Hayır evli olduguni biliyorsun adamin niye yaziyorsun ki???Amaç nee hıc anlayamiyorumm..Deger mi kendi adini yuva yikana cikarmaya yaa deger mi???
Yok kız başka sehirdeydi ailesiyle kaliyorduKAFKAS-demird608656 .!.:IrResistibLe_ cinsellik de var miymis o 1yil
Sağol canım iyi dileklerin için yeni doğum yapmamış olsaydım bir mesleğim olsaydı sabretmezdim ama olan olduHıı anladım canım buluşma var sandım tabi her türlüsü kötü ama en azından daha hafif gelir insana. mutlu ol ömür boyu inşallah üzemesin bir daha
Engellediği profil o değildir zaten, rüzgar ismiyle de kadının mesaj atacağını sanmıyorum ama bırakın bence temizlemiş herşeyi bulmanız çok zor. Ortak arkadaşla mesajları okuyun siz ordan ip uçları çıkar ne çıkacaksae kizlar bu buldugum engellenmis face profilini napicam
o isimde genç bi çocuk var çokda atkipçisi var hesap gerçek yani
yok enegellenen profil kisminda o isim eneglli yaziyor isteEngellediği profil o değildir zaten, rüzgar ismiyle de kadının mesaj atacağını sanmıyorum ama bırakın bence temizlemiş herşeyi bulmanız çok zor. Ortak arkadaşla mesajları okuyun siz ordan ip uçları çıkar ne çıkacaksa
Canim hani kocan kadinin numaraisni istemisya. O konusmada yazmiyo mu numarasi whatsaptan falan bakarsin sonrayok enegellenen profil kisminda o isim eneglli yaziyor iste
İsim engellenmiş de işte hangi profil olduğu görünmüyor hem de erkek ismi olduğu için o profil aradığınız profil değildir.yok enegellenen profil kisminda o isim eneglli yaziyor iste
orada karsi taraf yanlis anlamis kendi no sunu vermis once, esimde bu seninki bunu demiyorum demisCanim hani kocan kadinin numaraisni istemisya. O konusmada yazmiyo mu numarasi whatsaptan falan bakarsin sonra
tam birakiyim diyorum kendimi face ini kurcalamakdan alikoyamiyorumİsim engellenmiş de işte hangi profil olduğu görünmüyor hem de erkek ismi olduğu için o profil aradığınız profil değildir.
bu arada mailler de o ismi aratabilirsiniz belki mesaj varsa orda görebilirsiniz. ama bence bırakın artık kendinizi yiyip bitireceksiniz bi sonuca ulaşmak zor görünüyor.
Kadinin adini bilmiyor musun faceye yaz bak cikmiyor muorada karsi taraf yanlis anlamis kendi no sunu vermis once, esimde bu seninki bunu demiyorum demis
oteki yanlis anlaidm bende yeni numarasi yok demis
ama esim sonra konusurken verdi diyor numarayi ..
adi biliyorumda soyadi yok onlada bulamadimKadinin adini bilmiyor musun faceye yaz bak cikmiyor mu
Acaba kocana laf arasinda sorsan miadi biliyorumda soyadi yok onlada bulamadim
lafin arasi falan deil direk sorarimdaAcaba kocana laf arasinda sorsan mi
lafin arasi falan deil direk sorarimda
konu açildikça yipraniyorum(uz ) galiba
e bu yuzden bosanmayida goze alamam yani bu sebepten bosanilirmi onuda bilmiyorum
arkadaslarin dedigi gibi destikçe daha da anlamaksa guçluk çekiyorum
oglenden beri ugarsiyorum dogru duzgun eev isi yapmadim, çocuklarla bile ilgilenmedim
sonuç kocaman bi sifirr ..
gelince bu yaptigini ailesi bilse ne der yuzu kizarirmi onu sorucamMaralcım sinek bile küçüktür ama mide bulamdırır yazışması bile tmamen yanlış bana göre
tesekkur ederim ilk anlattiginda bende aynen boyle dusundum , biraz tavir yaptim ama abertili deildi soylediyse suçuszdur mantigindan gittimBence eşiniz kendi de yazmış olsa eğer bşey yaşanmış olsaydı sizle asla böyle bişeyi paylaşmazdı kendine güveniyor demekki rahatça anlatabilmiş bence kendinizi boş yere üzüyorsunz bu facebooktur instagramdır maalesef böyle şeyler insan meraktn kimleri aratıyor kimleri ee konuşmak ta çok kolay bi tık uzağında elinde klavye istedğini yazabliuorsun. Bu sosyal medya meselelerine çok fazla kafa yormayın eşinize fazla tepki verin ki bidaha bu tarz şeyler yapmaya çekinsin ama kendini hiç sıkmayın değmez böyle nişey için. Çok rahatsız oluyorsanz Facebookları mailleri kapatsanız eğer çok lazom değilse ama yurtdışında yaşadğnz için kapatamayadablrsibz tabi. Sonuç olarak eşinize fazla tepki verin ama içinzde bu meseleyi byütmeyin kim yazmş olursa olsn belli ki altından birşey çıkmayacak öyle olsa size anlatmazdı çnkü
lafin arasi falan deil direk sorarimda
konu açildikça yipraniyorum(uz ) galiba
e bu yuzden bosanmayida goze alamam yani bu sebepten bosanilirmi onuda bilmiyorum
arkadaslarin dedigi gibi destikçe daha da anlamaksa guçluk çekiyorum
oglenden beri ugarsiyorum dogru duzgun eev isi yapmadim, çocuklarla bile ilgilenmedim
sonuç kocaman bi sifirr ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?