KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

kolaymı en güzel yıllar beraber geçiyor aile oluyorlar arkadaştan öte oluyorlar gurbette :)))

ben yokum amaaaaaa

ee ne haber kızlarrr.

dadlum hoşgeldin

muhabbetiniz bol olsun kızlar
atlıyorum ben de aranıza
hava nasıl güzel burda,şöyle bir yürümek bile yeticek bana ama görseniz yolun üstü kahvehane dolu sinir oluyorum,markete gitmek bile problem

aynı şey burdada var.egüzel havayı gören kılıksızlar dolmuşlar kaldırımlara

muhabbetiniz bol olsun kızlar
atlıyorum ben de aranıza
hava nasıl güzel burda,şöyle bir yürümek bile yeticek bana ama görseniz yolun üstü kahvehane dolu sinir oluyorum,markete gitmek bile problem
Gel yawrum gel atlayıver tutarız biz seni
Aman oralarda yürüme tikkatli ol

fikire bak alemsin ya ben bunu garantiye yapayım sinir oluyorum onlara

eşime yapıyolar da ordan bi fikir bu
haftasonları gidip bozuk para çıkartıyoz makine çalışmıyo diye

Niye haddini bildirdin kız çok mu beklettiler seni
Bankamatiğin kağıt para kısmına bozuk para sokuştursaydın uğraşsın dursunlar

dün gittim canım. hesabımı kapatmak için kapatamıyoz dediler.

19/03/2012 Pazartesi günü saat 11.55 te daha önce açılmış bulunan Maaş Hesabımı Kurumumuzun başka bir banka ile anlaşması nedeniyle kapatmak üzere Şubenize geldim. Gişede görevli bayan personele durumu anlattığımda bana; kartıma bağlı Axses Kredi kartımı da iptal ettirmem gerektiği, şayet iptal ettireceksem kalan borcumun tamamını ödemek zorunda olduğumu, iptal ettirmek istemiyorsam hesabıma bir otomatik ödeme daha ilave edebileceğimi bu durumda Kart Ücretinin alınmayacağını ifade etti. Ardından önceden eksik kalmış bir takım evrakların olduğu ve bunları imzalamam gerektiği söylenerek bir evraka imzalarım alınmak istendi. Okumadan imzalamak istemediğimi söylediğim halde evrakın işleme alındığını, okuyabileceğimi ve imzalamak zorunda olduğumu söylediler. Evrakın oldukça fazla sayfası olduğundan ve sürem kısıtlı olduğundan imzaladım. Daha sonra bankanızdan ayrıldım. Bir arkadaşım vesilesi ile başka şubelerde böyle bir sorun yaşanmadığın öğrenip 444 25 25 numaralı internet bankacılığını aradım. Telefondaki görevli bayan, kesinlikle böyle bir durumun söz konusu olmadığını hesabımı kapatabileceğimi, axses kartımı iptal ettirmek zorunda olmadığımı, iptal ettirecek olursam da bulunan borçlarımın yine taksitli bir şekilde ödenebileceğini ayrıca hesabımı hemen kapatabileceğini ancak içerde para gözüktüğünü ve o parayı çektikten sonra bu işlemi gerçekleştirebileceğini söyledi. Bende sorunu şubenizde halledeceğimi ifade edip görüşmeyi sonlandırdım. Şubenize ulaştığımda aynı bayan personel sabah tekrar ettiği şeyleri yineledi. Bende telefon görüşmesinden bahsettim. Bana sorunumu telefonda halletmemi önerdi. Karşısında internet bankacılığını aradım, görevli personel bana hesabımı bugün kapatamayacağımı birtakım işlemler gerçekleştirdiğimi ve bunların muhasebeleştirilmesi için yarını beklemem gerektiğini söyledi. Görüşmeye şahit olan personeliz durum karşısında sessiz kalmayı tercih etti .
Bankanızdaki personel bana yalan söylemek sureti ile hesabımı açık bırakmaya yönlendirmiş olup kendisinden şikayetçiyim. Hiçbir kamu/özel kuruluşunun hizmet verdiği personeli bu türü yalan ve yanlış bilgiler ile yanıltmaya hakkı yoktur. Bahsi geçen personel, kurumunuzda zayıf bir halka durumundadır ve bankanızın halkın nezdindeki imajını sarsmıştır.
bende bu dilekçeyi döşedim

eşime yapıyolar da ordan bi fikir bu
haftasonları gidip bozuk para çıkartıyoz makine çalışmıyo diye

bozuk parama yazık bacım ya başka yöntemlerde varmı
oyuncak yılan sokuştursak nasıl olur

iyi döşemişsin dadlumda bence direk şube müdürüne çık cığır ve internet üzerinden şikayet sitelerine muhakkak yaz çünkü şikayet sitelerine önem veriyorlar ilgilenmedikleri konularda bile oraya yazılmışsa hemen arıyorlar tecrübeyle sabittir :)))
kart ücreti alınmıyor biliyorsun geri ödüyorlar başvurularda ama yolunu şöyle bulmuşlar o maddeyi yeni sözleşmelerine ekliyorlar eskilerinde yok

valla çok iyi döşemişsin.heralde personel yeniymiş
hesabın karta bağlı kapatılmayacağını bilmeyecek kadar da deneyimsiz.
öyle saçma şey mi olur yaa?
bence o akıllı kartı kapattırıcan sanmış orda ipler kopmuş
aslında kartı iptal ederken bile borcunu bitirmek zorunda değilsin.
kartını kullanıma iptal eder,sen sonra borcu mecburen ödersin.
ben worldcardımı öyle yaptım mesela.
çok fenalar çoook

valla çok iyi döşemişsin.heralde personel yeniymiş
hesabın karta bağlı kapatılmayacağını bilmeyecek kadar da deneyimsiz.
öyle saçma şey mi olur yaa?
bence o akıllı kartı kapattırıcan sanmış orda ipler kopmuş
aslında kartı iptal ederken bile borcunu bitirmek zorunda değilsin.
kartını kullanıma iptal eder,sen sonra borcu mecburen ödersin.
ben worldcardımı öyle yaptım mesela.
çok fenalar çoook

ne oldu nen dilekçeyi okuyan bayıldımı yoksa

tutuldum demek ki,iyi daldım muhabbete
kelebek sorma uzunbir cadde çarşıya kadar dolu.sanki mahalleyi bu kahveler doyuruyor

süper yapmışsın dadlu,zaten içinde borcunuz var kapatamazsınız diyemezler beni şahit göster eşim kapattı borcunu sonra aynı taksitli halleriyle ödedi.

müdür çok çok özür diledi ama biliyom onun başının altından çıktı. yoksa kız tek başına böyle söyleyemez müşteriye. hiç güvenmiyom bankalara hiç

kaldırımı işgal etme hakları var sanki,gerçekten insan geçemiyor sanki bütün gözler üzerinde gibi hissediyorsun

sende onlara bak dik dik

ama bende hava güzel olunca çıkıyom çakışıyoz olmazki

tamam dadlum de ki onlara anlaşaıl ben yazın siz kışın çıkın sokağa ikimize dar buralar heytt

aynen bi kere para bulmuştum yere bakmaktan

bari iyi bir meblağ olsa

sende onlara bak dik dik

tamam dadlum de ki onlara anlaşaıl ben yazın siz kışın çıkın sokağa ikimize dar buralar heytt

bari iyi bir meblağ olsa

5 lira eğilip almış bulundum sonra ordaki adamlara söyledim. biri parasını düşürmüş diye . bıraktım bi kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…