- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.021
aramızda hamilşlerde var ha, ne güzelllboshayallersmile
darısı banakaydirigubbakcemile2
vereliniortak mrb sen nekadarlık evlisin çocuk düşünüyomusun
değiştireyim çok rahatsız olduysan canım hamiş hamiş miden bulanmasınaayy nihancim ya senin bu avatar resmin basimi donduruyo yawwww kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
evet aynen kaçta paydos etçenanladım, bugünlük sende bendensinolumunekankayizsmile
günaydıınnn sositososito
aramıza yeni arkadaşlar gelmişler hoş geldiniz arkadaşlar sefalar getirdiniz
nihan nasılsın canım avatarın çok güzelmiş deişik hazalın başı dönmüş ama
toplu alıntı yapmayı daha beceremiyorum malesef
evet hazalcım iki hafta sonra geriden gelmesi o kadar sorun değilmiş bizim kızların doktorlarımı çok şüpheci bnmki mi rahat anlamadım
aşkböceği kızımı gördüm maşşalah çok hareketli yarın inşallah taşınma işi
izmirlizuzu çolukçocuk varmı sen de bakim
meraba, 2,5 yıllık evliyim.13 aylık bir kızım var. allaha emanet..
2. düşünüyoruz bu aralarboshayallersmile
ebru şallı doğum yapmış 9 kilo almış hamileliği boyunca bebekte 2.90 kilo doğmuş maşallah
ben 4 aydır çocuk düşünüyorum... ama henüz bebiş yokkkafaya fena taktım birazda tüyo almak için bu foruma geldim :)
senin adınada çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. darısı başıma diyimmm:CüvCüv:
ya evet ne güzel 8 aylık doğum yapmış ama bebişinin kilosu çok iyi
amaan doğumdan üç gün sonra değil 6 ay sonra dönmeye razıyım
dün br ark ımı gördüm 20 kg almıştı hamişliğnde yavaş yavaş bir senede eski kilosuna kavuştu çok fit görünüyordu
yooo takma kesinlikle psikoloji çok etkiliyor gayet relax olmaya calış
bikaç bişi daha söyliycem ama hem çekiniyorum hem bekarlar var
o konuyu sorma canım, malesef 18:00 de -tatlicadiarzu-değiştireyim çok rahatsız olduysan canım hamiş hamiş miden bulanmasın
evet aynen kaçta paydos etçen
sağol canım iyiyim sen nasılsın
aminben 4 aydır çocuk düşünüyorum... ama henüz bebiş yokkkafaya fena taktım birazda tüyo almak için bu foruma geldim :)
senin adınada çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. darısı başıma diyimmm:CüvCüv:
yeni sayılmaz. dile getirmemişimdir. çok istiyorum bu aralar. rüyalarıma bile girer oldu. sabah ilk işim karnıma dokunmak oldu bu sabah. gene hamileydim rüyamdakaydirigubbakcemile3yenimi aldın bu kararı sölememiştin şaşırdım hadi inş diyelim ozaman
birdden konuya daldım ama bende dogumdan sonra bıdaha cocukmu dedım asla ama o kararım yavas yavas degışıyo bende 2. cocuk olsun ıstıyorum tabi şimdi degıl daha var nasıl kendını hazır hıssedıyormusun ben korkuyorum yaaa
maşallah baya cesaretlisin Allah gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hamile kalırsın
canım ınan dogum yapınca kıloyu dert etmeyeceksın senın ıcın tek onemlı sey melegın olcak ben dogmdan sonra hıc rejım yapmadım hatta herşey yedım sutum olsun dıye cok cabuk acıkıyordum habıre yıyordum 50 kıloyla hamıle kaldım 71 kıloyla doguma gıttım şimdi 56 kıloyum emzırdıgın ıcın kıloları verıyorsun
evet geçen hafta adetim gelmedi doktora gittim hemen test yaptırdım çok umutlandım ama test yaptırdıktan sonra reglim geldi... doktor dedi stres yapma hayatı oluruna bırak ozaman inan hemen olucak ayyy inş. olur
tüyoooo aslında ihtiyacım var sen üstü kapalı anlat. gerçi bel altına yastık hemen ayağa kalkma falan hepsini yapıyorum ama bilmiyorumkismile
ben 4 aydır çocuk düşünüyorum... ama henüz bebiş yokkkafaya fena taktım birazda tüyo almak için bu foruma geldim :)
hoşbulduk canım nasılsın bebişte iyimiş maşallahhosgeldin bocugumm olumunekankayizsmile
toplu alıntı yapmayı daha beceremiyorum malesef
evet hazalcım iki hafta sonra geriden gelmesi o kadar sorun değilmiş bizim kızların doktorlarımı çok şüpheci bnmki mi rahat anlamadım
aşkböceği kızımı gördüm maşşalah çok hareketli yarın inşallah taşınma işi
izmirlizuzu çolukçocuk varmı sen de bakim
değiştireyim çok rahatsız olduysan canım hamiş hamiş miden bulanmasın
evet aynen kaçta paydos etçen
sağol canım iyiyim sen nasılsın
evet geçen hafta adetim gelmedi doktora gittim hemen test yaptırdım çok umutlandım ama test yaptırdıktan sonra reglim geldi... doktor dedi stres yapma hayatı oluruna bırak ozaman inan hemen olucak ayyy inş. olur
tüyoooo aslında ihtiyacım var sen üstü kapalı anlat. gerçi bel altına yastık hemen ayağa kalkma falan hepsini yapıyorum ama bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?