- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #23.601
he benimkide saçmalar arada işte yaşadıklarını söyle
aşkım git makinanı kolunu kapat diyo aşkım kalk evdesin diyom git kapat şunu diye bağırıyo
det diyom ben senin işçin diilim bağırmadiyom
bu durumda dalga geçmesi güzel oluyo konuşturuym bende galga geçiyom gülüyom filan sonra uyanıyo farkına varıyo kızıyo bana
ya kusura bakmayın bacılar acil iş çıktı bitmez ki bu şirketin işi şimcik kendimi anlatayım efemöhööööö öhhhöööööö sorguya çekelim önce fatmaaa duyuyosan ses ver kangillereeee civappp veeeeeee civappppppkağıt kalem çıkar yazılı varr sualllll 1 kimsin nsin bi cv rica edimmm Sual 2 ne mezunusun SAUAL 3 marifetlimisin bizim canımız arada pasta çekioooo Sual 4 yeni gelen diğer kankalara hedayeler getirioooSual 5 buraya giren bir daha çıkamıooo kankalar sorun soru haydeeee süre başladı 10 dk var
konuşak tatlı siz gerçekten bursadanmısınız hepimizsen neişle uğraşıyorsun bebiş varmı evliydin demifatmaaaa naber nasılsın gel konuşalım
arkadaşlarım gitti bugün ben topik nöbetcisiyim ben oyüzden gidemedim.:26:
konuşak tatlı siz gerçekten bursadanmısınız hepimizsen neişle uğraşıyorsun bebiş varmı evliydin demi
konuşak tatlı siz gerçekten bursadanmısınız hepimizsen neişle uğraşıyorsun bebiş varmı evliydin demi
selam kankalarım
ya kusura bakmayın bacılar acil iş çıktı bitmez ki bu şirketin işi şimcik kendimi anlatayım efem
1-ben bir garip muhasebeciyim
2-üniversite mezunuyum
3-ayyy bak işte marifet eşittir fatmabi pastlar bi tatlılar yaparım günlerde beni çağırır arkidişler pasta yapmaya
4-ya benim bildiğim karşılıklı olur hediye ama neysee
5-ben çok sevdim burayı ay nette kadınlar günü gibi
eve gitmedin mi canım sen
browni bacııı kankaaa bu kızı alcaz mıı kanka kontejyanımızda açık var mı kiii biğer kankalara sormamız gerek
17:30dan beri evdeim brownim evden naklen yayın yani
Biraz daha zaman lazım bacı
bekleyelim bakalım 3 vakte kadar belli olur
ohh ohh iyi evinde net olması
diğer kankalarda bir bağlatsa gece gündüz burda oluruz artık
fatma sınavı geçemedi daha yaniii bütünlemelere mi kaldı kız
aynen bacı kankaaaa yhaaaa kız ben bi yemek yiyip gelcem açlıktan ölcem yoksam
hadi kuşum git yemeğini yee benimkide fırında pişiyor biz öyle acıkınca yiyemıyoruz
kocişimde 1 saate gelir bende yemek pişerken gireyim didim boş bırakmıyım
topik sana emanet bacı kankaaaa galoşsuz kimseyi içeri almaaaa daha yeni temizlik yaptık kuzum :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?