- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.701
dilek çanakkalede köy hayırları oluyo ya oralarda da dağıtıyolar bikere gitmiştik biz orlarda da veriyolar başlar ilkbaharda
evet bizde de pilav tatlı ayran dağıtılır :44:
aşağıdaki gibi, ister tavuk etli, ister kuşbaşı etli
Eki Görüntüle 149084 Eki Görüntüle 149085
he bacım napakkben bazen yapıyorum tavuklu ama bacım mevlüd günü yapılan gibin olmuyo yaa :97:
anladım canım..
yok güzelim iş bakıyorum ama hem uygun hem de eşimin beğenecei bişey olması lazım. bizde bu kadar kriter varken iş bulmam zorlaşıyo haliyle
nen çekil didim hapşuruyom didim çekilmedin napayımdelü ya bak sümük yaptın nen heryirimi allah seni neyleye
evet bizde de pilav tatlı ayran dağıtılır :44:
aşağıdaki gibi, ister tavuk etli, ister kuşbaşı etli
Eki Görüntüle 149084 Eki Görüntüle 149085
len hatırlamıyon mu paristeki ilk gecemizin snrası çektirdiydik senle ben kocacuğum
nen pıyıklı olan bilge heheh
kız dilo sizin paket servisiniz yok mu nen pc manyadı iice nası zor şartlarda yazıyom size bilseniz
nen çekil didim hapşuruyom didim çekilmedin napayım
heryerin sümük oldu ohh
bu vesileyle dileğn canı pilav istiyordu senayla ikimizin iğrençlikleri yüzünden o istekte gitmiştir artık:2:
nen hangisi benim çıkaramadım:44::44:
nen çekil didim hapşuruyom didim çekilmedin napayım
heryerin sümük oldu ohh
bu vesileyle dileğn canı pilav istiyordu senayla ikimizin iğrençlikleri yüzünden o istekte gitmiştir artık:2:
valla hee bu mesajı okuyunca hiç bi istek falan kalmadı
yaprak ceyda sizde okuyun bu msj canlarım hemen geçiyo
he ya bencede bamya isteyen yok neyseki sümük gibi sünüyo ya iğğğğğğğğğ heç yimem
dilek kaça kadar açık tükkan sizin.havalar berbat bacım kocamı gönderrim ben pcyi versin diye de o yüzden. yarın mı gelcek kocan bigadan. ne zamandan snra getirek
amin canım inş. saolasınhayırlısı cnm yaa... ben kriterlerime uygun bulduğum halde çalışamıomhayırlısı olsun inş... Allah gönlüne göre versin :)
puhahaaaewet tulumba tatlısı veriolar
genelde hep tavuk etli oluyo kırmızı etle hiç denk gelmedim ben çanakkale halkı olarak çokmu cimriyiz ne
he ya bencede bamya isteyen yok neyseki sümük gibi sünüyo ya iğğğğğğğğğ heç yimem
dilek kaça kadar açık tükkan sizin.havalar berbat bacım kocamı gönderrim ben pcyi versin diye de o yüzden. yarın mı gelcek kocan bigadan. ne zamandan snra getirek
:2::2::2::2::2::2::2:
tam bukadar ya ardı arkası kesilmiyoay:2::2:
sağol kuşum hep beraberçok çok yaşaaaa kuşum
geçti bilee harbi
burda kıymalı dağıtılır genelde.mevlit okutulunca ne dağıtıyonuz bacım bizde pilav dağıtılır
sen nasılsın tatlı cadı))
pıyıklı sensin ya lö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?