- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.801
delüüügünaydın kızlarr....
hastalara geçmiş ossun baştan diyim de snra trip neyim atıp sümüklerini bulaştırıyılar
günaydın canımgünaydın kızlar. nasılsınzı. ben biraz geç girdim bugün.biriken işleri toparladım. merak eden olduysa yanaklarından öperim.olmadıysa çok küserim nanik yaparım
hosgeldin sena ben tam hasta deilim ama yinede sagol.
günaydın kızlar. nasılsınzı. ben biraz geç girdim bugün.biriken işleri toparladım. merak eden olduysa yanaklarından öperim.olmadıysa çok küserim nanik yaparım
kiz yaprak sen ankaranin neresindensin esimin amcasinin eside ankarali polatlinin koyunden?
mirak ettim?
delüüügünaydın canım :2::2:
günaydın canım:2:
hasta olma aman tamı yarımı mı var kız bunun. başlangıçtır belkide. inşallah olmazsın.
günadyın bilge
bizim merkez bacım
polatlı bize 1-1,5 saat uzaklıktaa tatlımmm
günaydın kızlar ya ben arkadaş edinmek istiyr kaldım bu istanbullarda tek başıma çok sıklıyrm
yok kız dünkü gibiyim hastayım hala:2:bugün seni moralli gördün niho
iisin herhal..
içtiğin ıhlamurların yaptığı uyuşukluktan kaynaklanıyo olmasın
tamam olmam
evet baslangic galiba ilerlerse ne halt etcem ben yaaa daha mutfak ve ara yerlerin halisini yikicammm
hoşgeldin kuşummm
keyfin nasıllll
günaydın kankim. yeni avatar koymuşun. ama sıkılmadınmı hala çöp adamdan bacım. zayıflayacam diye taktın çöp adamlara. sende diğer kızlar gibi afilli bişey koysana.delüüügünaydın canım :2::2:
günaydın canım:2:
günaydın. hatun. nasılsın bugün bakalım. akşama fingir fingir yapacaz senlen hazır olhasta olma aman tamı yarımı mı var kız bunun. başlangıçtır belkide. inşallah olmazsın.
günadyın bilge
aman dikkat et hastalanma. kız yerinde olsam girerim sıcak yatağa, yada uzanırım kanepeye açarım tv yyi. sırtımada bi battaniye ohhh. elimd ebi bardak sıcak çay. değme keyfime. bu ara dikkat etkikendine yakında çok yorulcan enerji lazım sana.hosgeldin cadum. kendi adima cevap veriim biraz usuyorum ve cok uykum var...
merak edioz ama sabahin koru oldugu icin yavas yavas gelirsiniz die yazmiyoz buraya canim
yok kız dünkü gibiyim hastayım hala:2:
ama biraz kestirmişim sandalyede iyi geldi
Allahtan yakalanmadım kimseye:2::2::2:
sağol bitanem .sabahları iyi oluyomda akşama doğru cıvzıtıyom
günaydın kankim. yeni avatar koymuşun. ama sıkılmadınmı hala çöp adamdan bacım. zayıflayacam diye taktın çöp adamlara. sende diğer kızlar gibi afilli bişey koysana.
günaydın. hatun. nasılsın bugün bakalım. akşama fingir fingir yapacaz senlen hazır ol
aman dikkat et hastalanma. kız yerinde olsam girerim sıcak yatağa, yada uzanırım kanepeye açarım tv yyi. sırtımada bi battaniye ohhh. elimd ebi bardak sıcak çay. değme keyfime. bu ara dikkat etkikendine yakında çok yorulcan enerji lazım sana.
kız delirdinmi ne halısı. sağlığından önemli mi. dursun sonra yıkarsın.tamam olmam
evet baslangic galiba ilerlerse ne halt etcem ben yaaa daha mutfak ve ara yerlerin halisini yikicammm
yok kız dünkü gibiyim hastayım hala:2:
ama biraz kestirmişim sandalyede iyi geldi
Allahtan yakalanmadım kimseye:2::2::2:
çüş nen
bu havada halı mı yıkanır ver yıkamacıya yıksaın kurumaz hem.. burdası buz gibi senin orayı bilmem ama ben donuyom nerdeyse mecbur kalmasam elimi suyun altına bile sokmucam sular buz kestiriyo
DatluCadum kankam :80:,mervehayati(sende mi kanka oldun ki :44:),hazal87 kankam :80: ,ecz.sn,(sen ben gelmeden öncede kankaymışsın :81:)paristebirgece kankam :80:,MyHoS,(anoww sende mi kankss oldun:44: )
herkese cümleten selamun hellöööööö
bilemik canım bndemi kanka oldum ki:))))
resmimizi kaldırdım canım herkes görmesin ikimizi de özellikle seni kıskanırın beeennnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?