KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

hımmm
güzellik yarışmasııııı valla bende merak ettimde adayları göremiyoruz bari birinciyi görelim

pazar günü yayınlancakmıs canımmm

ghs gelmiş bize son haberleri aktarsın güzeller güzeli ghs

yaaaa bitanesin kelebegemmmm çok tşk ederimmmm

Günaydın kıslarr
Güzellik yarışması bugüne inşallah

pazara bebegimmm :)))) nesmitlerde bakarız artık

günaydnn kizlarrrrr

güanydın kuşummmm

o kendisini kötü hissetsin istemiyorum tabiki beraber 2saatcik gecirelim istedim hep yorgunsa hic görüsemeyeceksek ne anladim ben bu isten??

aramizdaki mesafe 15dkk yürüme, buna ragmen haftada 1defa anca görüsüyoruz oda en fazla 2saat .. bakiyorum etrafima millet sevdigi ile el ele geziyor, vakit geciriyor bende yalvarmalyim görüselim nolur diye bu ne yaa..

aradi acmadim cünkü cok kirildim ve kizdimm nasl sinirlendim ama fenaa..

sonrada sms atiyor cok büyütüyorsun herseyi diye, o kendisini kötü hissetsin diye elimden geleni yapiyormusum

Boşver ne sölerse sölesin yüz verme.Cevap ver ama soğuk ol,onun istediklerini ne kadar çok yaparsan o kadar rahata alışır canım.
Biliyoz da sölüyoz
Ben de eskisiyle seninki gibiydim 2 adımlık yerde görüşmek için sıkıntı çekerdik.
Milleti gördükçe kendime "biz bu halimizle sevgiliye benziyomuyuz" diye sorardım.
Çok şükür bitti.
ayyy benimdeee
olur böyle şeyler hep olacak zatennn
hep olacak evet hiç bitmeden
ben de eşim için evlenince nasılsa görüşme konusunda sıkıntı çekmicez bütün sorunlarımız düzelcek diyodum
nerdeeee,şimdi başka sorunlar vukuu buluyor maalesef

ah ahh bu ask işinde tam mutlu olanı yok geneldeee

evet evet evetttttttttttttttttt koçişkoooooooolar aynılar

ah ahh bu ask işinde tam mutlu olanı yok geneldeee

ama son zamanlarda böyle oldu bilmiyorum niye önceden her firsati degerlendirirdik, 5martda tam bir sene oldu yani cokta eskimedik ki

ve cok cok kirildigim bir nokta daha var, saclarimi boyatmak istiyorum sence nasl olmali dedim eski sevgilisinin sac renginden boyatmami istedi yani demedi eski sevgilim gibi olsun ama onun sacini tarif etti yada ben öyle anladim alinganlik yaptim bilmiyorum..

ama cookk seviyorum, böyle seyler icin bitmesini istemiyorumm =(

anaaaaaaaaaaa öyleyse hiç hoş değilll yani

ama bazen düsünmüyor diilm hala onumu düsünüyor diye soramiyorumda nasil sorarim ki böyle biseyi

esmer düşme üstüne . erkekler üstüne düşülünce kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannederler. o arayana kdard hiç arama . umursamaz davran. kaçan kovalanır. aramıyorsa belki bitirmiştir bazı şeyleri. ama bir umutla dönerse o zaman vardır onun içnde önemli şeyler ki o zaman çok pas verme bırak koşsun peşinde derim. tecrübe tecrübe

Son düzenleme:

haklisin, saten benim inadim inattir aramicam diyorsam aramam dünden beri hic orali olmadim ve hafta sonuda kapicam telimi arasin istedigi kadar bananeee.. anlasin ne kadar cok kirdigini ve soguttunu kendinden

haklisin, saten benim inadim inattir aramicam diyorsam aramam dünden beri hic orali olmadim ve hafta sonuda kapicam telimi arasin istedigi kadar bananeee.. anlasin ne kadar cok kirdigini ve soguttunu kendinden

ben cok zayıftım halada zayıfım hemen ararım :26:

amannn sen bosver onuuuuu b,tanem takma sizin evlilik gibi bi niyetiniz varmı

ramazandan sonra söz takalim istiyoruz ama ben evlenme teklifi almadimmm daha ve bekliyorumdaa sarhosken cocuklarimin anasi ol bilmem ney diye komedi bir sms atmisti ama sarhostu

evlenmek icin evlenmek istemiyorum cünkü imza isin en kolayi.. anlasmak ve o evliligi yürütmek önemli olan ve suanki durumuzda bu pek mümkün görünmüyor

evet evet evetttttttttttttttttt koçişkoooooooolar aynılar

aynı tas aynı kafaya bi atıcam o tası onun kafasına
zaten sinir oluyorum bugünlerde
dün "bana gıcık mı oluyosun" diye sordu
EVET çok mu belli oluyo dedim

canım zevk meselesi,belki o rengi seviyodur gerçekten
ama sırf o istiyo diye yapma,sen ne istiyosan o olsun.pişman olursan kendin için ol,başkası için olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…