Bak canım olay tam da burda hesap sahte ise ve resim varsa emin olmak için soruyor olabilir, resim yoksa da eşin merak edip gerçek facesini bulup arkadaşına soruyor bu o mu diye. Ama senin atladığın nokta, bunlar fake hesaptan yazışmışlar ya engeli de ordan atarlar, kadın nerden bilecek eşinin onun gerçek hesabını bulduğunu? O yüzden biraz önceki öneriyi verdim, dediğimi yapıp fake bi hesaptan kontrol edip kadın mı eşini engelledi yoksa eşin mi kadını engelledi bul bence.simdi kadin buna yazmis ben ayseyim demis ( sahte hesap ya resim varmidirki , ya esim o sahte hespataki resmi arkadasina gosterdi bu omu diye, yada soyadini bilmedigi için isimle sehirden aratma yapip benzettigini arkadasina sordu bu omu diye )
silinmişse göstermez.bide face arkadasiyla olan konusmayi 14 temmuzdan oncesini gostermiyor o nedenki
silinmis oldugu için mi belli bi stok yerimi var bu mesajlarin
yok onu sanmiyorum,maile haber gittihgini bile bilmiyodurkisilmiştir.mailden.
İlk adımı bu adam atmadıysa ben de bir şey bilmiyorum.simdi kadin buna yazmis ben ayseyim demis ( sahte hesap ya resim varmidirki , ya esim o sahte hespataki resmi arkadasina gosterdi bu omu diye, yada soyadini bilmedigi için isimle sehirden aratma yapip benzettigini arkadasina sordu bu omu diye )
uzun zaman oldu falan fistik demis telefon numarasini vermis kadin
esimde gerek yok telefon numarasina demis guya,
galiba her konusmada silm$ki geri dönüp alamamis telefon numarasini,
bi iki konusunca ben evliyim esim istemez deyip kestirmis esim, kadinda iyi oyle olsun falan diye tavur yapmis bi daha yazmamis
arkadasi ilk istediginde numara yok demis oyle kalmis,sonra nerden aldim teelfonu dedim
kem kum etti sohbet esnasinda verdi herhalde unuttum diyor , teelfonu yine arkadastan almis yani
kadinin ozurlu çocugu varmis vefat etmis bunuda arkadasi yazmis temmuz ayinda
agustosda esim numarayi istemis 1 ay sonra
yani haziran gibi konusmus olmalilar ama kayt yok ..
tamamsilinmişse göstermez.
Salaklık edip silmeyi unutmuştur.. nerde erkeklerde o kapasite..yok faceden sormus mesajlarda okudum
e o zaman mesaji niye silmedi
yanlis yerdemi aariyorumki
hhahaha hiç gulecegim yokkdu :)Salaklık edip silmeyi unutmuştur.. nerde erkeklerde o kapasite..
Suçlu psikolojisihhahaha hiç gulecegim yokkdu :)
bisey yaoiyor onuda eline yuzune bulastiryor kapasitesune basliycam ama sessiz kalmaliyim
bide basta kendini anlatmaya çalsisiyordu soyle boyle diye
gittikçe sesini yukseltmeye basladi uste çikmaya çalisiyor(
o zaman arkadaşına resimlerden hangisi olduğunu soruyor fake hesapta resim koymamış mı birde tlfn no sunu sormuş bana eşiniz yanlış anlatıyor gibi geldi inşallah yanılıyorumdurkiz sahte heaptan yazdi diyor, her seferinde de konusmayi silince bulamamis galiba
karisik bi isimdi unuttum fake hesabin adini diyor
http://www.denkbilgi.com/viber-silinen-mesajlari-geri-getirme.htmlviber den arama geçmisini bulabilirmiyim ?
en azindan kaç defa aradi kaç dk falan ona bakardim
silsede bulunurmu
yok resimler ayni kisi galiba degiks pozlu, gunes gozluklu fln bunlar omu diye sormuso zaman arkadaşına resimlerden hangisi olduğunu soruyor fake hesapta resim koymamış mı birde tlfn no sunu sormuş bana eşiniz yanlış anlatıyor gibi geldi inşallah yanılıyorumdur
konustum diyor sesli arama yapilmis mesaj olduugnu sanmiyorum
Viber görüntülü arama yapıyor yalnız, ben daha önce kullandım eşiniz viberden konuştu ise fotoyu niye atıp sorsun ki arkadaşına?konustum diyor sesli arama yapilmis mesaj olduugnu sanmiyorum
Klasik erkek işte.. aslında en doğrusu kurcalamamak ama insan bi defa bi şey öğrendi mi duramıyo malesef.. o yüzden sessiz sakin yürütün işinizi.. zaten yzışmadan öte gitmemişler diyosunuz.. şöyle bi dünyasını dar edip kendine getirirsiniz.. bidaha ayağını denk alsın.. daha doğrusu bidahası olmasınhhahaha hiç gulecegim yokkdu :)
bisey yaoiyor onuda eline yuzune bulastiryor kapasitesune basliycam ama sessiz kalmaliyim
bide basta kendini anlatmaya çalsisiyordu soyle boyle diye
gittikçe sesini yukseltmeye basladi uste çikmaya çalisiyor(
viber direk goruntu muViber görüntülü arama yapıyor yalnız, ben daha önce kullandım eşiniz viberden konuştu ise fotoyu niye atıp sorsun ki arkadaşına?
iste hem takip hemsesiizlik hem haddini bildirme he^sini ayni anda nasil yapicam onu bilmiyorumhımm ben olsam çok fena tavır takınırdım eşim olsa kan çıkardı. yani bence tavır takının ama takibi bırakmayın. belli ki aklınız karışmış az da olsa.
ama ısıtıp ısıtıp önüne sunmayın derim ben.
Sakın ısıtıp ısıtıp önüne koymayın eşinizin çok yıpranırsınıziste hem takip hemsesiizlik hem haddini bildirme he^sini ayni anda nasil yapicam onu bilmiyorum
ama simdilik elimde hiç bisey yok konuyu kapatmak zorundayim ama bunu unutmuycamm aslaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?