- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.381
ben de bi kısır yapıyım ya canımı çektirdin nen julia allah allah. mercimek köfte uzun sürer şincik. ben çıkıyom hepnizi öptüm
la hergün çağırıyom zati gelin diye emme gelen giden yokbrownim çaktırma kıı onlar bizim canımızın istedikleri ceydaya söylüyozki hani belkim yaparda bizi çağırır belkii
hoşgeldin bidenem.. kız bugün seninle heç konuşamadım. bi de polyanan'la bi de senayla bi de brownimle.. bi de bi deenöüryonuz nen bacılarrrrrr
kızlar hadi bendeyiz 5 çayına buyrun
hoşbuldum kızlar....
ceydoş börek tarifin nerde yahu bir muhabbet dönüyor anlayamadım canım cekti görmediğim bilmediğim börekten
bakım kolaysa bende yaparım...
ohh sen ne güzel rejim yapıosun bozmuosun
ben baslamadım,sadece düşünüyorum
yakında fil gibi olursam tv'ye cıkarsam sasırmayın temam mı
artık ceydanında telefonunu temizlemesi lazım
hacetim geldiydi de
Geçmiş olsun kuşum yaah.b canim kocis gelince ani cikis yaptim.
ayyy ben cok hastayim bademciklerim sismis :2:
böbreklerim agiriyordu öksürdükce
sabahta ürolojiye gittim idrar yolu enfeksiyonun böbreklerime cikmis
ben demistim salak kadina benimki bitkisel haplarla gececek bisi deil diye
siz napiyonuz
h.b canim kocis gelince ani cikis yaptim.
siz napiyonuz
sen yap ben temzileyim öylemi. sana temziletecenm o telefonuuuuhadi nen sen telefonunu temizle önce
geçmiş olsun canım. allah iyilik versin.h.b canim kocis gelince ani cikis yaptim.
siz napiyonuz
geçmiş olsun canım yah.b canim kocis gelince ani cikis yaptim.
siz napiyonuz
ben de bi kısır yapıyım ya canımı çektirdin nen julia allah allah. mercimek köfte uzun sürer şincik. ben çıkıyom hepnizi öptüm
la hergün çağırıyom zati gelin diye emme gelen giden yok
hoşgeldin bidenem.. kız bugün seninle heç konuşamadım. bi de polyanan'la bi de senayla bi de brownimle.. bi de bi dee
ya julia bunlar ne kı bacımmm rejimdeki bacına heçç acımıyon mu sennn :84::84::84::84::84:
dilek sana gelioz çaya dediydi de ben de tamam gelin börek yaparım dedim. ama ortada bişi yok hala
kız nihanAllah seni ne etmeye.. mesajı bi açtım noliy ula dedim bi baktım bişi dikelmiş orda ucundan akıyo
Geçmiş olsun kuşum yaahem bademcik hem idrar yolu iltihabı ayy Allah kolaylık versin bacım.
senayı nerde görüyon kıı banlandı o burda yok artık özeldemi görüşüyonuzla hergün çağırıyom zati gelin diye emme gelen giden yok
hoşgeldin bidenem.. kız bugün seninle heç konuşamadım. bi de polyanan'la bi de senayla bi de brownimle.. bi de bi dee
ya julia bunlar ne kı bacımmm rejimdeki bacına heçç acımıyon mu sennn :84::84::84::84::84:
dilek sana gelioz çaya dediydi de ben de tamam gelin börek yaparım dedim. ama ortada bişi yok hala
tamam gelcez loo gelemik napalım adam gelsin tükkana gelim hemen hazırlana koy sen
kız nihanAllah seni ne etmeye.. mesajı bi açtım noliy ula dedim bi baktım bişi dikelmiş orda ucundan akıyo
Allah seni
Geçmiş olsun kuşum yaahem bademcik hem idrar yolu iltihabı ayy Allah kolaylık versin bacım.
la hergün çağırıyom zati gelin diye emme gelen giden yok
hee temizle noelcek cadım yasen yap ben temzileyim öylemi. sana temziletecenm o telefonuuuu
geçmiş olsun canım. allah iyilik versin.
askerim yaşadı evlennce
nen civap yazdık yasaol bacim bi yazimi sen gördün
digerleri napiyosa artik
dalmislar pasta böregelop lop et olsunlar emi
saol bacim bi yazimi sen gördün
digerleri napiyosa artik
dalmislar pasta böregelop lop et olsunlar emi
kısır yapmaya mı gidiyon kız hiç üşenmiyo da delü
bi,şey dikelmiş diyo ya
çokmu tanıdık geldiküçük çocuk o kız
ay zapıttım:89::89:
hee temizle noelcek cadım yayirim
o sanalı anca biz yiriz yavrum. erkekler sanal sevmiyooo
tam gaz mıkızım bu akşam evlilik yıldönümüymüş onların menü yapıyo ondan kurufasülyenin yanına bide kısır yapta geceye tam gaz devam edersiniz sessizseda bacım
amin canim saolsen yap ben temzileyim öylemi. sana temziletecenm o telefonuuuu
geçmiş olsun canım. allah iyilik versin.
tesekkür bitenem eveet antibiyotik aliyorum simdi bakayim nolcakgeçmiş olsun canım ya
ee ne olcak şimdi ilaç tedavisimi
verdi canim antibiyotik aliyorum bitince kontrole gidicem bidahahadi ya geçmiş olsun canım dikkat et kendine ilaç verdimi inşallah iyi gelir
polyana hoşgeldin geçmiş olsun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?