KK'da evli bayanlarn yaad zorluklar beni evlilikten souttu:(

tek değilim sanırsam..
resmen tırsıyorum erkeklerden
kadın düşkünü ilgisiz alakasız mannaklar olduklarını düşünüyorum ((

zakkumum nası anlayabilirsin baştan cnm ?
kavun değil koklayasın..
erkeklerin fix taktiğidir cicim aylarında tozpembe gösterir dünyayı..
nikahına aldımı , aradan biraz zaman geçtimi , alışkanlıklar başladımı , heyecan azaldımı su yüzüne çıkar adamın içindekiler..
hani ben pek bu tür şeylerin aynı evi bir müddet paylaşmadan açığa cıkacagını düşünmüyorum..
hani demişssin ya evlilik öncesi görmezden gelinen davranışlar diye..

canım illaki kk daki herkes böyle sıkıntı içinde diye kesin bi yargıya varıpta evlenmekten neden soğudun kii:sm_confused:gerçekten büyük aşkları devam eden kk üyelerimizde var,aşkları evlilikleri örnek olanlar var..... o zaman yeni bir konu açmak lazım..senin gibi düşünenler için..örnek aşk hikayeleri..belki böyle bi konu var bende farketmemişimdir ama..bence evlilik çok güzel bişey..hele o aşkının meyvesini alıp anne olmak,sevdiğinle herşeyini aynı çatı altında paylaşmak dünyanın en mutlu şeyi...bence evlilikten korkma canım..unutma dünya acsıyla tatlısıyla dönmeye devam ediyo....

valla çok haklısn cnm benden sana bu forumu okuma diğer kısımlarda takıll
bende sözlüyüm annem babam boşandı sözlendikten sonra dayım yengem flan biara o korkuyla sözü atmayı düşündüm sizin gibi olmak istemiyorum diye ama evlilik bambaşka annem hastalandı ilk koşan babam oldu

ben çok mutluyum mesela 14 yıllık evliyim 2 çocuğum var eşimle maddi manevi hiç bir sorunum yok.. çok şükür hiç aldatılmadım..eşimi çok seviyorum eşiminde beni sevdiğini biliyorum..geçen akşam tv seyrederken gittim onun yanına oturdum başımı omuzuna koydum elimi aldı kalbine getirdi çok hızlı çarpıyodu dediki ;"14 sene oldu bak hala sen bana dokununca böyle heyecanlanıyorum allah beni bu duygudan mahrum etmesin" dedi o kadar duygulandımki gözlerimden yaşlar akıverdi bizimde ufak tefek kavgalarımız oldu ama hep konuşarak hallettik hiç bi sorunumuzu ertelemedik problem ne ise anında konuşarak çözmeye çalıştık kimi zaman ben alttan aldım kimi zaman o...ayrıca evimizde internette var eşim sadece haberleri okumak için girer bende birtek k.k ya takılırım yani ikimizde dozumuzu bildik

mutlu olmak insanın birazda kendi elinde bence evleneceğimiz kişiyi iyi seçmeliyiz..küçük bi problem gibi görünen şeyleri atlamamalıyız herşeyi ölçüp biçip öle evlenmeye karar vermeliyiz..doğru kişi olduğuna emin olduktan sonra evet demeliyiz
bi seminere gitmiştim paylaşmak istiyorum ben çok etkilendim çok güzeldi insanlar ve duygular hakkında;amerikada bi üniverste bi deney hazırlıyor..aynı büyüklükteki kaplara aynı ölçüde ve değerleri tamamen aynı olan sular koyuluyor. her kaba bir isim yazılıyor mutluluk üzüntü acı pişmanlık vs...mutluluk adı verilen kaba hergün güzel sözler söyleniyor harikasın güzelsin bugün hava ne kadarda güzel gibi.. üzüntüye kötü ve çirkin sözler,pişmanlığada keşke ile başlayan sözler ..bu kapların bulunduğu odada aynı soğuklukta donduruluyor işte olayın düğüm noktası her kaptaki aynı ölçüdeki sular farklı şekiller alıyor güzel sözler söylenen suyun şekli kar tanesinin şekli gibi muhteşem kötü sözler söylenen ise anlamsız ve çirkin bir şekil bu şekillerden bi müze oluşturmuşlar onların kamera görüntülerini izledik harikaydı.. ve sonuç:
vücudumuzun %60 su olduğuna göre kendimizi nasıl şartlıyorsak öle oluyoruz!!! ben bu seminere çocuklarım için gitmiştim ama benim hayatımı o kadar güzel etkiledikii her şeye bakış açımı değiştirdi
diyeceğim evlilik çok zor gerçekten ama onu zorlaştıran birazda bizleriz galiba allah herkese mutlu bir evlilik kurmayı nasip etsin:Saruboceq:

