ramazandan sonra söz takalim istiyoruz ama ben evlenme teklifi almadimmm daha ve bekliyorumdaasarhosken cocuklarimin anasi ol bilmem ney diye komedi bir sms atmisti ama sarhostu
evlenmek icin evlenmek istemiyorum cünkü imza isin en kolayi.. anlasmak ve o evliligi yürütmek önemli olan ve suanki durumuzda bu pek mümkün görünmüyor
canım zevk meselesi,belki o rengi seviyodur gerçekten
ama sırf o istiyo diye yapma,sen ne istiyosan o olsun.pişman olursan kendin için ol,başkası için olma
Sarhoşken yapılan teklif sayılmaz,ayıkken unutulabilir.
O yüzden aklı başında bi teklif almadan evlenmeye yanaşma
ramazandan sonra söz takalim istiyoruz ama ben evlenme teklifi almadimmm daha ve bekliyorumdaasarhosken cocuklarimin anasi ol bilmem ney diye komedi bir sms atmisti ama sarhostu
evlenmek icin evlenmek istemiyorum cünkü imza isin en kolayi.. anlasmak ve o evliligi yürütmek önemli olan ve suanki durumuzda bu pek mümkün görünmüyor
aynı tas aynı kafaya bi atıcam o tası onun kafasına
zaten sinir oluyorum bugünlerde
dün "bana gıcık mı oluyosun" diye sordu
EVET çok mu belli oluyo dedim
canım zevk meselesi,belki o rengi seviyodur gerçekten
ama sırf o istiyo diye yapma,sen ne istiyosan o olsun.pişman olursan kendin için ol,başkası için olma
Sarhoşken yapılan teklif sayılmaz,ayıkken unutulabilir.
O yüzden aklı başında bi teklif almadan evlenmeye yanaşma
Erkek milleti fikir almayı izin almak gibi gördükleri için kendileriini söz sahibi sanıyolar
Ayy ne güzel,kocanın almasından daha düşünceli bi davranışsaten ciddiye almadim, teklifden saymadim
tek tas flnda beklemiyorum var saten babacim almisti 18ci yas günümdebitanemm benim..
ama bekliyorum teklif, teklif olmadan olmaz
ben teklif almadım direkt düşüncemiz evliliktiya teklif almadım oyüzden
e bende almadım yaw nolcakkk
kelebegem sen pazar gel ya sneinle gitmek istiorum rosecanda olur
aciksasi ben istiyorum bekliyorum bi tekliföyle romantik olmasinada gerek yok sadece teklif yani
aslinda herseyi isteyince naz yapinca afra tafra yapinca insan cok degerli oluyor..tersleyeceksin pesinden ayrilmayacak da ben pesimden kosan diil yanimda yürüyen olsun istiyorumm
hep istiyorum vallah bende
Ayy ne güzel,kocanın almasından daha düşünceli bi davranış
ben gelebilecek miyim ki :26:
biliyosun kocanın koca koca dertleri var türlü türlü huyları var
sen nası gitmeyi düşünüyosun peki?
ben anca e-5 e gidicem de ordan pembe şapkkalıya binicem
kırmızı mıydı yoksa
kadıköy yaparız birlikte ordan minübüse bineriz
Gün iptal?
Neyi varmış üzüldüm,çok ciddi bişey değil inşallah
evet cnm iptal oldu haftaya cumartesiye. inşalalh yoktur ciddi bişey umut ediyorum
huhuuuu kimse yook muuu
merhaba tşk. ederım ghs nasılsınız
ordamısınız ghs davetiniz üzere geldim
selam kızlar.. hava mıs gıbı .. hafta sonuda bgün ama bizimki aılesıyle grıl yapmayı tercıh ettı yıne ekıldım o kadar cok kırıldım kı sımdıye kadar kırılcak halım kalmadı dahayıne herzaman kı yarına ertelendım bır gelemedı su yarın ne ıs anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?