Kısslaaar bende gun sayıyorum..5+5 im..Keseyi gördük 4.haftada 15 gün sonra gel kalp atısna bakalım dedi...15 gündür o kadar heyecanlıyım ki ne kadar zormus beklemek..7 Aylık bir arakadasım var bana sürekli rahat ol diyor...Cunku sadece kalp atısı ile bitmicek..3 lü test 4 lü test bunların hepsi ayru bi heyecan..Acaba bişey var mı bi sorun var mı diye kafanı mesgul edersen saglıgın olumsuz etkilenir deyip duruyor ama elimde diil...Bu cuma gidicez doktora ama ben yarın arayıp prş ye alsam diyorum..Alahım nolur yardım et cumlemize..Bizlerin içine huzur ver,bebişlere saglık ver....İnşallah hersey guzel olur
Haa bu arada iştahım hiç yok ve 1 kilo kaybettim
2 gündür sabah bulantıları basladı..bugün zirve yaptı resmen..Evin içinde hayalet gibiyim..İyi gelen tek sey ekşi olan hersey..Salatalıgın üstüne limon sıkıp yiyorum nasıl iyi geliyor anlatamam..Ama o kadar garibim ki,içimden bişey yapmak gelmiyo,kendimi tuhaf hissediyorum...
bne de aynen gün sayıyyorum.5+2 günlük hamileyim kalp atışı için gün sayıyorum.duyduğumda umarım kendiminki durmaz çok heyecanlıyıymama tatlı heyecanlar bunlar ALLAH bir terslik yaşatmaz inşallah.
kızlar ne güzel o duygular sabrı öğretiyo sıpalar bize :) bende ilk öğrendiğimde 4+3 gnlüktü bekledim 6+2 de gittim çok şükür elim boş dönmedim..KIZLAR NE OLUR BESLENMENİZE DİKKAT EDİN...SU İÇİN BOL BOL FAZYADALARI OKADAR ÇOK Kİ...
Haa bu arada iştahım hiç yok ve 1 kilo kaybettim
2 gündür sabah bulantıları basladı..bugün zirve yaptı resmen..Evin içinde hayalet gibiyim..İyi gelen tek sey ekşi olan hersey..Salatalıgın üstüne limon sıkıp yiyorum nasıl iyi geliyor anlatamam..Ama o kadar garibim ki,içimden bişey yapmak gelmiyo,kendimi tuhaf hissediyorum...
canım ben de kendimi çok garip hissediyorum dr ban rapor verdi tüp bebek biraz daha dikkat edelim de riske atmayaylım dedi.kalp atışını duyana kadar yat dedi ya patlıycam evde ama buna şükür çünkü bir hayaldi benim için bebek şimdide şikayete hakkım yok ama çok sinirliyim ve hassasım bu günlerde salak salak gezniyorum evde ve ekşiye doyamıyorumşu an halbuki tatlıyı çok severdim ama şimid hiç canım istemiyor acaba kızımız mı olacak :)
canım ben de kendimi çok garip hissediyorum dr ban rapor verdi tüp bebek biraz daha dikkat edelim de riske atmayaylım dedi.kalp atışını duyana kadar yat dedi ya patlıycam evde ama buna şükür çünkü bir hayaldi benim için bebek şimdide şikayete hakkım yok ama çok sinirliyim ve hassasım bu günlerde salak salak gezniyorum evde ve ekşiye doyamıyorumşu an halbuki tatlıyı çok severdim ama şimid hiç canım istemiyor acaba kızımız mı olacak :)
Ben iki gundur o kadar kötüyüm ki..Mide bulantısı arada kusma ve halsizlik cok yıprattı beni cook..2 gundur bişey yiyemiyorum...Elim ayagım titriyor evde bir iş yapamıyorum...Eşim sürekli telefonla arayıp kussan bile ye diyor..Allahım niye kimse beni anlamıyor..Benim aç olmam halsiz olmam umurumda diil ama bebegimin ac oldugunu dusununce cok kötü oluyorum..su bile içemiyorum...Allahım nolur yardım et...Eşimden baska da bana yardım edebilecek kimsem yok...adamın giyecek ütülü gömlegi kalmadı..Camasırların yıkanması lazım...Ama ben hiçbişey yapamıyorum...
dua etmekten baska yapacak bişeyim yok:gitme:
merhabalar
bende gün sayanlardandım allaha şükür bugün duydum kalp sesini yavrumun.
daha çok küçük 6 mm.
bu arada göbekten bakıldı.ne müthiş bi duygu
allah herkeze nasip etsin
vertigo canım
sana birşey sorucam.eşinle birlikte oluyormusun?
çok şükür ben kalp atışını duydum acaba ne kadar beklicez.
3.aydan sonrayı mı?
sana ne dediler tüp bebek merkezinden.ben hiç sormadım....
öpüyorum bu arada gördünmü kalp atışını?