KK sayesinde itirafçi esim

yanlış anlama ama kız hiç eşine yazmış gibi durmuyor bu durumda eşin yazmış gibi.tabi yinede belli olmaz kız da yazmıştır belki eşinde merak etmiş aratmış olabilir 15 yıl geçmiş aradan sonuçta.

yanlış anlama ama kız hiç eşine yazmış gibi durmuyor bu durumda eşin yazmış gibi.
kafam agridi valla iki saattirr facein altini ustune getirdim

esime sorsam inkar eder ben yazdm demezki

anlamiyorum ben,neden boyle bisey yapsinki, hadi yapti bana niye soylesin biseyden haberim yokdu ama simdi onu ne hale sokacam ben

baska bakcak yer kalmadi
esime sorsammi biraz z dhami kurcalasam

kafam agridi valla iki saattirr facein altini ustune getirdim

esime sorsam inkar eder ben yazdm demezki

anlamiyorum ben,neden boyle bisey yapsinki, hadi yapti bana niye soylesin biseyden haberim yokdu ama simdi onu ne hale sokacam ben
şuda olabilir belkı kız yazmıştır eşinde merak edip bakmıştır 15 yıl geçmiş ama telefon numarasını istemesi kafanı karıştırdı.

e kiz yazinca zaten gorunuyor ya resmi
şuda olabilir belkı kız yazmıştır eşinde merak edip bakmıştır 15 yıl geçmiş ama telefon numarasını istemesi kafanı karıştırdı.
nolacaksa olsun gelsin sorucam napacakmis teli
benimkide soru napoilir tel no su konuuslur

bence bu olayı burda kapatın sonuçta dürüstlük yapıp size anlatmış..gözle görüldüğü ve deliller olduğu halde inkar yoluna gidenler var..bu olayı unutun ama eşinizi takibe alın tabi..bundan sonraki adıımlarını kontrol edin ona belli etmeden..geçmişin peşine düşmeyin..

ilk mesajmdan sonra faceini kurcaladim
ikisinin ortak tandigindan kizin numarasini sormus, resmini falan istemis
kiz ilk yazan olsaydi bunlari arkadasa deilde kiza sormzamiydiki

face i kurcalayinca iyice kafam karisti
emaili degistirieyim demi, her yedigi nane den habeirm olur boylece :)
gerçi oteki email de de ben varim ama onu açmayi unutuyroum aktif deil o email

Sen yine de whatsapp 'e bak o zaman numara istemis ya

Eşine güven bence...
Cok desme konuyu...

kadın ilgisini çekmiştir boşanma arifesinde eşinle açık açık konuş yanlış yapmamasını söyle

Yalnız şu da var; eşin durup dururken anlatmamis sana .sen bu konulari açtığın için itiraf etmiş, buraya dikkat et.
Hani önce eşim yazsa bana neden anlatsin diyorsun ya..
Bence esin ulaşmak istemiş olabilir kadına, sen de bu konuyu açınca kendisini takip ettiğini sanıp killandı ve suçu kadına attı.
Tabii inşallah olmamıştır böyle bir şey.

e maili değiştirmenize gerek yok
emaili değiştirmene gerek yok illa takip etceksen kendine yönlendirme yap ona gelen mailleri sende görürsün..maili değiştirirsen dikkat çeker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…