Cokta onurlular hanii..eşleri yani bizleride acayip düşünüyorlar baksanaa peeehh yaaesim bassagligi içinde aradiginda guya bu hanfendide atarlamnmis
karin duymasin huzurun bozukru falan demis ne kdr yalan dogru bilemem
ama herkesdemi ayni seyler olur bu nasil ios anlamadim
Canım uzun yazını okudum barıştın mı sen eşinle?Eşim de büyük düzelmeler var şimdi hakkını yiyemem hep iyiydi sefkatliydi zaten ne bileyim yaşayıp gidiyoruz
esim senimi bekleyecekdim dedim diyorŞu eski sevgililer neden hortluyor anlamıyorum.
Yahuuu 15 sene geçmiş adamın evlenmesine şaşırmışmış. Ne yapacaktı acaba senin yolunu mu gözleyecekti. Tuhaf. Bir de bir şey yokmuş daha dün yaşanmış gibi adama yazmış
Barıştım o dönem 1 ay ayrı kaldıkCanım uzun yazını okudum barıştın mı sen eşinle?
Hımm anladım pikiBarıştım o dönem 1 ay ayrı kaldık
Demişse doğru demişesim senimi bekleyecekdim dedim diyor
:))
Aynen canimBelki o msjiken ben olmasaydim aldatilali yillar olan bir kadin olacaktim..Kimse basima gelmez benim eşim yapmaz demesin yani Allah seytana uydurmasin desin erkekler iki guzel lafada kanabilirler bencee ooo hala beni begenen var bak evli adamim ama bendeki karizma kimde var durumlari yanii..Dedigim gibi allah seytana uydurmasin karsilarina boyle seytanlar cikarmasin...
benimkinde o hava avr zaten kaç aydir havalrdaysa çatlamis soylemeden duramamisBelki o msji goren ben olmasaydim aldatilali yillar olan bir kadin olacaktim..Kimse basima gelmez benim eşim yapmaz demesin yani Allah seytana uydurmasin desin erkekler iki guzel lafada kanabilirler bencee ooo hala beni begenen var bak evli adamim ama bendeki karizma kimde var durumlari yanii..Dedigim gibi allah seytana uydurmasin karsilarina boyle seytanlar cikarmasin...
4 yıl olduHımm anladım piki
Ayni benimkide oyle oldu kizz.. bi laf var dun ..oktun bugün koktun gibii..Adamlar evlendi işini eline aldi ohh sorumlulukta ogrendik ust basta cantiii daha ne olsunn kii..tadindan yinmezzzAynen benimki çok zayıf çelimsiz bir adamdı evlendigimizde ama evlenince düzenli yemek ütü vs adama benzedi zaten çoğu kadında parasını yiyecek adam arıyor
Ya ne pis kadinlar varya boylelerin soyu tukensin insallahAyni benimkide oyle oldu kizz.. bi laf var dun ..oktun bugün koktun gibii..Adamlar evlendi işini eline aldi ohh sorumlulukta ogrendik ust basta cantiii daha ne olsunn kii..tadindan yinmezzz
1 yıl çokmuş be canım. yinede en iyisini sen bilirsin elbet4 yıl oldu
Ne olacak boşluk doldurmaa var kadinin kafasinda..Cümledeki noktali yerede eşini uygun görmüş..ooo beni begenen var kafasina girmesi cok normal çünkü benimkide girdi o kafaya o zaman aramiz bozuktu dedim yaa bi kavga esnasinda bana elimi sallasam ellisi dedii...igrenç piss kim napsin seniii..benimkinde o hava avr zaten kaç aydir havalrdaysa çatlamis soylemeden duramamis
beni begenen unutamayanlar var kafasinda
kim napsin seni beee kdin ilk yazdiysa ne var kafasinda kim bilir
elini koparican defolsun gitsunNe olacak boşluk doldurmaa var kadinin kafasinda..Cümledeki noktali yerede eşini uygun görmüş..ooo beni begenen var kafasina girmesi cok normal çünkü benimkide girdi o kafaya o zaman aramiz bozuktu dedim yaa bi kavga esnasinda bana elimi sallasam ellisi dedii...igrenç piss kim napsin seniii..
Ben boşanmak istedim ama konuşmadan ileriye gidememişler kız o dönem yeni boşandığı için ailesiyle yaşıyordu sözde eşime işte akşam konuşamayız abim duyar vs deyip oyalamış benimkini akşamları da başkalarıyla görüşüyormuş1 yıl çokmuş be canım. yinede en iyisini sen bilirsin elbet
Hayır evli olduguni biliyorsun adamin niye yaziyorsun ki???Amaç nee hıc anlayamiyorumm..Deger mi kendi adini yuva yikana cikarmaya yaa deger mi???Ya ne pis kadinlar varya boylelerin soyu tukensin insallah
Hıı anladım canım buluşma var sandım tabi her türlüsü kötü ama en azından daha hafif gelir insana. mutlu ol ömür boyu inşallah üzemesin bir dahaBen boşanmak istedim ama konuşmadan ileriye gidememişler kız o dönem yeni boşandığı için ailesiyle yaşıyordu sözde eşime işte akşam konuşamayız abim duyar vs deyip oyalamış benimkini akşamları da başkalarıyla görüşüyormuş
Eşim tüm telefon dökümlerini çıkarttı mesajlar aramalar vs
Konuşulanları biliyorum yani
Kızla ayrı şehirde oldukları içinde buluşma vs olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?