- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.694
- 798
- Konu Sahibi Hellomyfriends
-
Ya kesin anne öyle düşünüyorVallahi ben kötü niyetle söylemedim annesi öyle düşünüyordur diye söyledim konu nerelere geldi insanlar pandemiden kimin üzerine sinir boşaltacaklarıni şaşırdı valla
Istismar taciz tecavuz mu sadece? Bilgisizliğiniz karşısında şok içindeyim. Toksik ebeveynlerdensiniz iste. Çocuğa karışmanız guzel seyler sınıfına girmiyor.Çocuğu serbest bırakanlara ailesi nerde deniliyor. İstismara (!) Gerçek anlamda uğrayan çocukları duyunca ailesi nerde deniliyor. Kötü şeylerde aile katılıyor ortaya,böyle şeylerde de özgür olunuyor. Kimsenin kimseye şunu giyme dediği yok. Asıl siz haddinizi bilin ve benim çocuğuma karışmamış adını istismar koymaktan vazgeçin. Zira güzel şeylere istismar adı verilmez!
Bacağını kapat demek cirkinsin olarak mı karşıya yansıyor pardon?Siz istismarin ne oldugunu biliyor musunuz da bana bunu kullanmayin diyorsunuz?
Sosyal hayatin icindeki çocuk, zaten biliyor iç çamaşırı ile dışarı çıkmayacağını.
Etek giyemezsin bol pantolon giy ne demek oluyor? Bacaklarini ortmelisin demek oluyor. Çocuk bunu ne olarak algılıyor? Çirkinim, kapatmaliyim. Kendi kararlarimi veremeyecek yaştayim.
Bu neye sebep oluyor? Özgüven kaybına. Istismar bu işte. Çocuğun benlik saygısını zedelemeniz onu istismar ettiginiz anlamina gelir.
Dilerim bir gün bu bilgisizliginizi birakmayi tercih edersiniz. Çocuğunuz yetişkin olunca ona karıştığınız bugünleri nefretle hatirlayacak. Sizden nefret edecek.Bacağını kapat demek cirkinsin olarak mı karşıya yansıyor pardon?
Bu sizin verdiğiniz örnek benim kimseye bacağını kapat dediğim yok,bunuda belirteyim.
Saçmalığın bu kadarı,pes !
İstismarın anlamını biliyorum.
Açık giyinmesine destek vermek güzel olduğu anlamına gelmiyorsa,kapalı da olmak cirkinlik anlamına gelmez.
Reşit olmayan çocuğuma karışırım !Istismar taciz tecavuz mu sadece? Bilgisizliğiniz karşısında şok içindeyim. Toksik ebeveynlerdensiniz iste. Çocuğa karışmanız guzel seyler sınıfına girmiyor.
Haddinizi bilin lütfen !Dilerim bir gün bu bilgisizliginizi birakmayi tercih edersiniz. Çocuğunuz yetişkin olunca ona karıştığınız bugünleri nefretle hatirlayacak. Sizden nefret edecek.
Iyi bir anne olsaniz bunu karismak adi altında degil seçenekler sunmak adi altinda yapardınız.Reşit olmayan çocuğuma karışırım !
Reşit olunca da görüşümü belirtir saygı duyarım nokta. Sizin benim hakkımda ne olduğum hakkında tahmin yurutmeniz umrumda değil. Sizi tanımıyorum ve görüşleriniz benim için pek te anlam ifade etmiyor
Müneccim olmaya gerek yok. Ayni seyleri yasadim ve sizin yapmadığınız bir seyi yapıyorum, okuyorum.Haddinizi bilin lütfen !
Müneccim değilsiniz bilemezsiniz.
Çocuğumun yetişkin zamanını ben düşünürüm siz kafanızı yormayın
Baskısını onaylamadım zaten canım. Bende anneyim reşit olana kadar benim olgi alaYa kesin anne öyle düşünüyor
ama çok kötü düşünsene çocukluğunda ergenliginde surekli bu baskıyla yaşamak kıza da haksızlık
Kendi kimliği üzerinde büyük sorunlar yaşayacak baskı baskıdır sonuçta...
Hayatıma dokunamayan bir insanı neden onemseyeyim. Karşımda benimle iletişim kuran biri var,neden saygısızca davranıp ,işime gelmeyen şeye cevap vermeyen biri havası vereyim ki? Görüşlere her zaman saygım var. Cevap vermeme sevinmelisiniz,zira sizi hesaba alıp cevap veriyorum.Iyi bir anne olsaniz bunu karismak adi altında degil seçenekler sunmak adi altinda yapardınız.
Toksik bir annesiniz. Çocuğunuzun birey oldugunu kabul etmeyen, ona saygi duymayan bir annesiniz.
pek TE anlam ifade etmiyorsam cevaplamak icin bu kadar hirslanmayin. Her yorumuma bir cevap verme telaşınız var. Pek TE anlam ifade ediyorum gibi geliyor bana.
İki dakikada, yazdığım kelimelere karşılık kendi yaşadığınız hayatı mi gördünüz. Bence de çok zor şeyler yaşamışsınız üzüldümMüneccim olmaya gerek yok. Ayni seyleri yasadim ve sizin yapmadığınız bir seyi yapıyorum, okuyorum.
Toksik ebeveynler benzer seyler yaparlar. Iki kelimeniz de yeter bunu anlamaya. Bana üzülmek yerine çocuğunuza üzülün. Ben yaşadım, geçmediyse de büyüdüm. O yeni yetişiyor. Yillar sonra size bunlari söylediğinde pisman olacaksiniz.İki dakikada, yazdığım kelimelere karşılık kendi yaşadığınız hayatı mi gördünüz. Bence de çok zor şeyler yaşamışsınız üzüldüm
İçinizde biriktirdiklerinizi yaşatanlara kusun,iyi günler..Toksik ebeveynler benzer seyler yaparlar. Iki kelimeniz de yeter bunu anlamaya. Bana üzülmek yerine çocuğunuza üzülün. Ben yaşadım, geçmediyse de büyüdüm. O yeni yetişiyor. Yillar sonra size bunlari söylediğinde pisman olacaksiniz.
Kötü anne olacağım israrına ne diyebilirim ki? Yazik çocuğunuza. Umarim acısı ileride çıkmaz.İçinizde biriktirdiklerinizi yaşatanlara kusun,iyi günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?