günaydın cnm hoşgeldin buldun biziiii
oleyyyyyyyyy birlikte gidiyoruzz ben tavuk göğsü yapcammm da onu nasıl götürcez onu merak etmekteyimm
sende gel güzellllim yaa
günaydın mandişkom beniiiiiiiiiiiiim
a.s. mandiş bacı
oooh ne güzel yapmışsınız valla kapı kapı dolaşmışsınız.
ben biyere gidemedim gittim de gezmek değil
çok sinirliyim çook
bize de geleydiniz 21:00 erken bi saat daha gezebilirdiniz
nasilsiniz hatunlaaaarr
kırk kapıya çomak soktuk işte :)
neden sinirlisin hayırdır ne oldu
istanbula gelişimiz kimbilir kaç olur bu tarafa taşının gelelim
kelebegemm sinirlimmm seni sinrilide hic düşünemiorum
nasilsiniz hatunlaaaarr
nasilsiniz hatunlaaaarr
Amaan kocaya sinirliyim mandiş açmayalım o konuları
arkadaşlarım da hep öle sölüyo da görünce şok oluyolar
bende potansiyel sinir küpü durumu var,sakinim ama patlayınca yer yerinden oynuyo biraz
sağol nissan sen de iyisin inşallah
işten güçten vakit kaldığınca burdayım ben de
hoşgeldin bebeğemmm
minnak açmadığım gibi üstüne bir kiloda pamuk döküyorum yumuşakca üstü kaplansın diye :)
sıkıldım yaa odada yanlız bıraktılar gittiler beni
kızlar bir şey sorcam size apartmanlardA daire sahipleri çatıya çıkabilirmi istediği gibi yada anten filan taktırabilir mi
Canım benim güzel kapadın üstünü sağol
Bu arada çatıya çıkma meselesine gelince.Çatı katında dubleks mi var yoksa ortak çatınız mı?
Bizim çatıda dublex var aile oturuyo,geçenlerde bizim dicitürk bağlantılarında bi sorun vardı.
Çatıya adam çıkardık eşim de çıktı
yani anten de takılır çatı kısmında ortak kullanılacak biyer vardır mutlaka.
nooldüküne merak ettim çanağı mı kırdılar ???
yok canım dubleks değil geçen bizim alttaki usta çıkarmış ortak çanak var oradan bir kablo takmışlar balkonumun ortasından sallanan bir kablo sinir oldum insan bir sorar hadi sormadın bari kenara çek duvara yapıştır filan neyse sonra da öğrendimki çatıya bir malzeme konulmuş ısı ile ilgili onun üzerinde yüremek o malzemeye zarar veriyormuş müthaite sorduk evet dedi onun üzerinde gezilmez ezilir ve özelliği kaybolur kanun filan varmı diye baktım çatıya çıkan kapıya kilit takalım diye ama bir şey bulamadım
Biz izin aldık öyle çıktık tabi adamın evinin içinden çıkmak zorundaydık
Aldığı gibi niye bırakmamış ayıp yani.
Kilit değil de yöneticiye yazı astırabilirsin haber versinler
Sorumsuzlar kısaca
Bekliyolar ki kapıya gelsin ekşın olsun
uff tepemde sürekli birilerinin dolaşmasını istemiyorum yaa ben müstakil ev istiyorum :2:
Ya en üst kattasın sen dimi?
Biz geçen maç izlerken her golde alttan üstten uğaaoowowwwww sesleriylen zıpladık
aa eski evde neler yaşadım ev bakarken karşıma çokuygun evler güzel çıktı sırf üst kat değil diye olmaz dedim kendimi parçaladım üst kat olsun diye gece bir de ikide elektirik süpürgesine çivi çekmesine nasıl terlik kullanışsa artık takırtıları kavgaları oyyy neyi anlatsam azdır şükür dedim tepemde kimse yok
Ben de evlenmeden önce en üst kattaydı evimiz.
Şimdi üstte 3 kat var cama çıkınca bakıyom yukardan biri beni gözetliyo mu diye
Paranoyak oldum kız zor alıştım
Öyle gürültü pek yok ama işte en üstte olmaya alışınca rahatsız oldum
yok canım ya hiç alışamadım ben üstteki kiracıydı neler yaşattı bana sağıolsun burada üst kat dedim durdum ne oldu yine tepemdeler en iyisi müstakil valla dağbaşında villa yaptırcam kendime loto bana çıkınca sanada en üst kat daire hediye alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?