KK Üyeleri Arasından Yılbaşında En Şık Olanı Seçelim

şapka ve patiklerin uyumuna dikkat kaydirigubbakcemile3

6678.jpg

6684.jpg

6692.jpg

6700.jpg

6705.jpg

6708.jpg

Mutlu Yıllarrrr K.K Hatunlarııı
:dance:alkisalkisalkis

been gelldiiimmm
altıma siyah dolgu topuklu ayakkabı geydim.yarın foto kıoyarım.buradakı fotolarda cıkmammısss... iyi yıllar herkeseee

Son düzenleme:
bende evdeydim akşam
işten eve gittim üzerimi hiç değiştirmedim dün gündüz ve akşam giydiklerim bu yani

şapka ve patiklerin uyumuna dikkat kaydirigubbakcemile3

6678.jpg

6684.jpg

6692.jpg

6700.jpg

6705.jpg

6708.jpg

Mutlu Yıllarrrr K.K Hatunlarııı
:dance:alkisalkisalkis

anammmmm kiz sen kilomu aldin :delphin:
pek bi yakismis bacaklar cok sexüüüüü olmus valla yalniz renkli giymeyi ögrenemedin gitti hep siyah hep siyah ama yakismissssssssskaydirigubbakcemile5

anammmmm kiz sen kilomu aldin :delphin:
pek bi yakismis bacaklar cok sexüüüüü olmus valla yalniz renkli giymeyi ögrenemedin gitti hep siyah hep siyah ama yakismissssssssskaydirigubbakcemile5

belinay çok güzel olmuşssun çok yakışmış elbise maixs sende öyle çok sıksınız kızlar

Teşekkür ederiiiimmmmmmmmzemuszemusopuyorumnanaktan

ben bugün ne giydine çekip koymuştum ,ben ve bnm gibi bi kaç kişi daha sanırm bu topikten haberimiz yoktu :sm_confused:

hayır yeni kıyafetler koyamazsınız,bu tamamen haksızlık olur.mesela beğenilmeyenler güzel şeyler koyup birinci olabilir.haksızlık bence.herkes olduğu gibi kalsın.

yeni anketmi acılcak:)

evet canım yeni anket açılacak

hayır yeni kıyafetler koyamazsınız,bu tamamen haksızlık olur.mesela beğenilmeyenler güzel şeyler koyup birinci olabilir.haksızlık bence.herkes olduğu gibi kalsın.

sen bilirsin maix,herkesin kendi düşüncesi tabi

saygı duyuyorum

doğru olan bu bence.konumuz,yılbaşı gecesi ne giydiğimiz.sonradan değiştirince ne manası kalır ki ?

Back
X