bunu yapmasi çok zor ama elimden geleni yapicam ...Sakın ısıtıp ısıtıp önüne koymayın eşinizin çok yıpranırsınız
iste benimki suçsuzum diyor affet bile demiyorkiiiMaRaL_
Zor olduğunu biliyorum yaşadım çünkü 2 yıl geçmesi acısı ama birgün eşim le kavga ederken eşim sarılıp ağladı madem hep yüzüme vuracaktın niye affettin dedi ve o gün sustum birdaha açmadım o konuyu
Ne söylenir bilmiyorum 3 çocuk varmışiste bmki suçsuzum diyor affet bile demiyorkiii
iyi niyetliuymis vijdanli kocacim
beni övmü$ onaa te Allahhimm
ne halt eydigini bilmiyorumki ,Ne söylenir bilmiyorum 3 çocuk varmış
Onsuz kalabilecekmisiniz bunları düşünmeniz lazım
Buda aldatma canım adam bu amaçla yola çıkmış sadece sonunu getirememiş o kadar yani silinen mesajlar çelişkili ifadeler telefon isteme olayı vs.ne halt eydigini bilmiyorumki ,
aldatsa arkama bakmazdim
boyle ne oldugu mechul kaldim muallakda
e$ger esim herseyi oldugu gibi anlatiyorsa evet kadin o dedihinizi yapmis gibi duuryorKadına bak ya yuhh.. boşanmadan kendini sağlama mı almaya çalışmış nedir? Ne kadar ayıp. . Eşinize evliliğinizi sarmasına değip değmediğini sorun. . Ne kadar kırıldığınızı güzelce ifade edin. Boşanma gibi bir durum olmaz böyle bir şey için ama ayağını denk alması lazım..
telefonu bas sagligi için istedim diyorBuda aldatma canım adam bu amaçla yola çıkmış sadece sonunu getirememiş o kadar yani silinen mesajlar çelişkili ifadeler telefon isteme olayı vs.
Bak canım şok tasın sadece bence ne olur konuyu kapat çünkü üzüleceksin irdeledikce başka şeyler çıkacaktelefonu bas sagligi için istedim diyor
ayyy burda konu açip sonrada kocasini savunanlar gibi oldum valla
bendeki ne psikoljisi acaba
Eşinize sorsanız aynısını ben yapsam napardın? Aldatma sayar mıydın yoksa ay canım karıcım en azından ilerlemeden pişman olmuşsun mu dermiş.. nefret ediyorum bu ikili muameleden.ö üstelik kadınlar bile erkektir yapar bi defadan biş olmaz diyo..e$ger esim herseyi oldugu gibi anlatiyorsa evet kadin o dedihinizi yapmis gibi duuryor
benimle ilgili birsuru sey sormus falan
adimdan nasil biri olduguma kadar
bunlar sevgiluyken daha digrusu iste goruusyorken o baskasina kaçmis
kiz evleenlim diyormus esim istemiyormusmus , o arada kaçmis gitmis
bunlar yeni deil zaten biliyordum ben anlatmisti
Kadın dan çok eşiniz suçlu malesef hiç birşekilde gorusmemesi gerekiyordu benim eşimde lise arkadaşıyla son 12 yıldır irtibat halindeydi ben de biliyordum bunu arkadscaydi evet ama kız evlenip mutlu olamayınca eşime sarmaya başladı bunu farkettim hatta uyardım eşimi de kızı da ama eşim olmaz öyle şey dedi olsaydı zamanında olurdu o gözle hiç bakmadım vs dedie$ger esim herseyi oldugu gibi anlatiyorsa evet kadin o dedihinizi yapmis gibi duuryor
benimle ilgili birsuru sey sormus falan
adimdan nasil biri olduguma kadar
bunlar sevgiluyken daha digrusu iste goruusyorken o baskasina kaçmis
kiz evleenlim diyormus esim istemiyormusmus , o arada kaçmis gitmis
bunlar yeni bilgi deil zaten biliyordum ben anlatmisti
offf offffKadın dan çok eşiniz suçlu malesef hiç birşekilde gorusmemesi gerekiyordu benim eşimde lise arkadaşıyla son 12 yıldır irtibat halindeydi ben de biliyordum bunu arkadscaydi evet ama kız evlenip mutlu olamayınca eşime sarmaya başladı bunu farkettim hatta uyardım eşimi de kızı da ama eşim olmaz öyle şey dedi olsaydı zamanında olurdu o gözle hiç bakmadım vs dedi
meğerse kız boşanır boşanmaz açılmış eşime ta liseden beri hoşlanıyordum vs deyip benim kide o dönem maddi sıkıntılar hamilelik durumu yüzünden dibi düşmüş 1 yıl görüşmüşler sevgili olarak
Ben öyle konuştum başka türlüsü varsa da ben bilmiyorum, rehberindeki kişilerle görüntülü konuşma yapıyorsun; ama istersen bi indir bak.viber direk goruntu mu
benim telin hafizasi dolu onu yuklemez simdiBen öyle konuştum başka türlüsü varsa da ben bilmiyorum, rehberindeki kişilerle görüntülü konuşma yapıyorsun; ama istersen bi indir bak.
Ee peki sonra ne oldu sen nasil ogrendin nasil ayrildilarKadın dan çok eşiniz suçlu malesef hiç birşekilde gorusmemesi gerekiyordu benim eşimde lise arkadaşıyla son 12 yıldır irtibat halindeydi ben de biliyordum bunu arkadscaydi evet ama kız evlenip mutlu olamayınca eşime sarmaya başladı bunu farkettim hatta uyardım eşimi de kızı da ama eşim olmaz öyle şey dedi olsaydı zamanında olurdu o gözle hiç bakmadım vs dedi
meğerse kız boşanır boşanmaz açılmış eşime ta liseden beri hoşlanıyordum vs deyip benim kide o dönem maddi sıkıntılar hamilelik durumu yüzünden dibi düşmüş 1 yıl görüşmüşler sevgili olarak
Yüklerseniz kadının telefonu eşiniz de hala kayıtlı ise zaten profiline bakınca da bulabilirsiniz, bu uygulamada aynı whatsapp gibi farkı sesli görüşme değil de görüntülü konuşma yapıyor olmanız.benim telin hafizasi dolu onu yuklemez simdi
onun telinden denerrim
yani bunlar simdi goruntulu mu konustu..Yüklerseniz kadının telefonu eşiniz de hala kayıtlı ise zaten profiline bakınca da bulabilirsiniz, bu uygulamada aynı whatsapp gibi farkı sesli görüşme değil de görüntülü konuşma yapıyor olmanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?