- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
kızlar bende 5+5 gunluk hamileym ayın 6ında gidicez kalp atışlarını duymaya hayırlısı inşşl allahım kavustursun meleklerimize
merhaba arkadaşlar ben bir buçuk yıl evliyiym ama 1o sene evli olanların yapmadığı teedaviyi yaptım daha evliliğimin 5. ayında rahim filmi çektirdim 7. ayında aşılama yaptırdım sonra 11. ayında tekrara aşılama yaptırdım ama ikiside tutmadı neyse sağlık olsun dedik nasip değilmiş dedik ama sonrasında kullandığım klomenler yüzünden büyüyen,çatlamayan ve sonrasında kiste dönüşen yumurtalıklarım mahvetti beni düzenli olaa adetlerim her ay 5 -6 gün gecikince hamile olma umutları ile gittiğim hastaneden hayal kırıklığıyla dönüyodum. bundan 3 gün önce adetlerim yine 10 gün gecikti doktora gittim hocam yine adtelerim gecikti bakarmısınız yine kist olmuş bende galiba dedim doktor baktı ve gözün aydın bebeğimizin kesesi oluşmuş dedi:)inanın hayatımda yaşadığım en büyük sürprizdi 3 hafta sonra kalp atışlarını dinlicez allahom isteyen herkese versin ve bekleyenlere de sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
slm arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim dr 15 gün sonra kalp atışlarını duyabileceğimi söyledi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum fındık kurdumun pıt pıtını :)) bu arada arkadaşlar bende bir iştah var dillere destan kocişimi yemekten korkuyorum artık :))...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?