- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.681
bilgem angaraya gittiya alışveriş yapmış boğulan çizme almış onların resimlerini koy diyoz
şu ana kadar 6 çay bardağı ıhlamur içtim:2:
eve gidip uyumak istiyorum kızlar :2::2:
açılamadım daha
slm kızlarrr nasılsınız bakalım. bayaadır takip ediyorum ama yazamıodum oğlum yüüznden. acık uyuttum da geldim yanınıza nasılsınız bakalım :)))
akıtmıyom nen peçeteye siliyom:2::2:yirim tribini nen mınyak ya sümüklerini akıtma klavyeye
he bende öyle didim furma yapoya didim:2:baaa niye vuruyon hacı yaaa
baaa niye vuruyon hacı yaaa
akıtmıyom nen peçeteye siliyom:2::2:
yi yimesinede sanada bulaşır kız:2: hatta bulaştırayım kız sana benden geçsinayy:2::2::2:
he bende öyle didim furma yapoya didim:2:
kızlar ya mevlüt falan yapanınız yokmu bee biri yapsada gitsek hee canım çok mevlit pilavı çekti hee resmen kokusu geliyo burnuma biyerim şişçek hee dur avcumu yalayım barin de sürem biyerlerime
sena arkadaşlar kim, senin tarafmı eşinin tarafmı:44:
akıtmıyom nen peçeteye siliyom:2::2:
yi yimesinede sanada bulaşır kız:2: hatta bulaştırayım kız sana benden geçsinayy:2::2::2:
he bende öyle didim furma yapoya didim:2:
kabak senin başına patladı yaprak
sena kı avatarındakiler kim kızz.. ne ka karizmatiklerdelü ya bak sümük yaptın nen heryirimi allah seni neyleye
kızlar ya mevlüt falan yapanınız yokmu bee biri yapsada gitsek hee canım çok mevlit pilavı çekti hee resmen kokusu geliyo burnuma biyerim şişçek hee dur avcumu yalayım barin de sürem biyerlerime
mevlüt opilavı nasıl oluyo bacı. bizim buralarda yapılmaz
sena kı avatarındakiler kim kızz.. ne ka karizmatikler
ben eve taşındıktan sonra yapıcam kısmetse canım :97: ya var ya dilek hep senin yüzünden hee bak beni de özendirdi :84:
sena kı avatarındakiler kim kızz.. ne ka karizmatikler
ben eve taşındıktan sonra yapıcam kısmetse canım :97: ya var ya dilek hep senin yüzünden hee bak beni de özendirdi :84:
hee şimci anladım
hasta olunca acılı tarhana çorbası ya da tavuk suyu çorba en iyisi gerçekten. dikkat et bacım kendine inş. hemencik iyileşirsin
hoşgeldin canm.. kız akşam da gelmiyon diğer topiğe heçç
mevlit okutulunca ne dağıtıyonuz bacım bizde pilav dağıtılır
:83: bilmiyom apla :83::83: bize furmada masaya fur bir iki tane:2:uff yaaaa kime vuracam bennnnnnnnnnnnn
çok sinirliyim çookkkkkkkkkkkkkkk
inş böcüğüm yagit tabi canım inşallah geçen seferki gibi yatırmaz hemen atlatırsın
evet annim acılı tarhana yapçak:81:hee şimci anladım
hasta olunca acılı tarhana çorbası ya da tavuk suyu çorba en iyisi gerçekten. dikkat et bacım kendine inş. hemencik iyileşirsin
hoşgeldin canm.. kız akşam da gelmiyon diğer topiğe heçç
öfff benimde çok istedi canım yaa bende yapçam taşınıncada daha çok var yaa napçaz bee en iyisi avcumuzu yalıyak ceyda
ay oğlum uyandı da tekrar uyuttum yaa. kız hiçbi topiğe giremiom bu aralar. arada bakıorum kim var kim yok diye sonra çıkıom. dün mesela oğlum uyudu sonra halı felan sildim gece gece. boş kalınca da ders çalışıorum itşe arada. sen naptın başladın mı çalışmaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?