KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

makinanin kolunu kapa
hepsi ayni su erkeklerin

bu durumda dalga geçmesi güzel oluyo konuşturuym bende galga geçiyom gülüyom filan sonra uyanıyo farkına varıyo kızıyo bana

bazen diyorumki uykuda bana ne dedin sen farkindamisin kiziyorum yalandan sinirleniyorum
böyle bakiyor askim uyku haliyle farkinda degilim özür dilerim diyor cok kandirmisimdir öyle yazik adama artik inanmiyor bana bu konuda

üfffff kizim yine uykuyu yemis bugun sinir oldum yaaaa:95::95::95::95::95::95::95:
bende gidiyom

fatmaaaa naber nasılsın gel konuşalım

arkadaşlarım gitti bugün ben topik nöbetcisiyim ben oyüzden gidemedim.:26:

ya kusura bakmayın bacılar acil iş çıktı bitmez ki bu şirketin işi şimcik kendimi anlatayım efem

1-ben bir garip muhasebeciyim
2-üniversite mezunuyum
3-ayyy bak işte marifet eşittir fatma bi pastlar bi tatlılar yaparım günlerde beni çağırır arkidişler pasta yapmaya
4-ya benim bildiğim karşılıklı olur hediye ama neysee
5-ben çok sevdim burayı ay nette kadınlar günü gibi

browni bacııı kankaaa bu kızı alcaz mıı kanka kontejyanımızda açık var mı kiii biğer kankalara sormamız gerek

Biraz daha zaman lazım bacı

bekleyelim bakalım 3 vakte kadar belli olur

fatma sınavı geçemedi daha yaniii bütünlemelere mi kaldı kız

ohh ohh iyi evinde net olması

diğer kankalarda bir bağlatsa gece gündüz burda oluruz artık

aynen bacı kankaaaa yhaaaa kız ben bi yemek yiyip gelcem açlıktan ölcem yoksam

fatma sınavı geçemedi daha yaniii bütünlemelere mi kaldı kız

aynen bacı kankaaaa yhaaaa kız ben bi yemek yiyip gelcem açlıktan ölcem yoksam

hadi kuşum git yemeğini yee benimkide fırında pişiyor biz öyle acıkınca yiyemıyoruz

kocişimde 1 saate gelir bende yemek pişerken gireyim didim boş bırakmıyım

hadi kuşum git yemeğini yee benimkide fırında pişiyor biz öyle acıkınca yiyemıyoruz

kocişimde 1 saate gelir bende yemek pişerken gireyim didim boş bırakmıyım

topik sana emanet bacı kankaaaa galoşsuz kimseyi içeri almaaaa daha yeni temizlik yaptık kuzum :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…