bir ark demiş mutlu evlilikler diye konu açtım çok az kişi yazdı.asıl olay şu insanlar dertlerini hiç tanımadığı birine anlatınca azda olsa rahatlıyor akıl danışıyor.belki içinde biriktirdiği kimseye söyleyemediği yada söylemekten çekindiği şeyleri rahatlıkla anlatıyor.çünkü tanımıyoruz ve bin bilsende bir bilene danış diye öğütler alıyoruz.ama mutluluğu anlatmak çok kolay ifade edilemez yada nazar değer diye korkar insan yada bunca derdin arasında bak ben nasılda mutluyum diyemez.kendimden örnek vereyim burda okuduğum konular beni eşime daha çok bağlıyor her akşam eve gittiğimde eşimin bana davranışı gördükçe çok şükür Allah ım diyorum.yada neler neler var diyerek ufak tefek sorunları büyütmüyorum.yada burdaki ilişkileri analiz ederek bak eşe böyle denmezmiş eşe bu şekilde bağırılmaz çok fazla sıkılmaz vb gibi dersler çıkarıyorum.yada ne kayınvalideler var diyorum çok şükür benim kayınvalidem böyle değil yada gelin olarak yanlışlarım varsa burda anlatılanlardan ona göre davranıyorum.çok sıkı fıkı olma herşeyini anlatma gibi.yani güzelim;gazetede intihar haberini okuyup bak herkes intihar ediyor bende yaşamak sitemiyorum demek yerine şunu şunu yaşamışta intihara kadar gelmiş arkadaşlarıma davranışlarıma yada kendime daha çok dikkat etmeliyim ki benim başıma gelmesin diyeceğiz ok :1rolleyes:

:sm_confused:iyide burda 3,5 kişi yokki binlerce kişi var bunların hepsinin zaten mutlu olması imkansız hayat hep mutluluktan ibaret değil sıkıntı çekenlerde varr çok mutlu olanlarda

bu sitede eşiyle çok mutlu olan bi çok insan var sen heralde hep bir derdim var ı okuyosun çok mutlu olanları tanısan evliliğe imrenirdin a.s

Nasıl ki etrafınızda mutlu ve mutsuz evlilikler varsa bu sitede de böyle..
Ama siz sürekli bir derdim var bölümünü okuyorsanız tabi ki de kötüleriyle karşılaşırsınız..
Sonuçta buraya çok dertliyim kocam bir dediğimi iki etmiyor, beni el üstünde tutuyor yazılmaz..
Ama aşk hikayeleriniz bölümüne bakarsanız orada da mutlu hikayeler var..

Son düzenleme:
mervecim bazi insanlarin evlilikleri puruzlu olabilir.sorunlari olabilir.bu demek degildirki butun evliler boyle.
hayir tabikide.cok mutlu olan evli ciftlerde var.sen olumsuzluklara takilma derim ben.eger dengini bulursan bak o zaman evlilikten guzeli varmi.

bu tip pembe bir tablo çizerek kendini gizleyen yoktur canım...pembe tablo çizen pembe devam ettirir...

kötü olansa ne kadar pembe tablo çizmeye çalışsa da mutlaka ama mutlaka içe sinmeyen durumlar davranışlar olaylar yaşanıyordur...

fakat aşkın gözü kördür derler ya işte biz kadınlar bunu görmezden geliyoruz...çok bariz olanlar içinse evlenince düzelir diyoruz...

işte bu büyük hata...düzelmeyecekleri gibi daha da artıyor...

kayınvalide yanına gitmek büyük hata...

ilerde ayrı eve taşınırız diye bir kaç yıllığına gitmek bile hata...

daha neler neler...derdim var da hepsi var...korkmak çare değil mutlaka herkes evlenmek ister...bu yüzden bu bölümü çok dikkatli ders alarak okumak ve edindiğimiz bilgileri kendi hayatımız da uygulamak başımızı kuma gömmekten iyidir...

dediğim gibi evlerinde internetin lafı bahsi bile geçmeyen nice aileler var mutsuzluğun pençesinde kıvranan...buranın uç nokta olduğunu düşünmüyorum...

bir de şöyle birşey var...bir çok kişi dertlerini çok fazla dışarı anlatmaz...burda rahat rahat herkes en ufak detayına kadar anlatıyor.

ben de bazen korkuyorum
ama benim korkularım şu yönde okuduğum konulardan kaynaklı
" evlenmeden önce çok iyi olup sevdiceğini hiç üzmemiş, bir dediğini iki etmemiş ama evlendikten sonra da tam tersi olmuş adamlar"
böyle konuları okuyunca açıkçası korkmamak mümkün değil
tabii herkesin evliliği böyle olacak diye bir kural yok
ama insan yine de bir "acaba" diyor.

