KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hayırlısı cnm yaa... ben kriterlerime uygun bulduğum halde çalışamıom hayırlısı olsun inş... Allah gönlüne göre versin :)

delü ya bak sümük yaptın nen heryirimi allah seni neyleye
nen çekil didim hapşuruyom didim çekilmedin napayım
heryerin sümük oldu ohh

bu vesileyle dileğn canı pilav istiyordu senayla ikimizin iğrençlikleri yüzünden o istekte gitmiştir artık:2:

heryerin sümük oldu ohh

bu vesileyle dileğn canı pilav istiyordu senayla ikimizin iğrençlikleri yüzünden o istekte gitmiştir artık:2:

he ya bencede bamya isteyen yok neyseki sümük gibi sünüyo ya iğğğğğğğğğ heç yimem

dilek kaça kadar açık tükkan sizin.havalar berbat bacım kocamı gönderrim ben pcyi versin diye de o yüzden. yarın mı gelcek kocan bigadan. ne zamandan snra getirek

heryerin sümük oldu ohh

valla hee bu mesajı okuyunca hiç bi istek falan kalmadı
yaprak ceyda sizde okuyun bu msj canlarım hemen geçiyo

bu akşam gelirde kaçta gelir bilmem 7 ye kadar açık canım ne zaman isterseniz getirin yarın falan bakar

hayırlısı cnm yaa... ben kriterlerime uygun bulduğum halde çalışamıom hayırlısı olsun inş... Allah gönlüne göre versin :)
amin canım inş. saolasın
ewet tulumba tatlısı veriolar
genelde hep tavuk etli oluyo kırmızı etle hiç denk gelmedim ben çanakkale halkı olarak çokmu cimriyiz ne
puhahaaa

ben de bamyayı heçç sevmem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…