- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.881
çocuk gelişimi ve eğitimi
ana okulu örtmenliği istiyordum olmadı
içimde kaldı
çocuk gelişimi ve eğitimi
ana okulu örtmenliği istiyordum olmadı
içimde kaldı
neyse hanımlar size doyum olmaz. ama ben artık başlıyom çalışmaya. hadi görüşürük:79:
puanları yüksekti canımay bende çok istiyodum ya
seninki tam bölümüymüş aslında olabilirdi bacım neyden dolayı olmadı
puanımı düşükkız sen delimisin puanı en düşük bölüm. elimde öyle bi diploma olsa hiç durmam. ben bilgisayar bölümü mezunuyum. hiç sevmedim. keşke düz lise olsaydı dedeim. eğer öyle olsaydı şimdiye ünüversite mezunuydum. matematikle aram hiç yoktur ama bölümüm sayısal.
bence sen durma nihan. şuan en gözde meslek anaokulu öğretmenliği. açık öğretime çalış.
ayrıca aöf de öğretmenlik olduğu için sözel puanları 350 lerdeydi son zamanlarda nasıl bilmiyorumkız sen delimisin puanı en düşük bölüm. elimde öyle bi diploma olsa hiç durmam. ben bilgisayar bölümü mezunuyum. hiç sevmedim. keşke düz lise olsaydı dedeim. eğer öyle olsaydı şimdiye ünüversite mezunuydum. matematikle aram hiç yoktur ama bölümüm sayısal.
bence sen durma nihan. şuan en gözde meslek anaokulu öğretmenliği. açık öğretime çalış.
herkesin işimi var ne bende sasırdım kımsenın olmamasına
ben geldim hazalcım
hosgeldin cnm yaa datlum ders caliscakta diger kislar nerdee :44::44::44:
valla benim misafirim var die girmiyodum ama kimseciklerde yok...
hosgeldin cnm yaa datlum ders caliscakta diger kislar nerdee :44::44::44:
Kızlar bana bugün özel mesaj gelmiş ben cok güldüm sizde gülün aynen kopyalıyorum...
brownim e bir uyarıdır
brownim senin mesajlarını okurken gıcık oluyorum.deli oluyorum,sinir oluyorum yaaa.hamileyim zaten bu aralar duygusalım.bide mesaj yazıp duruyosun her yere.mesaj sahibine bakıyorum brownim.Allahım deli oluyorum yaa lütfen mesaj yazıp durma çünkü hamileyim ve senin adını gördükçe canım sürekli browni çekiyoooo anladın mııı :)))))
lütfen lütfen lütfen kilo almak istemiyoruuuum :)))
Kızlar bana bugün özel mesaj gelmiş ben cok güldüm sizde gülün aynen kopyalıyorum...
brownim e bir uyarıdır
brownim senin mesajlarını okurken gıcık oluyorum.deli oluyorum,sinir oluyorum yaaa.hamileyim zaten bu aralar duygusalım.bide mesaj yazıp duruyosun her yere.mesaj sahibine bakıyorum brownim.Allahım deli oluyorum yaa lütfen mesaj yazıp durma çünkü hamileyim ve senin adını gördükçe canım sürekli browni çekiyoooo anladın mııı :)))))
lütfen lütfen lütfen kilo almak istemiyoruuuum :)))
eheheheh koptum yaaa başını okuyunca bi gerildim sora gülmeye başladım
ay ya yazık kadına
koptum kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?