KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aramızda hamilşlerde var ha, ne güzelllboshayallersmile

darısı banakaydirigubbakcemile2

aayy nihancim ya senin bu avatar resmin basimi donduruyo yawwww kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
değiştireyim çok rahatsız olduysan canım hamiş hamiş miden bulanmasın
anladım, bugünlük sende bendensinolumunekankayizsmile

günaydıınnn sositososito
evet aynen kaçta paydos etçen
aramıza yeni arkadaşlar gelmişler hoş geldiniz arkadaşlar sefalar getirdiniz
nihan nasılsın canım avatarın çok güzelmiş deişik hazalın başı dönmüş ama

sağol canım iyiyim sen nasılsın

ben 4 aydır çocuk düşünüyorum... ama henüz bebiş yokk kafaya fena taktım birazda tüyo almak için bu foruma geldim :)
senin adınada çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. darısı başıma diyimmm:CüvCüv:

ebru şallı doğum yapmış 9 kilo almış hamileliği boyunca bebekte 2.90 kilo doğmuş maşallah

ya evet ne güzel 8 aylık doğum yapmış ama bebişinin kilosu çok iyi
amaan doğumdan üç gün sonra değil 6 ay sonra dönmeye razıyım
dün br ark ımı gördüm 20 kg almıştı hamişliğnde yavaş yavaş bir senede eski kilosuna kavuştu çok fit görünüyordu

meraba, 2,5 yıllık evliyim.13 aylık bir kızım var. allaha emanet..
2. düşünüyoruz bu aralarboshayallersmile

birdden konuya daldım ama bende dogumdan sonra bıdaha cocukmu dedım asla ama o kararım yavas yavas degışıyo bende 2. cocuk olsun ıstıyorum tabi şimdi degıl daha var nasıl kendını hazır hıssedıyormusun ben korkuyorum yaaa

yooo takma kesinlikle psikoloji çok etkiliyor gayet relax olmaya calış
bikaç bişi daha söyliycem ama hem çekiniyorum hem bekarlar var

canım ınan dogum yapınca kıloyu dert etmeyeceksın senın ıcın tek onemlı sey melegın olcak ben dogmdan sonra hıc rejım yapmadım hatta herşey yedım sutum olsun dıye cok cabuk acıkıyordum habıre yıyordum 50 kıloyla hamıle kaldım 71 kıloyla doguma gıttım şimdi 56 kıloyum emzırdıgın ıcın kıloları verıyorsun

yooo takma kesinlikle psikoloji çok etkiliyor gayet relax olmaya calış
bikaç bişi daha söyliycem ama hem çekiniyorum hem bekarlar var

evet geçen hafta adetim gelmedi doktora gittim hemen test yaptırdım çok umutlandım ama test yaptırdıktan sonra reglim geldi... doktor dedi stres yapma hayatı oluruna bırak ozaman inan hemen olucak ayyy inş. olur
tüyoooo aslında ihtiyacım var sen üstü kapalı anlat. gerçi bel altına yastık hemen ayağa kalkma falan hepsini yapıyorum ama bilmiyorumkismile

o konuyu sorma canım, malesef 18:00 de -tatlicadiarzu-
bugün 2. ayım yeni doldu.1-2 ay sonra konuşcam müdürle. iş güç yok, açık olan bi kurum yok. cumartesi 12 den sonra tatil isticem. hayırlısıboshayallersmile
amin
yenimi aldın bu kararı sölememiştin şaşırdım hadi inş diyelim ozaman
yeni sayılmaz. dile getirmemişimdir. çok istiyorum bu aralar. rüyalarıma bile girer oldu. sabah ilk işim karnıma dokunmak oldu bu sabah. gene hamileydim rüyamdakaydirigubbakcemile3

tickerindan gördüğüm kadarıyla bebeğin henüz 3 aylık. allah bağışlasın bu arada.
3 aylıkken bende senin gibi düşünüyodum. bakamam yapamam çok zor diyodum. ama çok çabuk büyüyolar. daha sevgisine doyamadan büyüdü sanki..
yaş farkları da çok olsun istemiyorum. fiziken ve ruhen hazır olduğumu düşünüyorum ama eksiklerimiz var daha. bir ev sahibi olalım diyoruz ama bebek de istiyoruz.
kısmet..

öyle de şenay cım kimi de doğumdan sonra havere süt olsun diye yemekten kilo alıyormuş
halam da 50 kiloyla hamile kaldı 70 le doğuma girdi çocuk 3 yaşına girdi ve halam 65 kilo
sen şanslıymışsın emzirirken veren gruptan ben de öyle olurum inşallah

ya psikoloji konusunda söyleyeceğim var benim hani ilişkiye girmeden önce yumurtlama gününü filan hesap ederek değil ya da çocuk olsun diye ilişkiye girmemek lazım
hani korunmadan önce insan içinden gelerek yapar ya
öyle olmak lazım bilmem yardımcı olabildimmi

stres yapma canım stres yapınca olması dahada zor alır zamana bırak Allah nasip ederse olur inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder rabbim

hosgeldin bocugumm olumunekankayizsmile
hoşbulduk canım nasılsın bebişte iyimiş maşallah[/QUOTE]

kiz ben bebisimi gormedim teo gordu ama benimkide iyidir herhalde cnm yaa benimkinede masallah

kiz mesajin altinda HQ die bisey varya kimlerden alinti yapmak istiosan ona bas en son komden alinti yapmak istiosan en son alinti yapa bas sonra cevaplari yaz gondert anlatabilmmi ki??

yok cnm benim degistirme sen begeniosan bana bakma ben gormezden gelirim

evet cnm stres en onemli etken hic dusunme herseyi oluruna birak ben evliligimin ilk snesinde istememe ragmen olmadi cok stres yaptim niye olmuo die bide yurtdisindayim ilk geldim surekli ailemi dusunuyodum her zman aglardim ee bu stresle cocuk olmaz tabi 1 senenin sonunda hic dusunmedim yani eskisi gibi takilmiodum cunku doktora gittik hic sorununuz yok sadece zmanini bekleyin ve asla sters yapma dedi sukur bu zmanlara geldik sende hic stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…