KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iveeet geldiler bana orda sataştılar

yabancı insanlar bana sahip çıktı korudulr
benim kankalarımın ruhu bilem duymadı

Selam kızlar bende yepsyeniyim bugün üye oldum nasılsınız ya ben ne zaman emekli olcam yaaaa bıktım çalışmakdan:))

sen kimsinn :44:

yok canım sana yakısıyor

ben sadece magdurum

iveeet sagolun ilgilenmeye başladınız

tamam canim hep bole kisa yazi yaz biz hep ilgileniriz

benimkinide gecen sene kutlamislardi hatta kocam unutmustu ama kk unutmadi burdan tesekkur ediyorum kk yonetimine
saygilar

benimkini neden kutlamadıılaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE

brpwnim kk seninle ilgilenmedi die acisini bizden cikarma oldumu bacim bizim sucumuz yok burda

kankilerim nerdeyse bende ordaaa
ben bugün koşturmaca içinde olcam. nerde olacam tam olarak belli değil. bi salon, bi mutfak, bi yatak odası. koşturacam valla. malum yarın yolculuk var.

yeni bi uygulamaymış şekerim herkese nasip olmaz
pehhhhhhhhhhhhh

benimkini neden kutlamadıılaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gelip haber vereydinya bak nihanın falan konudan haberi yok haberimiz olsaydı gelir savunurduk hertürlü ben gördüm ama akşamdı olan olmuştu

bendeniz efem bursada yaşıyorum 25 yaşındayım muhasebeciyim bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum kendimi esra erolda gibi hissetim ya sen peki

Bizlerde 22 ila 30 yaşları arasındayız sıkı dostuz hepimiz evli barklıyız

esra erolda evlendik,ben amirim diğer arkadaşlarım avukat,doktor,mühendis ve öğretmen.

hepimiz aynı sehırde yasıyoruz hafta 1 bulusuruz diğer günler burdan konusuruz böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…