KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bilgem angaraya gittiya alışveriş yapmış boğulan çizme almış onların resimlerini koy diyoz

hee şimci anladım
şu ana kadar 6 çay bardağı ıhlamur içtim :2:
eve gidip uyumak istiyorum kızlar :2::2:
açılamadım daha

hasta olunca acılı tarhana çorbası ya da tavuk suyu çorba en iyisi gerçekten. dikkat et bacım kendine inş. hemencik iyileşirsin
slm kızlarrr nasılsınız bakalım. bayaadır takip ediyorum ama yazamıodum oğlum yüüznden. acık uyuttum da geldim yanınıza nasılsınız bakalım :)))

hoşgeldin canm.. kız akşam da gelmiyon diğer topiğe heçç

kızlar ya mevlüt falan yapanınız yokmu bee biri yapsada gitsek hee canım çok mevlit pilavı çekti hee resmen kokusu geliyo burnuma biyerim şişçek hee dur avcumu yalayım barin de sürem biyerlerime

kızlar ya mevlüt falan yapanınız yokmu bee biri yapsada gitsek hee canım çok mevlit pilavı çekti hee resmen kokusu geliyo burnuma biyerim şişçek hee dur avcumu yalayım barin de sürem biyerlerime

mevlüt opilavı nasıl oluyo bacı. bizim buralarda yapılmaz

delü ya bak sümük yaptın nen heryirimi allah seni neyleye
sena kı avatarındakiler kim kızz.. ne ka karizmatikler

ben eve taşındıktan sonra yapıcam kısmetse canım :97: ya var ya dilek hep senin yüzünden hee bak beni de özendirdi :84:

ben eve taşındıktan sonra yapıcam kısmetse canım :97: ya var ya dilek hep senin yüzünden hee bak beni de özendirdi :84:

öfff benimde çok istedi canım yaa bende yapçam taşınıncada daha çok var yaa napçaz bee en iyisi avcumuzu yalıyak ceyda

nen pıyıklı olan bilge heheh
kız dilo sizin paket servisiniz yok mu nen pc manyadı iice nası zor şartlarda yazıyom size bilseniz

ay oğlum uyandı da tekrar uyuttum yaa. kız hiçbi topiğe giremiom bu aralar. arada bakıorum kim var kim yok diye sonra çıkıom. dün mesela oğlum uyudu sonra halı felan sildim gece gece. boş kalınca da ders çalışıorum itşe arada. sen naptın başladın mı çalışmaya?

dilek çanakkalede köy hayırları oluyo ya oralarda da dağıtıyolar bikere gitmiştik biz orlarda da veriyolar başlar ilkbaharda

uff yaaaa kime vuracam bennnnnnnnnnnnn

çok sinirliyim çookkkkkkkkkkkkkkk
:83: bilmiyom apla :83::83: bize furmada masaya fur bir iki tane:2:
git tabi canım inşallah geçen seferki gibi yatırmaz hemen atlatırsın
inş böcüğüm ya
evet annim acılı tarhana yapçak:81:

ayy of mınyağın biri geldi laf anlatıyom anlamıyo deli etti:95::95:

öfff benimde çok istedi canım yaa bende yapçam taşınıncada daha çok var yaa napçaz bee en iyisi avcumuzu yalıyak ceyda

he bacım napakk ben bazen yapıyorum tavuklu ama bacım mevlüd günü yapılan gibin olmuyo yaa :97:

anladım canım..

yok güzelim iş bakıyorum ama hem uygun hem de eşimin beğenecei bişey olması lazım. bizde bu kadar kriter varken iş bulmam zorlaşıyo haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…