KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın kızlarr....
hastalara geçmiş ossun baştan diyim de snra trip neyim atıp sümüklerini bulaştırıyılar
delüüü günaydın canım:2::2:
günaydın kızlar. nasılsınzı. ben biraz geç girdim bugün.biriken işleri toparladım. merak eden olduysa yanaklarından öperim. olmadıysa çok küserim nanik yaparım
günaydın canım:2:

günaydın kızlar. nasılsınzı. ben biraz geç girdim bugün.biriken işleri toparladım. merak eden olduysa yanaklarından öperim. olmadıysa çok küserim nanik yaparım

hosgeldin cadum. kendi adima cevap veriim biraz usuyorum ve cok uykum var...

merak edioz ama sabahin koru oldugu icin yavas yavas gelirsiniz die yazmiyoz buraya canim

bugün seni moralli gördün niho
iisin herhal..
içtiğin ıhlamurların yaptığı uyuşukluktan kaynaklanıyo olmasın
yok kız dünkü gibiyim hastayım hala:2:
ama biraz kestirmişim sandalyede iyi geldi
Allahtan yakalanmadım kimseye:2::2::2:

tamam olmam
evet baslangic galiba ilerlerse ne halt etcem ben yaaa daha mutfak ve ara yerlerin halisini yikicammm

çüş nen
bu havada halı mı yıkanır ver yıkamacıya yıksaın kurumaz hem.. burdası buz gibi senin orayı bilmem ama ben donuyom nerdeyse mecbur kalmasam elimi suyun altına bile sokmucam sular buz kestiriyo

hoşgeldin kuşummm

keyfin nasıllll

sağol bitanem .sabahları iyi oluyomda akşama doğru cıvzıtıyom
delüüü günaydın canım:2::2:

günaydın canım:2:
günaydın kankim. yeni avatar koymuşun. ama sıkılmadınmı hala çöp adamdan bacım. zayıflayacam diye taktın çöp adamlara. sende diğer kızlar gibi afilli bişey koysana.

hasta olma aman tamı yarımı mı var kız bunun. başlangıçtır belkide. inşallah olmazsın.
günadyın bilge
günaydın. hatun. nasılsın bugün bakalım. akşama fingir fingir yapacaz senlen hazır ol

hosgeldin cadum. kendi adima cevap veriim biraz usuyorum ve cok uykum var...

merak edioz ama sabahin koru oldugu icin yavas yavas gelirsiniz die yazmiyoz buraya canim
aman dikkat et hastalanma. kız yerinde olsam girerim sıcak yatağa, yada uzanırım kanepeye açarım tv yyi. sırtımada bi battaniye ohhh. elimd ebi bardak sıcak çay. değme keyfime. bu ara dikkat etkikendine yakında çok yorulcan enerji lazım sana.

Son düzenleme:

ben de böle sandalyede ne bileyim rahatsız bir pozisyonda uyuyup kalanlara hayran oluyom...
biz kocamla evli değilken üst üste 8-10gün blok nöbetleri ouyodu.
neyse bu günlerce uyumadan nöbetten çıkmış eve gitmiş...
o gün de misafir gelmiş neyse benimki sandalyede oturuyo sohbet falan ederken adam dönmüş kocama bişiler anlatıyo...
o arada bi horlama sesi uyumuş meğğersem benim adam sandalyede dik vaziyette
deli ya işte...

resmimizi kaldırdım canım herkes görmesin ikimizi de özellikle seni kıskanırın beeennnnnnnnnn

tamam olmam
evet baslangic galiba ilerlerse ne halt etcem ben yaaa daha mutfak ve ara yerlerin halisini yikicammm
kız delirdinmi ne halısı. sağlığından önemli mi. dursun sonra yıkarsın.

daha iyisindir inşallah canım. şimdi müsadenle

milllettttt yetişin nihan kestiriyoooooooooooooo sandalyede

DatluCadum kankam :80:,mervehayati(sende mi kanka oldun ki :44:),hazal87 kankam :80: ,ecz.sn,(sen ben gelmeden öncede kankaymışsın :81:)paristebirgece kankam :80:,MyHoS,(anoww sende mi kankss oldun:44: )

herkese cümleten selamun hellöööööö

çüş nen
bu havada halı mı yıkanır ver yıkamacıya yıksaın kurumaz hem.. burdası buz gibi senin orayı bilmem ama ben donuyom nerdeyse mecbur kalmasam elimi suyun altına bile sokmucam sular buz kestiriyo

hehehe pardon ben halinin laylon halilardan oldugunu soylememisim cok ince halilar o yuzden yikiim diorumm
asagida camasir odasi var orda asacam iki gunde kurur bide sicak su var her zaman soguk suyu icmek icin kullanoz sadece

bide burda hala kar dizboyu ama ben icerde oldugum icin surekli pek etkilenmiyom soguktan

resmimizi kaldırdım canım herkes görmesin ikimizi de özellikle seni kıskanırın beeennnnnnnnnn

pöööh normal. bnedeki yakışıklılık kimsede yok. hele karizma. ama sende tek kelimeyle acayip yakışıklısın . tenecere yuvarlanmış kağağını bulmuş yaneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…