KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

çocuk gelişimi ve eğitimi
ana okulu örtmenliği istiyordum olmadı
içimde kaldı

kız sen delimisin puanı en düşük bölüm. elimde öyle bi diploma olsa hiç durmam. ben bilgisayar bölümü mezunuyum. hiç sevmedim. keşke düz lise olsaydı dedeim. eğer öyle olsaydı şimdiye ünüversite mezunuydum. matematikle aram hiç yoktur ama bölümüm sayısal.
bence sen durma nihan. şuan en gözde meslek anaokulu öğretmenliği. açık öğretime çalış.

neyse hanımlar size doyum olmaz. ama ben artık başlıyom çalışmaya. hadi görüşürük:79:

ay bende çok istiyodum ya
seninki tam bölümüymüş aslında olabilirdi bacım neyden dolayı olmadı
puanları yüksekti canım
puanımı düşük
eşit ağırlık olarak geçiyor ve ben lisede matematik ve fen bilimleri görmedim
eşit ağırlık puanı benim dönemimde 320lerdeydi canım baya yüksekti yani kolay bi bölüm değil
sayısal okusaydım kolay olurdu ama

ayrıca aöf de öğretmenlik olduğu için sözel puanları 350 lerdeydi son zamanlarda nasıl bilmiyorum

Kızlar bana bugün özel mesaj gelmiş ben cok güldüm sizde gülün aynen kopyalıyorum...
brownim e bir uyarıdır
brownim senin mesajlarını okurken gıcık oluyorum.deli oluyorum,sinir oluyorum yaaa.hamileyim zaten bu aralar duygusalım.bide mesaj yazıp duruyosun her yere.mesaj sahibine bakıyorum brownim.Allahım deli oluyorum yaa lütfen mesaj yazıp durma çünkü hamileyim ve senin adını gördükçe canım sürekli browni çekiyoooo anladın mııı :)))))
lütfen lütfen lütfen kilo almak istemiyoruuuum :)))

valla benim misafirim var die girmiyodum ama kimseciklerde yok...

hosgeldin cnm yaa datlum ders caliscakta diger kislar nerdee :44::44::44:

bende bugün gec uyandım diye sabah gelemedim..

kahve içiyorum içerken gireyim dedim,

neyse bende temizlik yapacaktım işimi bitiririm

eheheheh koptum yaaa başını okuyunca bi gerildim sora gülmeye başladım

ay ya yazık kadına
koptum kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…