- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.821
DatluCadum kankam :80:,mervehayati(sende mi kanka oldun ki :44:),hazal87 kankam :80: ,ecz.sn,(sen ben gelmeden öncede kankaymışsın :81:)paristebirgece kankam :80:,MyHoS,(anoww sende mi kankss oldun:44: )
herkese cümleten selamun hellöööööö
kankalardan biri açıklama yapsın yaaaa 2 gündür yoktum ben:84::84:
sağol bitanem .sabahları iyi oluyomda akşama doğru cıvzıtıyom
günaydın kankim. yeni avatar koymuşun. ama sıkılmadınmı hala çöp adamdan bacım. zayıflayacam diye taktın çöp adamlara. sende diğer kızlar gibi afilli bişey koysana.
günaydın. hatun. nasılsın bugün bakalım. akşama fingir fingir yapacaz senlen hazır ol
aman dikkat et hastalanma. kız yerinde olsam girerim sıcak yatağa, yada uzanırım kanepeye açarım tv yyi. sırtımada bi battaniye ohhh. elimd ebi bardak sıcak çay. değme keyfime. bu ara dikkat etkikendine yakında çok yorulcan enerji lazım sana.
ay insanın uykusu olunca ister istemez gidiveriyo :93::93::93:ben de böle sandalyede ne bileyim rahatsız bir pozisyonda uyuyup kalanlara hayran oluyom...
biz kocamla evli değilken üst üste 8-10gün blok nöbetleri ouyodu.
neyse bu günlerce uyumadan nöbetten çıkmış eve gitmiş...
o gün de misafir gelmiş neyse benimki sandalyede oturuyo sohbet falan ederken adam dönmüş kocama bişiler anlatıyo...
o arada bi horlama sesi uyumuş meğğersem benim adam sandalyede dik vaziyette
deli ya işte...
kız delirdinmi ne halısı. sağlığından önemli mi. dursun sonra yıkarsın.
daha iyisindir inşallah canım. şimdi müsadenle
milllettttt yetişin nihan kestiriyoooooooooooooo sandalyede
vay beee 250 gramlık hemşoDatluCadum kankam :80:,mervehayati(sende mi kanka oldun ki :44:),hazal87 kankam :80: ,ecz.sn,(sen ben gelmeden öncede kankaymışsın :81:)paristebirgece kankam :80:,MyHoS,(anoww sende mi kankss oldun:44: )
günaydın canım. nasılsıngünaydın cankuşkarr:))
bu ne nen. aleyküm hıııııDatluCadum kankam :80:,mervehayati(sende mi kanka oldun ki :44:),hazal87 kankam :80: ,ecz.sn,(sen ben gelmeden öncede kankaymışsın :81:)paristebirgece kankam :80:,MyHoS,(anoww sende mi kankss oldun:44: )
hoş geldin.
önce sen açıklma yap bakalım iki gündür nerdeydinkankalardan biri açıklama yapsın yaaaa 2 gündür yoktum ben:84::84:
sağol bitanem .sabahları iyi oluyomda akşama doğru cıvzıtıyom
günaydın kankim. yeni avatar koymuşun. ama sıkılmadınmı hala çöp adamdan bacım. zayıflayacam diye taktın çöp adamlara. sende diğer kızlar gibi afilli bişey koysana.
günaydın. hatun. nasılsın bugün bakalım. akşama fingir fingir yapacaz senlen hazır ol
aman dikkat et hastalanma. kız yerinde olsam girerim sıcak yatağa, yada uzanırım kanepeye açarım tv yyi. sırtımada bi battaniye ohhh. elimd ebi bardak sıcak çay. değme keyfime. bu ara dikkat etkikendine yakında çok yorulcan enerji lazım sana.
kız delirdinmi ne halısı. sağlığından önemli mi. dursun sonra yıkarsın.
