- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 44
evinde internet olmayıp sorunları çok olan çok mutsuz o kadar çok evlilik biliyorum ki...
evlilikten korkacağına burayı okul anlatılan gerçek hayat hikayelerini ders olarak algılarsan sana çok yardımcı olur....
eş seçmede yapılan yanlışlar....baştan gördüğün ama evlenince düzelir diye göz ardı edilen davranışlar, sözler ve daha neler neler var burda.
zakkumum nası anlayabilirsin baştan cnm ?
kavun değil koklayasın..
erkeklerin fix taktiğidir cicim aylarında tozpembe gösterir dünyayı..
nikahına aldımı , aradan biraz zaman geçtimi , alışkanlıklar başladımı , heyecan azaldımı su yüzüne çıkar adamın içindekiler..
hani ben pek bu tür şeylerin aynı evi bir müddet paylaşmadan açığa cıkacagını düşünmüyorum..
hani demişssin ya evlilik öncesi görmezden gelinen davranışlar diye..
Kötü olan kadar iyi mutlu evliliklerde var KK da...
Mesela Kahve Delisi ne güzel anlatmış
Ben de yazılanları okudukça korkmuyor değilim ama güzel huzurlu aileleri görünce de bak böyleleri de var diyorum kendi kendime ve yaşananlardan ders alıyorum birçok sey öğrendim buradan...
Allahım hepimiz için hayırlısını versin inşallah... :Saruboceq:
çok doğru bunları göre göre evlenince düzelir deyip evlenmek en büyük hata oluyorallah sanada nasip etsin canım:Saruboceq:
kesinlikle aynı fikirdeyim buraya girip dertleneceğimize halimize şükretmeliyiz ders almalıyız Büyük bir Derdin oLduğunda ALLah'a dönüp 'Benim büyük bi derdim var' deme.Derdine dönüp 'Benim senden büyük ALLah'ım var'de sardunya arkadaşımda anlatmış yapılan bariz hataları yaparsanız istesenizde mutlu olamazsınız
kayınvalide yanına evlenmek
ailesine aşırı düşkün biri ile evlenmek
nişanlı,sözlü,sevgili iken aldatan birini affedip evlenmek
çapkın biri ile evlenmek
bu liste daha uzatılabilir bunlar gözgöre göre mutsuz bir evliliğe neden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?