kKalp atışı için gün sayanlar

benim 7. haftamda belli oldu bubün kalp atışlarını gördük harika bişey Allah herkese nasip etsin

kızlar bende 5+5 gunluk hamileym ayın 6ında gidicez kalp atışlarını duymaya hayırlısı inşşl allahım kavustursun meleklerimize

kızlar bende 5+5 gunluk hamileym ayın 6ında gidicez kalp atışlarını duymaya hayırlısı inşşl allahım kavustursun meleklerimize

Hadi inşallah. Bende 5+1 günlük hamileyim. 5 ağustos ta randevum var. Sabırsızlıkla bekliyorum bebişimin kalp atışlarını görmeyi

merhaba arkadaşlar ben bir buçuk yıl evliyiym ama 1o sene evli olanların yapmadığı teedaviyi yaptım daha evliliğimin 5. ayında rahim filmi çektirdim 7. ayında aşılama yaptırdım sonra 11. ayında tekrara aşılama yaptırdım ama ikiside tutmadı neyse sağlık olsun dedik nasip değilmiş dedik ama sonrasında kullandığım klomenler yüzünden büyüyen,çatlamayan ve sonrasında kiste dönüşen yumurtalıklarım mahvetti beni düzenli olaa adetlerim her ay 5 -6 gün gecikince hamile olma umutları ile gittiğim hastaneden hayal kırıklığıyla dönüyodum. bundan 3 gün önce adetlerim yine 10 gün gecikti doktora gittim hocam yine adtelerim gecikti bakarmısınız yine kist olmuş bende galiba dedim doktor baktı ve gözün aydın bebeğimizin kesesi oluşmuş dedi:)inanın hayatımda yaşadığım en büyük sürprizdi 3 hafta sonra kalp atışlarını dinlicez allahom isteyen herkese versin ve bekleyenlere de sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

canım çok sevindim sorunsuz bir hamilelik geçirisin inşallahh sağlıcaklada alırsın bebeğini kucağına opuyorumnanaktan

kzılar bende 5+0 hamileyim bende perşembe gunu gidiyorum dr a inşallah boş dış vb değildirde bebeğimizi ve kalp atısını duyarız herkese sağlıklı bebekler dilerm

benimkisi boş gebelikkkkkkk kötü günler yaşadım bu ikincisi 8 haftada hiç bişi yok küçük bi keseden başka ((((((((((((((((((((((((((((

Arkadaşlar benimde bebeğim 5+5 şu anda. 2 gün önce keseyi ve embriyoyu gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gidicem.ilk bebeğim kalp atışı olmadığı için alındı.çok korkuyorum inşallah bu sefer kalp atışını alırız. Fakat 5+3 ken embriyo göründü bazıları sadece keseyi görüyormuş.bebeği görrdüklerinde kalp atışıda görünüyromuş. Benim öyle olmadı ama doktorum daha çok küçük 2 haftaya kadar eğer sağlam bir bebekse canlanır dedi.bu konu hakkında fikirleirnizi bekliyorummm...nolur dua edinnn...

Bende bugün gittim doktora 5 ile 6 hafta arasında dedi....Keseyide embriyoyuda gördük..Nasipse 10 gün sonra gidip kalp atışlarını duyacağız..Herkeze sağlıklı bebekler diliyorum....

slm arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim dr 15 gün sonra kalp atışlarını duyabileceğimi söyledi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum fındık kurdumun pıt pıtını :)) bu arada arkadaşlar bende bir iştah var dillere destan kocişimi yemekten korkuyorum artık :))...

heheheee bende öle olmuştum dağdan inen aç kurt gibiydim midem guruldayıp duruyodu:))))))cokacimcoook

bende tüp bebek yönteiyle hamile kaldım daha çok yeni değerlere göre yaklaşık 4 haftalık felan cts günü dra gitcez çok korkuyorum arkadaşalr .umarım hepimizin bebeklerinin kalpleri atar ve bize sıkı sıkı tutnurlar .bu arada bulantılar için henüz çok erken sanırım .çünkü bende henüz pek bişey yok çok sık acıkyorum ve yemezsem bayılacak gibi oluyorum sanırım bu iştah bizde bulantıtlı günler için depo yaptı:1rolleyes:rıyor

kızlar naptınız?
kimseden ses soluk yok
bu arada bende gün sayanlardanım
allahım hepimize nasip et

bne de aynen gün sayıyyorum.5+2 günlük hamileyim kalp atışı için gün sayıyorum.duyduğumda umarım kendiminki durmaz çok heyecanlıyıymama tatlı heyecanlar bunlar ALLAH bir terslik yaşatmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…