daha iyisindir inşallah canım. şimdi müsadenle
milllettttt yetişin nihan kestiriyoooooooooooooo sandalyede
hehehe pardon ben halinin laylon halilardan oldugunu soylememisim cok ince halilar o yuzden yikiim diorumm
asagida camasir odasi var orda asacam iki gunde kurur bide sicak su var her zaman soguk suyu icmek icin kullanoz sadece
bide burda hala kar dizboyu ama ben icerde oldugum icin surekli pek etkilenmiyom soguktan
valla yapsın o zman canım kankalıga kabul edildim mi:)))biz dun ceyda v easkbocuguyl esohbet etmıstık:))
tamam kız senin için afilli şeyler koyarım
ay insanın uykusu olunca ister istemez gidiveriyo :93::93::93:
sus kız duycaklarrr:82:
vay beee 250 gramlık hemşo
pis hemşo
hain hemşo
benim adımı sölememiş bile bide ben hastayım
kendime başka hemşolar bulcam
ayy sen bıktın ama ne güzel olur karda kaymak ya. burda hiç o kadar yağmadı.hehehe pardon ben halinin laylon halilardan oldugunu soylememisim cok ince halilar o yuzden yikiim diorumm
asagida camasir odasi var orda asacam iki gunde kurur bide sicak su var her zaman soguk suyu icmek icin kullanoz sadece
bide burda hala kar dizboyu ama ben icerde oldugum icin surekli pek etkilenmiyom soguktan
bilemik canım bndemi kanka oldum ki:))))
günaydın canım. nasılsın
iyiyim tatlım sagol uyandım hemen oturdum netin başına:)neler oluo bensiz diye
DatluCadum kankam :80:,mervehayati(sende mi kanka oldun ki :44:),hazal87 kankam :80: ,ecz.sn,(sen ben gelmeden öncede kankaymışsın :81:)paristebirgece kankam :80:,MyHoS,(anoww sende mi kankss oldun:44: )
h.b pıstıkımhoşgeldin kız
hımm bakalım kabul oldun muvalla yapsın o zman canım kankalıga kabul edildim mi:)))biz dun ceyda v easkbocuguyl esohbet etmıstık:))
250grmlık hemşo ne demek kızvay beee 250 gramlık hemşo
pis hemşo
hain hemşo
benim adımı sölememiş bile bide ben hastayım
kendime başka hemşolar bulcam
günaydın canım. nasılsın
bu ne nen. aleyküm hııııı
önce sen açıklma yap bakalım iki gündür nerdeydin
ne sağlık raporu, ne mazaret izni
ayy sen bıktın ama ne güzel olur karda kaymak ya. burda hiç o kadar yağmadı.
o kadar kolay değel canım. önce herkeze bi tüp kan aldırım yollayacan. kanını kanımız abulaştırcaz
biz hepimiz öyle yaptıkkkkkk
ne kadan vahşiyim değilmiiii
hosgeldin kankim
aleykum cusss
yolla canım. ilk uçakla gelsin. yakın olsak nöbetleşe tatil günü yapardık.oglumu sana gonderirsem bu dediklerini zevkle yaparim
benlede etmistin ama unuttun herhal
bak ya nası hemen trip atıyo
kız bilge hakkaten nen karı koca gibi olduk nen senle evlendirme topiği gibi bişeycik oldu burası
günaydın julia hıh benim adımı dimiş:86::86::86::86:
bak ya nası hemen trip atıyo
kız bilge hakkaten nen karı koca gibi olduk nen senle evlendirme topiği gibi bişeycik oldu burası
günaydın julia hıh benim adımı dimiş:86::86::86::86:
ayy sen bıktın ama ne güzel olur karda kaymak ya. burda hiç o kadar yağmadı.
hadi nen bide furuyo hastayım dedikçe:83:h.b pıstıkım
hımm bakalım kabul oldun mu
250grmlık hemşo ne demek kızkızım sen o sırada altta deeldin demek gezion ya dopik dopik yoksan ben napim ama beni bırakma hemşom
1.si 2 gündür kafamı kaldıramadım işlerden birde belim incindi sanırım eğilemiom çok ağrım var
ecz.sn sen neden ceza aldınki :44:
aman bende kaymayi pek severim ama bi kaymak nasip olmadi yokus asagi ne guzel kayiyolar
ama ben tepetaklak dusmekten korkuyom izlemesi cok zevkli
eh gördüğün gibi pek bişey olduğu yok.günaydın canım. nasılsın
iyiyim tatlım sagol uyandım hemen oturdum netin başına:)neler oluo bensiz diye
h.b pıstıkım
hımm bakalım kabul oldun mu
250grmlık hemşo ne demek kızkızım sen o sırada altta deeldin demek gezion ya dopik dopik yoksan ben napim ama beni bırakma hemşom
1.si 2 gündür kafamı kaldıramadım işlerden birde belim incindi sanırım eğilemiom çok ağrım var
geçmedimi hala . çok geçmiş olsun.
kız kayınca çıkar zevki. seneye erciyese yada erzuruma gidecez karar aldık.aman bende kaymayi pek severim ama bi kaymak nasip olmadi yokus asagi ne guzel kayiyolar
ama ben tepetaklak dusmekten korkuyom izlemesi cok zevkli
hadi nen bide furuyo hastayım dedikçe:83:
çok küstümhastayım duygusalım ben
göynümü al
birisinin çekememezliği yüzünden. ben o kişiyi biliyom....
neyse önemi yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?