KK sayesinde itirafçi esim

esim bassagligi içinde aradiginda guya bu hanfendide atarlamnmis
karin duymasin huzurun bozukru falan demis ne kdr yalan dogru bilemem

ama herkesdemi ayni seyler olur bu nasil ios anlamadim
Cokta onurlular hanii..eşleri yani bizleride acayip düşünüyorlar baksanaa peeehh yaa

esim senimi bekleyecekdim dedim diyor
:))

Belki o msji goren ben olmasaydim aldatilali yillar olan bir kadin olacaktim..Kimse basima gelmez benim eşim yapmaz demesin yani Allah seytana uydurmasin desin erkekler iki guzel lafada kanabilirler bencee ooo hala beni begenen var bak evli adamim ama bendeki karizma kimde var durumlari yanii..Dedigim gibi allah seytana uydurmasin karsilarina boyle seytanlar cikarmasin...

Aynen canim

benimkinde o hava avr zaten kaç aydir havalrdaysa çatlamis soylemeden duramamis
beni begenen unutamayanlar var kafasinda
kim napsin seni beee kdin ilk yazdiysa ne var kafasinda kim bilir

Aynen benimki çok zayıf çelimsiz bir adamdı evlendigimizde ama evlenince düzenli yemek ütü vs adama benzedi zaten çoğu kadında parasını yiyecek adam arıyor
Ayni benimkide oyle oldu kizz.. bi laf var dun ..oktun bugün koktun gibii..Adamlar evlendi işini eline aldi ohh sorumlulukta ogrendik ust basta cantiii daha ne olsunn kii..tadindan yinmezzz

benimkinde o hava avr zaten kaç aydir havalrdaysa çatlamis soylemeden duramamis
beni begenen unutamayanlar var kafasinda
kim napsin seni beee kdin ilk yazdiysa ne var kafasinda kim bilir
Ne olacak boşluk doldurmaa var kadinin kafasinda..Cümledeki noktali yerede eşini uygun görmüş..ooo beni begenen var kafasina girmesi cok normal çünkü benimkide girdi o kafaya o zaman aramiz bozuktu dedim yaa bi kavga esnasinda bana elimi sallasam ellisi dedii...igrenç piss kim napsin seniii..

e kizlar bu buldugum engellenmis face profilini napicam
o isimde genç bi çocuk var çokda atkipçisi var hesap gerçek yani

elini koparican defolsun gitsun
biz sallasak kaç gelirki elimiziii

Reactions: rtv
1 yıl çokmuş be canım. yinede en iyisini sen bilirsin elbet
Ben boşanmak istedim ama konuşmadan ileriye gidememişler kız o dönem yeni boşandığı için ailesiyle yaşıyordu sözde eşime işte akşam konuşamayız abim duyar vs deyip oyalamış benimkini akşamları da başkalarıyla görüşüyormuş
Eşim tüm telefon dökümlerini çıkarttı mesajlar aramalar vs
Konuşulanları biliyorum yani
Kızla ayrı şehirde oldukları içinde buluşma vs olmamış

Hıı anladım canım buluşma var sandım tabi her türlüsü kötü ama en azından daha hafif gelir insana. mutlu ol ömür boyu inşallah üzemesin bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…