vay okuzler vayyyyyyyGünaydın canım boşanan kadın a malesef kolay lokma gözüyle bakılıyor
Canım sakin kafayla düşün diyorum, bekle bekle bekle. İnanmış gibi yap, için rahat etmezse yine araştır.sen forumu okuuyup paraoyaklik yapiyon diyor
kalbinde bisey yokmus yoksa bna niye desinmis
az kaldi be suçlu çikacam zaten sordum diye ..
face silelim dedim tamam sil diyor
silinmiyor demi bu meretde
telefonum ortada butun sifreeler sende ne istiytorsan gir bak incele ben kotu bisey yapmadim diyor
dogru butun sifreleri bende,emaili ben aldim facei ben açtim ona, telefon dokumleri herseyine aninda bakiyorum her istedigimde
aninda silmedigi surece benden kaçamaz kadinin yazmasini silmis ama arkadasininkini silmeyi akil edememis :))
biraksam pesini iyi olacak ama nasil yapacam bunu bakalim
beklmek için unutmus gibi yapmam lazimCanım sakin kafayla düşün diyorum, bekle bekle bekle. İnanmış gibi yap, için rahat etmezse yine araştır.
Bütün şifrelerin sende olduğunu bile bile de yapmaz diyorum yine de. Yapmak istese ayrı hesap açıp yapardı.
Yaparlar canım yaparlarCanım sakin kafayla düşün diyorum, bekle bekle bekle. İnanmış gibi yap, için rahat etmezse yine araştır.
Bütün şifrelerin sende olduğunu bile bile de yapmaz diyorum yine de. Yapmak istese ayrı hesap açıp yapardı.
Ah ah ne diyeyim umarım bir daha yapmaz eşin, bende asla güvenmem işin açığı ama ne bileyim bu konudaki adam yapmamış gibi geldi.Yaparlar canım yaparlar
Benimki de 4 yıl önce ağlayarak itiraf etti yediği haltlari
Neymiş vicdani rahat değilmiş uyuyamıyor muş bana dokunamıyor muş vs. Mahkemeden döndük
Bebeğim yeni doğmuştu
Ailemde affet bak kendi itiraf etmiş vs diyince döndüm inan artik face ine bile bakmıyorum ben baktigim takip ettiğim halde yemediği halt kalmamış
Eğer bir daha yaparsan istersen 5 çocuk olsun boşarım seni dedim
Şimdi yapıyor diyemem çünkü hiç peşine düşmüyorum
Annemin dediği gibi birşey yapıyorsa o ayağına dolanır zaten
Kayinvalidemin dediği lafsa beni benden aldı azcik fazlamız var diye kendileri nı birşey sanıyor lar gece uykusunda kökünden keseceksin o olacak diye
Yani erkek milletine güvenmeyeceksin o kadar
Yapamamış desek daha doğru olurAh ah ne diyeyim umarım bir daha yapmaz eşin, bende asla güvenmem işin açığı ama ne bileyim bu konudaki adam yapmamış gibi geldi.
siliniyor 14 gün açılmaması gerek kalıcı olarak silineceği için ben kendi hesabımı sildim tamamem.sen forumu okuuyup paraoyaklik yapiyon diyor
kalbinde bisey yokmus yoksa bna niye desinmis
az kaldi be suçlu çikacam zaten sordum diye ..
face silelim dedim tamam sil diyor
silinmiyor demi bu meretde
telefonum ortada butun sifreeler sende ne istiytorsan gir bak incele ben kotu bisey yapmadim diyor
dogru butun sifreleri bende,emaili ben aldim facei ben açtim ona, telefon dokumleri herseyine aninda bakiyorum her istedigimde
aninda silmedigi surece benden kaçamaz kadinin yazmasini silmis ama arkadasininkini silmeyi akil edememis :))
biraksam pesini iyi olacak ama nasil yapacam bunu bakalim
simdi kadin buna yazmis ben ayseyim demis ( sahte hesap ya resim varmidirki , ya esim o sahte hespataki resmi arkadasina gosterdi bu omu diye, yada soyadini bilmedigi için isimle sehirden aratma yapip benzettigini arkadasina sordu bu omu diye )Sizin yazdıklarınızdan çıkardıklarım, eşiniz bu kadının şimdiki soyadını bilmediği için isim ve yaşadığı şehir üzerinden onu bulmak istemiş, maksat pek tabiki yazmak; ama ne yazacaktı ben bilemem, sonra benzettiği kişinin fotosunu alıp ortak arkadasa yolluyor ve numara istiyor, yani kadının facesini bulmuş, şimdi senin yapman gereken facedeki engeliler listesine bakmak, orda bu kadın yoksa ve kadının soyadını biliyorsan bi arat, aramada çıkmazsa kendine fake bi hesap açıp ordan kadını arat, kadın çıkıyorsa aramada kadın kocanı engellemiş demektir, çıkmıyorsa kadın facesini kapatmıştır olaydan sonra ya da kadının facesi yok cidden fake bi hesaptan yazdı ve kocan emin olmak için de arkadaşına fotoğrafı yollayıp bu o mu diye sordu, gerçi bu seçenekte de numarayı neden arkadaştan ister o sorunun cevabı yok.
sanırım bu durumda ilk eşin iletişim kurmuşevet ortak arkadaslarindan numarasini istemis
oda yok demis
sonra arkadasina kizin face resmini yollamis , taniyamadim bu omu diye
kiz kapanmis diye taniyamamis
arkaadsida evet o demis
ilk bunu sordumSen konuyu açıp sorana kadar niye anlatmamış ki
sanırım bu durumda ilk eşin iletişim kurmuşevet ortak arkadaslarindan numarasini istemis
oda yok demis
sonra arkadasina kizin face resmini yollamis , taniyamadim bu omu diye
kiz kapanmis diye taniyamamis
arkaadsida evet o demis
kiz sahte heaptan yazdi diyor, her seferinde de konusmayi silince bulamamis galibasanırım bu durumda ilk eşin iletişim kurmuş
öyle de olsa dürüst olmalıydın deseydin.ne cavap verecekti merak ettim.ilk bunu sordum
ortaligi ayaga kaldirirdin yok yere diye dedi ..
bu konu kapanack gibi durmuyor zaten onuda derimöyle de olsa dürüst olmalıydın deseydin.ne cavap verecekti merak ettim.
silmiştir.mailden.iyide face den mesaj gelmi$ emailde niye bildirim yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?