KK sayesinde itirafçi esim

b harfi ya atiyorum burcu deyince hep p.orno kadinlari çikior 5. siradan sonra falan
bu facede dugzun kimse yokmu bee

kadinin adini biliyorum da soyadini bilmiyorum
esimi engelleyip engellemedigini nasil bulucam
b harfi ayzinca çikanlardan birimi diyorsunuz ?
Canim engellediyse çıkmaz zaten, fake hesap açıp kadının isim ve yaşadığı şehir üzerinden tüm kadınları arat ve profillere gir bak elindeki fotoyla hangi hesap uyuşuyorsa o kadındır.

En sevmediğim laflardır; "olsaydı o zaman olurdu", "sevseydi onunla evlenirdi seninle değil"..
Öyle ya da böyle oluyor işte. Bu laflar çok boş bana göre.
Her insanın beyni böyle çalışmıyor, anlık, zaman dilimine bağlı değişiyor, yanlışlar yapıyor.

Konu sahibi umarım içinizi ferahlatan şeyler olur, ama masum durmuyor maalesef..

Kizim 1 yasinda falandi kaç sene önce hava soguk diye pazara eşim gidiyor.o gunde oyle olduu adam eksikleri aldi geldi neysee aramizda o siralar acayip bozuk...Gece oldu eşimle kizim uyurken bende esimin facede dolabirken birden msj geldi..gece 12ye yaklaşiyor saat açtim baktimm.Garip nickli biri istee "yillar sonra uzakranda olsa seni görmek inanilmazdi..Işte eski gunler geldi aklima kiymet bilememisim"gibi biseyler yazilmişti.. neyse ben şok tabii.. ilk şoktan sonra sen kimsin yazdim..Iste kim oldugunu anlatti ama tabi ben tanimiyorum hatunu ee dedim esim gibi benden ne istiyorsun??????dedi cok bisey degil eski gunleri anabiliriz arada....!!!!niye dedim kendi isminle yazmadin ne dese begenirsin eşin görmesin diye.. tabii o bunlari yazdiktan sonraa ben eşimin girtlaga çöktüm ama adam soguktan kimseyi görmemiş bilee yuru dedim bulacazz onu yürü.... Eşimde ne bulacaz yaa utanmazzla ne ugrasacazz.. Yazdi benin senle ne işim olur kizim dogru durust olsan bi insan evli adama yazilmayacagini bilir esimi seviyorum senin gibi bi insanla lak lak edicem diye karimdan olamam yazdi ama ne kadar dogru tabi orasi ayri ..öt korkusuda olabilir.. Anammm kiz bi cirkeflesti istee al karini basina caal..iste bende sana merakli degilim sadece arkadas olabiliriz demistim ama sen solesin bolesin

bir kisi var engellenenler arasinda
esimin bahsettigi sahte hesap bu galiba

esim bassagligi içinde aradiginda guya bu hanfendide atarlamnmis
karin duymasin huzurun bozukru falan demis ne kdr yalan dogru bilemem

ama herkesdemi ayni seyler olur bu nasil ios anlamadim

Yanii kissadan hisse adam evlenincee degere biniyor arkadasimmm..
Aynen benimki çok zayıf çelimsiz bir adamdı evlendigimizde ama evlenince düzenli yemek ütü vs adama benzedi zaten çoğu kadında parasını yiyecek adam arıyor

Şu eski sevgililer neden hortluyor anlamıyorum.
Yahuuu 15 sene geçmiş adamın evlenmesine şaşırmışmış. Ne yapacaktı acaba senin yolunu mu gözleyecekti. Tuhaf. Bir de bir şey yokmuş daha dün yaşanmış gibi adama yazmış

isim ruzgar yilmaz ama bisey bulamadim ki bu isimle sanatçi ismi ymis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…