- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #23.341
hazal avatarına bittim bacım
haydin yaa saat kaç oldu çabıcık gelin
aynı ben gibi sendeahh canımmm. bizimi özledin senn.
bu arada benim kitap çalışma modunda açık duruyo o tarafa baktığım hiç yok. biri gelince yumuluyommm
aynı ben gibi sende
ahh canımmm. bizimi özledin senn.
bu arada benim kitap çalışma modunda açık duruyo o tarafa baktığım hiç yok. biri gelince yumuluyommm
ne seçimi nirde kız:13:
bu arada kulube seçim sandığı kurulmuş bende oy kullandım yeni.
ee can SIKINTISI bacimm napiimm topicte ve yalniz kaldim
bende bole bisi yaptim iyi olmus ama dimi
ben geldimmm
geldik ya kız:81:
ahh canımmm. bizimi özledin senn.
ne seçimi nirde kız
gayet güzelllKızlar Salı günü misafir gelecekmiş bana. Kayınvalidem söyledi bugün. Toplam 10 büyükbaş, 4 küçükbaş olacakhazal sölemişti galiba böyle bi kere
Menü için bana yardımcı olun bayanlarr....
BEnim düşündüğüm menü;
Patatesli - kıymalı börek
Poğaça
Yaprak sarması (buakşamdan sarıp buzluğa atıcam)
Tatlı ve tuzlu kurabiye
Salata olarak yoğurtu mayonezli yeşil mercimek salatası düşünyorum değişik olsun diye.
Tatlı olarak da kadayıflı tavuk göğsü ( bu da her yiyenin çook beğendiği mutlaka tarifini istediği bi tatlı)
Başka şeyler ekleyeyim mi kızlar ve değiştir dediğiniz şeyler var mı
Kızlar Salı günü misafir gelecekmiş bana. Kayınvalidem söyledi bugün. Toplam 10 büyükbaş, 4 küçükbaş olacakhazal sölemişti galiba böyle bi kere
BEnim düşündüğüm menü;
Poğaça
Tatlı ve tuzlu kurabiye
Salata olarak yoğurtu mayonezli yeşil mercimek salatası düşünyorum değişik olsun diye.
Tatlı olarak da kadayıflı tavuk göğsü ( bu da her yiyenin çook beğendiği mutlaka tarifini istediği bi tatlı)
:13:
bu arada kulube seçim sandığı kurulmuş bende oy kullandım yeni.
Kızlar Salı günü misafir gelecekmiş bana. Kayınvalidem söyledi bugün. Toplam 10 büyükbaş, 4 küçükbaş olacakhazal sölemişti galiba böyle bi kere
BEnim düşündüğüm menü;
Poğaça
Tatlı ve tuzlu kurabiye
5 çeşit tuzlu 2 çeşit tatlı olmuş canım tuzlulardan birini iptal edip tatlı yap benceKızlar Salı günü misafir gelecekmiş bana. Kayınvalidem söyledi bugün. Toplam 10 büyükbaş, 4 küçükbaş olacakhazal sölemişti galiba böyle bi kere
BEnim düşündüğüm menü;
Poğaça
Tatlı ve tuzlu kurabiye
bende kullandim bende :80::80:
hehehhe buyuk bas kucuk bas nasil benzetme ama
bu arada o yesil mercimekli salatayi yemek topicine yaz bide tatliyi cnm sendede ne marifet varmis yahu
5 çeşit tuzlu 2 çeşit tatlı olmuş canım tuzlulardan birini iptal edip tatlı yap bence
evet canım kek güzel olur.süppeerrr ..tutuum bırakmam valla
kız kadayıflı tavuk göğsü annemden öğrendiğim bi tatlı ama herkeşş çok beğeniyor bacılaryeşil mercimek salatasını Ramazan' da iftara gitmiştik biyere orada yedim ve bayıldım. tarifleri eklicem hazalım
tuzlulardan hangisini iptal edicem ki yaa :26: şimic kadayıflı tavuk göğsü sütlü bi tatlı. acep bi de yaprak'ın tarifini eklediği ağlayan keki mi yapsam :44:
süppeerrr ..tutuum bırakmam valla
kız kadayıflı tavuk göğsü annemden öğrendiğim bi tatlı ama herkeşş çok beğeniyor bacılaryeşil mercimek salatasını Ramazan' da iftara gitmiştik biyere orada yedim ve bayıldım. tarifleri eklicem hazalım
tuzlulardan hangisini iptal edicem ki yaa :26: şimic kadayıflı tavuk göğsü sütlü bi tatlı. acep bi de yaprak'ın tarifini eklediği ağlayan keki mi yapsam :44:
O zaman ben kurabiyeleri iptal edeyim ya :44: zati kurabiye yapmayı sevmiyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?