kKalp atışı için gün sayanlar

hpt_honey

bebişim gıvış gıvış maşlh
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
2.456
6
156
45
Balıkesir
mutluyum bu ay hiç olmadığım kadar bebeğim kokusunu 6 yıl sonra hissetrdi bırakmıcak beni biliyor rabbime güveniyorum bi buçuk yıl önceki boş gebelik korkuları yaşasamda benimle bana tutunuyo biliyorum şu an 6 haftalık oldum 11 gün sonA DR RANDEVUMUZ VAR KORKUYORUM ÇOK HEYCANLIYIM SİZLER NEZAMN DUYCAKSINIZ ? ZOR Bİ SÜREÇ YAŞZDIM RABBİM BU SEFER YÜZME GÜLSÜNNNNNN

benimde 7 haftalık
5 gün sonra gdeceğim doktora
inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız miniklerimizi

Amınnnnnnnnnnnn ınŞŞlhhhhhhh canım ben Çok tahamÜlsÜzÜm sendede oluyomu her yapılan hataya tepkı verıyor sınırlı oluyorum Şu gÜnler geÇsın gÖbeĞımı gere gere dolaŞmak ıstıyorum

:)))))))))
kız genemı topık actın :)))))))))
bak goreceksın allhın ıznıylen melegının kalbı pıt pıt
atacak annesıne duyuracak

evetttttttttttt sende 6 yıl beklekaydirigubbakcemile3seydin bennim gibi meraktan ölürdün heheheeeee

ben 8.5 ayda beter oldum
6 yılda heralde akannehirakannehirakannehir
yok ya allh onun sabrını verıor
belkıde hıc vermıcek her duruma ınsanoğlunun alısması lazım
rabbım herseyın hayırlısını versın
hamıle bırı olarak vede evlat hasretının ne demk oldugunu bılerek bızede adımızlan duanı eksık etme canım benım
sende bu kadar panık olma

Hayırlı olsun canım benim. Hiç merak etme, Rabbimin yardımıyla bebişinin kalp atışlarını da duyarsın. Esracım sen doktora gidecektin, ne oldu. Çoktandır yazışamadık seninle.

Prenses çok az kaldı duyacaksın pırlantanın kalp atışınıhiç merak etme.
Pırlanta seni hiççççççççççç bırakmayacak

canım ben de 2 yıl bekledim çok şükür oldu şuan 6 ayımız bitti maşallah
heyecanınızı ve korkularınızı anlıyorum ben de yüreğim ağzımda beklemiştim kalp atışını duyacağımız günleri ve iyi dediğinde doktor nasıl ağlamıştım çok şükür dedim Allahım sizede nasip etsin bunlar tatlı heyecanlar kucaklarımıza almayı sağ salim hayırlı yetiştirmeyi nasip etsin rabbim hepimize

evet canım sen kalbini ferah tut duyacaksın bebişini üzmeyecek annesini......:ecrin_bebek:

inşşlh o günleri görücem rabbim bu günüde gösterdiya inanamıyorummmmmm kalp atışını duyunca annesinin kalbi durur herhalde duyabilirmiyim inşşlh duyarım heycanımı anlarsınız ii dilekleriniz için allh razı olsun

benim bu hafta duymuş doktor kalp sesini ama bana dinletmedi nedense. Haftaya çok net bir biçimde duyarız kalp atışlarını dedi.

bende 24 temmuzda duyacağım kapl atışını inşallah.İnsanın aynı konularda konuşabileceği başka insanların kendisine bukadar yakın olduğunu bilmek paylaşımın güzelliğini daha bi içten hissettiriyor.

cok uzuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbım hayırlısını versın cannım benım yhaw

iyi akşamlar bende ayın 10 da doktora gittim 6 hafta 3günlüktü sadece gebelik kesesini gördük.2 hafta sonra tekrar gelin ozaman bakalım dedi 24 ünde gidecem bakalım çok heycanlıyım inşallah rabbim hepimize kalp atışlarını duymamızı nasip eder hpt honey geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim tez zamanda hayırlı bir şekilde gebelik nasip etsin

ben duyamadım kıslar boş gebelik yaşadım bıktım artıkkkk

canım inanki nediyeceğimi bilmiyorum rabbim sabır versin çok zor duyunca şok oldum mafoldumben
allahım sabır versin sana herşey düzelecek meleğinde gelicek inanıyorum canım sabret sen yeterki
çok geçmiş olsun bitanem :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…