Son düzenleme:
Beş parmağın beşi bir mi canım ya...:1closedeyes:
Lütfen herkesi aynı kefeye koymayalım..:1closedeyes:
Yıllar boyu çok güzel,çok mutlu evlilikleri olanlarda var..
Bak ne yap biliyormusun evlilik ,aldatma konularına gelince değiştir sayfayı,başka topiclere geç...

Bir süre kafan dağılır,kafana çok takmazsın en azından...:teselli:

mervecim adaşım sen zaten bu yaşta okumayı düşünmüyomudun 25 26 bile erkendi ya daha şimdiden korkma canım hayat neler getirir neler götürür belli olmaz inş.okulun bitince hayalindeki gibi evlilik yaparsın a.s.

kızlar birde şöyle düşünelim..
burda anlatılanların yalan,abartı,dalga geçmek vs... olmadığını nerden biliyoruz?

Kötü olan kadar iyi mutlu evliliklerde var KK da...
Mesela Kahve Delisi ne güzel anlatmış
Ben de yazılanları okudukça korkmuyor değilim ama güzel huzurlu aileleri görünce de bak böyleleri de var diyorum kendi kendime ve yaşananlardan ders alıyorum birçok sey öğrendim buradan...
Allahım hepimiz için hayırlısını versin inşallah... :Saruboceq:

bazen banada oluyor buraya pisikolojin iyiyken gir benim bile okurken içim şişiyor

çok şükür gözüm hiç bizaman aşktan kararmadı.ben hep mantkla hareket ederim.
yine söylediğim gibi çok şükür etrafımda hiç kötü br evlilik yok. ben burada okudukça gzlerim faltaşı gibi açılıyor.sade kötü evlilikler için değil kötü tutumlar var insnaların ailelerinde.burası türkiyenin bir kesiti her türden insan var. evli adamla beraber olan,kocasını bekara kaptıran,kayınvalidesinden çeken kocasından küfür dayak yiyen 3. evliliğini yapan,çocuğu ile derdi olan kendi ailesiyle görüşmeyen...vs daha bi sürü şey bunlar uç şeyler bizde aileyle küsülmez bizde erkekler kadın dövmez...vs yani bunlar benim için kıstas değil zaten burda yok kayınvalideye daha baştan dişinizi gösterin..vs gibi önerileri de pke dikkate almıyorum çünkü öyle yetişmedim.eğer evleneeğiniz kişinin sadece kendisine değil ailesine de bakarsanız insanlarmı değillermi hata yapma oranını minimuma indirirsiniz.istisnalar elbet olur.evlilik 2 kişi arasında olmuyor maalesef.
ben mutlu evliliklerin sayısının daha çok olduğuna inananlardanım ve umarım herkes bir ömür mutlu olur...sevgiler

allah sanada nasip etsin canım:Saruboceq:
kesinlikle aynı fikirdeyim buraya girip dertleneceğimize halimize şükretmeliyiz ders almalıyız Büyük bir Derdin oLduğunda ALLah'a dönüp 'Benim büyük bi derdim var' deme.Derdine dönüp 'Benim senden büyük ALLah'ım var'de sardunya arkadaşımda anlatmış yapılan bariz hataları yaparsanız istesenizde mutlu olamazsınız
kayınvalide yanına evlenmek
ailesine aşırı düşkün biri ile evlenmek
nişanlı,sözlü,sevgili iken aldatan birini affedip evlenmek
çapkın biri ile evlenmek
bu liste daha uzatılabilir bunlar gözgöre göre mutsuz bir evliliğe neden olur

çok doğru bunları göre göre evlenince düzelir deyip evlenmek en büyük hata oluyor
o zaman bir derdim vara yazıyor da yazıyorlar işte
ama evlenmeden çok iyidir sonra değişir o da şans işte biraz
eee göbeğimiz bir kesilmedi ya mutsuzluğu devam ettirip ettirmemek de yine bizim elimzde
ayrıca konuyu açan arkadaşım, yaşın daha çok küçük zaten
o yaşta ben evliliğin e sini düşünmüyordum
korkman normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…