmesini istemiyorumm =(
anaaaaaaaaaaa öyleyse hiç hoş değilll yani
ama kizida görsen vallah suratin her yeri piercing, saclari erkek gibi kisacik birde dazlak gibi dikiyor onlari yani kiskanacak bir tipi yok
esmer düşme üstüne . erkekler üstüne düşülünce kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannederler. o arayana kdard hiç arama . umursamaz davran. kaçan kovalanır. aramıyorsa belki bitirmiştir bazı şeyleri. ama bir umutla dönerse o zaman vardır onun içnde önemli şeyler ki o zaman çok pas verme bırak koşsun peşinde derim. tecrübe tecrübe
haklisin, saten benim inadim inattir aramicam diyorsam aramam dünden beri hic orali olmadim ve hafta sonuda kapicam telimi arasin istedigi kadar bananeee.. anlasin ne kadar cok kirdigini ve soguttunu kendinden
amannn sen bosver onuuuuu b,tanem takma sizin evlilik gibi bi niyetiniz varmı
evet evet evetttttttttttttttttt koçişkoooooooolar aynılar
ama son zamanlarda böyle oldu bilmiyorum niye önceden her firsati degerlendirirdik, 5martda tam bir sene oldu yani cokta eskimedik ki
ve cok cok kirildigim bir nokta daha var, saclarimi boyatmak istiyorum sence nasl olmali dedim eski sevgilisinin sac renginden boyatmami istedi yani demedi eski sevgilim gibi olsun ama onun sacini tarif etti yada ben öyle anladim alinganlik yaptim bilmiyorum..
ama cookk seviyorum, böyle seyler icin bitmesini istemiyorumm =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?