KK ÜYELERİ ANLAYİP YÜRÜYÜN İNSANIN UZERİNE 😳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi ben kötü niyetle söylemedim annesi öyle düşünüyordur diye söyledim konu nerelere geldi insanlar pandemiden kimin üzerine sinir boşaltacaklarıni şaşırdı valla
Ya kesin anne öyle düşünüyor
ama çok kötü düşünsene çocukluğunda ergenliginde surekli bu baskıyla yaşamak kıza da haksızlık
Kendi kimliği üzerinde büyük sorunlar yaşayacak baskı baskıdır sonuçta...

Istismar taciz tecavuz mu sadece? Bilgisizliğiniz karşısında şok içindeyim. Toksik ebeveynlerdensiniz iste. Çocuğa karışmanız guzel seyler sınıfına girmiyor.

Bacağını kapat demek cirkinsin olarak mı karşıya yansıyor pardon?
Bu sizin verdiğiniz örnek benim kimseye bacağını kapat dediğim yok,bunuda belirteyim.
Saçmalığın bu kadarı,pes !
İstismarın anlamını biliyorum.
Açık giyinmesine destek vermek güzel olduğu anlamına gelmiyorsa,kapalı da olmak cirkinlik anlamına gelmez.

Dilerim bir gün bu bilgisizliginizi birakmayi tercih edersiniz. Çocuğunuz yetişkin olunca ona karıştığınız bugünleri nefretle hatirlayacak. Sizden nefret edecek.

Istismar taciz tecavuz mu sadece? Bilgisizliğiniz karşısında şok içindeyim. Toksik ebeveynlerdensiniz iste. Çocuğa karışmanız guzel seyler sınıfına girmiyor.
Reşit olmayan çocuğuma karışırım !
Reşit olunca da görüşümü belirtir saygı duyarım nokta. Sizin benim hakkımda ne olduğum hakkında tahmin yurutmeniz umrumda değil. Sizi tanımıyorum ve görüşleriniz benim için pek te anlam ifade etmiyor

Dilerim bir gün bu bilgisizliginizi birakmayi tercih edersiniz. Çocuğunuz yetişkin olunca ona karıştığınız bugünleri nefretle hatirlayacak. Sizden nefret edecek.
Haddinizi bilin lütfen !
Müneccim değilsiniz bilemezsiniz.
Çocuğumun yetişkin zamanını ben düşünürüm siz kafanızı yormayın

Iyi bir anne olsaniz bunu karismak adi altında degil seçenekler sunmak adi altinda yapardınız.

Toksik bir annesiniz. Çocuğunuzun birey oldugunu kabul etmeyen, ona saygi duymayan bir annesiniz.

pek TE anlam ifade etmiyorsam cevaplamak icin bu kadar hirslanmayin. Her yorumuma bir cevap verme telaşınız var. Pek TE anlam ifade ediyorum gibi geliyor bana.

Baskısını onaylamadım zaten canım. Bende anneyim reşit olana kadar benim olgi ala
Hayatıma dokunamayan bir insanı neden onemseyeyim. Karşımda benimle iletişim kuran biri var,neden saygısızca davranıp ,işime gelmeyen şeye cevap vermeyen biri havası vereyim ki? Görüşlere her zaman saygım var. Cevap vermeme sevinmelisiniz,zira sizi hesaba alıp cevap veriyorum.

İki dakikada, yazdığım kelimelere karşılık kendi yaşadığınız hayatı mi gördünüz. Bence de çok zor şeyler yaşamışsınız üzüldüm
Toksik ebeveynler benzer seyler yaparlar. Iki kelimeniz de yeter bunu anlamaya. Bana üzülmek yerine çocuğunuza üzülün. Ben yaşadım, geçmediyse de büyüdüm. O yeni yetişiyor. Yillar sonra size bunlari söylediğinde pisman olacaksiniz.

İçinizde biriktirdiklerinizi yaşatanlara kusun,iyi günler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…