aaa aaa aaa cok yanlis yonlendiriyosunuz:jeyyar:
burada pek çok şey yaşamış ve yaşamakta olan arkadaşlar var canım.ama bunlardan biri de sen olucaksın diye bişey yok.kimler mutlu diye bi başlık olsaydı,hemen yazardım ben diye.ben diyorum ki iyiyki evlenmişim eşimle.Allah bozmasın.ha bu demek değil ki sorunlar yaşamadım ya da halen yaşamamaktayım.asla,mutlaka zorlukları da var.ama ben eşimin beni sevdiğini biliyorum.sevgi dolu çocuklarım var ve çok şükür mutluyum.Allah herkese nasip etsinŞenizmerhaba hanımlar ben burda bütün acı gerçekleri gördüm okudum ve gerçekten çok korkuyorum evlenmekten:1no2: sanırım ben evlenemem:1no2:
dilarem soyledigin herseye imzami atiyorum!! ben de 25imde evlendim, 19 yasimdan beri birlikte oldugum universite askimla... simdi 33 yasindayim ve yeni hamileyim:)
yalniz maddi durum durum meselesini biraz acayim: bir cift neden ne olrsa olsun ne anne babasiyla ne de kardesleriyle ne de baska biriyleriyle asla asla asla birlikte yasamamalidir. eger ciftin kendi evlerini tutacak paralari yoksa evlenmemelidirler bu kadar basit. herkes hayata en iyi imkanlarla baslayamayabilir tabii. ama en azindan bir ev tutulacak para yoksa o evlilik ertelenir.
dunya hali, diyelim bir felaket oldu ve cift mecburen anne babalariyla yasamaya basladi. o durumda da eger erkek kisilik sahibiyse asla esini ailesine ezdirmez.es baska anne baska. ikisinin yer ayridir ve biri digerinden ustun degildir. birlikte yasamak, kiminle yasarsan yasa cok zor bir sey. karsilikli anlayis ve sabir gerekir. eger taraflardan biri bu sabri gosteremiyorsa is erkege duser.
sozun kisasi, en basta da dedigim gibi iyi bir evlilik icin kendini bilen, karsisindakine saygi duyan, ask duyan ve akilli ciftler gerekir. karsindakinin sana uygun olup olmadigini anlayabilmenin tek yolu da mumkun oldugunca uzun bir sure birlikte zaman gecirmekten gecer.
nacizane fikirlerim bu yonde.
Kızlaaaaar,evlenin ama önce hayatınızı yaşayın biraz.
Mutlu evliliğin sırrı derler ya tek kişi olabilmektir,değil işte.
Eğer iki kişi olabilecekseniz evlenin,
Ayrı kişilikler olduğunuzu idrak edebilecek bir erkekle evlenin,
İyi bir işi olan erkek iyi bir eşi olan erkektir:roflol:
Mutlaka geleceği parlak olmalı, aslında geleceği değil yaaaa durumu şu anda parlak olmalı a.s
Maddi sıkıntı,kayınvalideyle aynı apartmanda oturma,askere gitmemiş eş,tercihiniz olmasın sakın:mymeka:
Sakın ha çooook aşık olup da verici olmayın istasyonlar gibi
Sevin ama daha çok sevilin
Ay bunları yapın işteeee,sonra da evlenin mutlu olun,zamanı gelmeden de çocuk yapmayın:ecrin_bebek:
Tamam mı kızlar kaydirigubbakcemile5
Bu arada 30 yaşında evlenen ve çoook mutlu bir evliliğ ve çok güsel bi kızı olan bi hatundan alıntıdır sengözlerimebaksanab
teşekkür ediyorum yorumun içina.s. neden korktum? onu açıklamak istiyorum forumda sedef_80 üyedeki arkadaşımızın eşinin yakın arkadaşıyla aldatılmasından boşanması ve birçok arkadaşımızın diğer sebepleri ama en çok yakın arkdaşıyla aldatılmaksenağlama benimde bir arkadaşım var zamanında çok samimiydik 3 yıldır tanıyorum kendisi aynı anda 3-4 kişiyle çıkan ve hepsiyle öpüşme gibi eylemleri olan birisi biz geçen yıl çok büyük kavga ettik ve birbirimize çok ağır konuştuk zamanında benim eski sevgilime benim telefonumdan gizlice numarasını alıp muhabbet etmek için aramıştı neyse şimdide konuşuyoruz fakat eskisi gibi güven yok karşılıklı ama o hep benim etrafımdaki olaylardan haberdar olmak için konuşuyor ve ben bu insandan tamamen nasıl hayatımdan çıkarıcam bilmiyorum durduk yerede konuşmamazlık yapılmaz offff bilmiyorumsenağlama
sobe deniiiizz
merhaba hanımlar ben burda bütün acı gerçekleri gördüm okudum ve gerçekten çok korkuyorum evlenmekten:1no2: sanırım ben evlenemem:1no2:
merhaba hanımlar ben burda bütün acı gerçekleri gördüm okudum ve gerçekten çok korkuyorum evlenmekten:1no2: sanırım ben evlenemem:1no2:
valla ben de tam tersini tavsiye ederim sanayerimseniben
doğru insanla doğru zaman da.yerimseniben
eminim mutlu çok evli bayan vardır.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?