- 8 Haziran 2021
- 274
- 653
- 18
- 27
- Konu Sahibi Hellomyfriends
-
Yeminle kötü niyetle söylemedim. Bende açığım elbette etek giyiyorum diye tecavüz etmezler ama niyetim 50 küsur yaştaki insanın bu zamanda böyle niye söylediğini anlatmakti ama anlamıyorlar. Begenmedjme biri bir kere basınca hepsine bulaşıyor. Hepsi basma mecburiyeti duyuyor sanırım !!Kk da bir grup var.. ya dalga geciyor... ya saldiriyor... O nedenle bosverin ne kadar anlatirsaniz anlatin... Karsinizdakinin anladigi kadardir olay...
Yahu 1 i öyle anlar tamam derim dünden beri bir mok yedim yazdim cevap 100 kişi belki beğenmedim attı. Alıntı yapıp cevap verdi aman Allah'ımİnsan komsusuna akrabasina guvenemiyor artik...ne yazikki...aile bireylerinde bile cikiyor sapiklar..anneler zaten herdaim korumaci oluyor ic gudusel olarak...maksadi karismak degil belkode kendince korumaktir.. sizde bunu anlatmaya calismissiniz yazinizdan anladigim kadariyla... Ama iste karsi tataf ne kadar anliyor... Simdi algi diycem dun yedigim gibi linc yiycem burdada
Takilmayin.. herkes herseyi istedigi taraftan algiliyor... Sizin ne demeye calistiginizin bir onemi yok.. gununuz problemlerinden biride bu zaten...bir soz soyle... Sonra isin yoksa 1 saat kendini savun...Yahu 1 i öyle anlar tamam derim dünden beri bir mok yedim yazdim cevap 100 kişi belki beğenmedim attı. Alıntı yapıp cevap verdi aman Allah'ım
Aynen öyle en iyisi bosvermekTakilmayin.. herkes herseyi istedigi taraftan algiliyor... Sizin ne demeye calistiginizin bir onemi yok.. gununuz problemlerinden biride bu zaten...bir soz soyle... Sonra isin yoksa 1 saat kendini savun...
Çok uzundu ben 6 paragraf yazıyı okumak zorunda mıyım ? Başlığa bakıp merak ettiğim içinde özet istediğim gayet doğal birşey bunla onun ne alakası var .Milletin actigi konuya saygisizlik yapip ozet isteyen bir insan mi kamu spotu niteliginde mesaj veriyorHellomyfriends ?
Saygısızlık da değil benim yaptığım 3 çocuğum var kimse 6 paragraf yazıyı okumaz ! Saygısızca çok şey var,benimki saygısızlığa girecek son şey !Milletin actigi konuya saygisizlik yapip ozet isteyen bir insan mi kamu spotu niteliginde mesaj veriyorHellomyfriends ?
Çok uzundu ben 6 paragraf yazıyı okumak zorunda mıyım ? Başlığa bakıp merak ettiğim içinde özet istediğim gayet doğal birşey bunla onun ne alakası var .
Size civip virmiceğimOkumak zorunda degilsiniz ama saygisizca yorum yapmaya da hakkiniz yok. Bu halinizle de uyeleri elestiriyorsunuz. Ne komik.
Kimse bana pay vermedi,kimsenin de haddine değil ! Kızıma açık giyme demek istismar mı olacak ne kadar saçma düşünce yapısı! Çocuğum hakkında sözlerinize dikkat edin ! Bu bir istismar değil ve çocuğum da reşit değil. Duyduğunuz her kelimeyi kullanmayın bence komik oluyor çünkü. Elbiseye bağlamıştım ben orada. Giymekte özgürsünüz ama anneniz böyle düşünüyordur dedim.Konuyu bilmiyorum ama ne demislerse haketmissiniz. Tecavüzü kıyafete bağlamak kadar sacma bir şey yok. Hayvanlar da tecavüze uğruyor.
Annesinin lafi yüzünden ozguvensiz olacaksa olsun demissiniz. Bu ne bencillik! Ne hakkiniz var buna?
Birinin ebeveyni olmaniz ona türlü istismarlarda bulunmaniz hakkını vermiyor.
Ellerine saglik sizin payınızı veren arkadaşların.
Vallahi ben kötü niyetle söylemedim annesi öyle düşünüyordur diye söyledim konu nerelere geldi insanlar pandemiden kimin üzerine sinir boşaltacaklarıni şaşırdı vallaSorun ne şort ne etek
Nede çözüm bunları giymemek
Ruh hastasına denk gelince bir sebep bulur o...
Çocuğu serbest bırakanlara ailesi nerde deniliyor. İstismara (!) Gerçek anlamda uğrayan çocukları duyunca ailesi nerde deniliyor. Kötü şeylerde aile katılıyor ortaya,böyle şeylerde de özgür olunuyor. Kimsenin kimseye şunu giyme dediği yok. Asıl siz haddinizi bilin ve benim çocuğuma karışmamış adını istismar koymaktan vazgeçin. Zira güzel şeylere istismar adı verilmez!Konuyu bilmiyorum ama ne demislerse haketmissiniz. Tecavüzü kıyafete bağlamak kadar sacma bir şey yok. Hayvanlar da tecavüze uğruyor.
Annesinin lafi yüzünden ozguvensiz olacaksa olsun demissiniz. Bu ne bencillik! Ne hakkiniz var buna?
Birinin ebeveyni olmaniz ona türlü istismarlarda bulunmaniz hakkını vermiyor.
Ellerine saglik sizin payınızı veren arkadaşların.
Siz istismarin ne oldugunu biliyor musunuz da bana bunu kullanmayin diyorsunuz?Kimse bana pay vermedi,kimsenin de haddine değil ! Kızıma açık giyme demek istismar mı olacak ne kadar saçma düşünce yapısı! Çocuğum hakkında sözlerinize dikkat edin ! Bu bir istismar değil ve çocuğum da reşit değil. Duyduğunuz her kelimeyi kullanmayın bence komik oluyor çünkü. Elbiseye bağlamıştım ben orada. Giymekte özgürsünüz ama anneniz böyle düşünüyordur dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?