e geçmiste sadece benim arattuigim çikdiO zaman iş değişir,eşim böyle bişey yapsa dünyası dar olurdu vallahi. İnş.bir hatası varsa Allah karşına çıkarır ama bir halt karıştırmadıysa da bu mesajda yazdıkların bile son derece güven sarsıcı.
aylar nerde
yil var ayi bulamadim
buldum hiç bi hareket yokTelefondansa hareketler dökümüne gir aşağıda en altta aylar yazıyor.
Bilgisayardaysa hareket dökümünde hareket arama yeri de var.
Bana göre facede aratmak o kişiye değer verdiğini göstermez,ben de merak edip bakıyorum bazen bakmayan yoktur diye düşünüyorum. Ama yazışmalarını bulabilirsen iyi olurdu. Bir de eşinin o kadını arkadaşlarına sorduğunu,numarasını istediğini yani bu detayları nereden öğrendin? Eşin mi söyledi?e geçmiste sadece benim arattuigim çikdi
hiç bi hareket yokkkk
sildimi yani simdi bu adam
o hareket geçmisini bilmezki silsinn
10 yillik kocami tanimiyorum galiba
yok faceden sormus mesajlarda okudumBana göre facede aratmak o kişiye değer verdiğini göstermez,ben de merak edip bakıyorum bazen bakmayan yoktur diye düşünüyorum. Ama yazışmalarını bulabilirsen iyi olurdu. Bir de eşinin o kadını arkadaşlarına sorduğunu,numarasını istediğini yani bu detayları nereden öğrendin? Eşin mi söyledi?
silmiş o zaman illaki birşeyler aratıyordur hiçbirşey bomboş sayfa olması imkansız.buldum hiç bi hareket yok
bir kisi bile aratmamis bu imkansiz
silmisss ..
yok arkadasina sormus ya bupomu fln diyeBana göre facede aratmak o kişiye değer verdiğini göstermez,ben de merak edip bakıyorum bazen bakmayan yoktur diye düşünüyorum. Ama yazışmalarını bulabilirsen iyi olurdu. Bir de eşinin o kadını arkadaşlarına sorduğunu,numarasını istediğini yani bu detayları nereden öğrendin? Eşin mi söyledi?
Ayy pisliğe bak,vallahi sinir oldum şuanyok faceden sormus mesajlarda okudum
e o zaman mesaji niye silmedi
yanlis yerdemi aariyorumki
eşin 15 yıldır aynı mail adresini mi kullanıyor.yok mesj diger kutusunda
yok email deileşin 15 yıldır aynı mail adresini mi kullanıyor.
tamam bende onu soruyorum aslında eğer kız eşine yazmışsa mail adresine gider şu kişi size yazdı diye orada görebilirsiniz detayı mail adresine girin sonra silinmiş öğeler kutucuğuna gidin orada mavi kalın harfle silinmiş öğeleri kurtarma var oraya tıklayın silinmiş öğeler geri gelir.yok email deil
face alinca email veriyorsun ya
oraya mesaj geliyordiu sanki su kisi sana yazdi diye
ordan bildirm varmiki diyorum
ya hemen en olumsuzu düşünmeyin ama yine de dediğiniz garipdeli olcam ikisinin ortak arkadasubdan kizin numarasini istremis
napacakdikii
faceden o yazdiysa kiza niye sormuyor
once benimkimi basladikiiiiii
email face de yaziyor demi suan açik yatamam bende onu soruyorum aslında eğer kız eşine yazmışsa mail adresine gider şu kişi size yazdı diye orada görebilirsiniz detayı mail adresine girin sonra silinmiş öğeler kutucuğuna gidin orada mavi kalın harfle silinmiş öğeleri kurtarma var oraya tıklayın silinmiş öğeler geri gelir.
yazar evet.email face de yaziyor demi suan açik ya
ikimizin ismi karsik biseydi tam aklimda deil email
olmadi onun telinden bakarim
bebegimi uyutucam biraz sonra bakyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?