KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hazal cım ben de dün dr a gittim
bebişim 33+5 te 1750 gram olmuş
tansiyonum 12 ye 8 çıktı normal dediler ama ben hiç hayatta 12 yi görmemiştim korktum haftada 3 kez ölçtür dediler

ayy çok zordur be asker beklemek benim en büyük korkumdu
gittim garanti olsun diye askerliğini 10 sene önce yapmış adam buldum :roflol: :roflol:

ececim yok benim kalbim boşkaydirigubbakcemile3

kızlar geç yazdım k. bakmayın işim vardı. her an da cıkabilirim, haberiniz olsun. görüşmek üzereeee öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

hazal cım ben de dün dr a gittim
bebişim 33+5 te 1750 gram olmuş
tansiyonum 12 ye 8 çıktı normal dediler ama ben hiç hayatta 12 yi görmemiştim korktum haftada 3 kez ölçtür dediler

oyy masallaha kizina ultrasonda 33+5 mi cikti herseyin yolunda olmasina sevindim cnm :lepi:

yalnızım özgürüm mutluyum diyosun yani

kolay gelsin sana müsait oldun mu her an bekleriz

ayy çok zordur be asker beklemek benim en büyük korkumdu
gittim garanti olsun diye askerliğini 10 sene önce yapmış adam buldum :roflol: :roflol:

bidaha çağırırlar filan garanti olsun dedin he 10 sene geçmiş üzerinden
ay daha çok sinir odum ayrıca şimdi senin gibi çıtırı bulmuş bide üzüyoklava:

dun gece oglum cok hareketliydi masaallah karnimi yirtcakti kucuk yakisiklimm ayy o hareket ettikce ben hem duygulandim hem cok sevindim yaa icimde bi canli var cok hos bi his yaaa kurban olurum ben onun minik ayaklarina :asigim:

bidaha çağırırlar filan garanti olsun dedin he 10 sene geçmiş üzerinden
ay daha çok sinir odum ayrıca şimdi senin gibi çıtırı bulmuş bide üzüyoklava:

evt bende sinir oluyom ama gelde ona anlat kaydirigubbakcemile3 10 yaş büyük benden ama odun işte

kızlar çıkıyorum ben şimdilik bitireyim işlerimi de gideyim erkenden uğrarım çıkmadan yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…