- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #25.101
hazal bende o dediğin şeyden gördüm dün rüyamda yaa
günaydın canım.
yaprak son halayın içinmi bu canım (düğünde yarım bırakıp çıkmak zorunda olduğun)
günaydın dilekcimmmm iyiyim kendi adıma sen nasılsın kuşum arkadaşında inşallah hayırlısıyla kucağına alır bebişininihan yaprak cadum eyimisiniz nassılsılsın
yaprak son halayın içinmi bu canım (düğünde yarım bırakıp çıkmak zorunda olduğun)
hayrolsun canım. sen onların bi kavgalarına den k geliyon canım. yada patırtı gürültülerine, yani onların yaptığı olumsuz bişeyi aklamaya çalıyon. ablan sana onlarla ilgili olumsuz bişey anlatmışta olabilir. yada anlatabilir.hosgeldin dilos
bilge dun gece tuhaf bir ruya grdum hemen anlatiim..
amcamin karisini kizini ve ablami gordum ablam amcamin gelini bu arada.
ben onlarin tuvaletindeyim heryer b.k icinde ben hertarafi temizliyorum.
bide amcamin kizi bana gofret veriyor cok sekerli bi gofret ben yiyiyordum..
yorumlarmisin canim
nihan yaprak cadum eyimisiniz nassılsılsın
bi avazda kurtululur inş Allah o yoldaki kimseyi eğlendirmesin canım
iyiyim canım sen
ALLAH yardimcisi olsun cnm kac haftalikti?
bebek termin haftasini gectimi sunni sanci veriolar yada suyu gelipde sancisi olmayanlara.
insaallah hayirlisi ile dogurur..
günaydın canım.
hazal gördüğün rüya hayır olsun canım temizlediysen eğer sıkıntılarda kurtulcan sanırsam ama tatlıcadım daha iyi bilir sanırsam işin uzmanına bırakalım biz yorumu
bir suru sey dedim hangini gordun loo :44::44:
o b..k bunumu gordun? :120:
günaydın canım . sen evde tek başına kahvatı yapabiliyomusun kız. ben yalnız olduğuma hiç bişey istemez canım. yiyemem.
günaydın bebikler
culyoş sezar
iyi hadi kolay gelsin canım
günaydın bilge naber
günaydınnn günaydın size günaydınnnnnnnnnnnn
hayrolsun canım. sen onların bi kavgalarına den k geliyon canım. yada patırtı gürültülerine, yani onların yaptığı olumsuz bişeyi aklamaya çalıyon. ablan sana onlarla ilgili olumsuz bişey anlatmışta olabilir. yada anlatabilir.
ama soonu tatlıya bağlanıyo.
eyeyim şükür sen nasılsın canım
kızlar arkadaiım doğum yapıcak hastaneye gitti hiç sancısı falanda yok normal istiyo sunni sancı vericekler galiba Allah yardımcısı olsun dua edermisiniz onun için hemencecik kurtulsun inşallah
alıştım bebemm napim. zati hiç kahvaltı sofrası hazırlamıyorum, ekmek arası hazrılayıp kendi sıktığım taze meyve suyuyla indiriyorum miğdeye
ohhh ne güsel kız bizde gelekmi
sağol canım
Hoşgeldin kuzuuuu
amin canlarım inşallah biranönce hayırlısıyla kurtulur 40.haftada canım son ana kadar bekledi sancı falan yok işte doktor artık bugün yapçak napçaksa
sonu tatliya baglanacaksa iyi bari sagol cnm yorumladigin icin
afiyet olsun. yarasınalıştım bebemm napim. zati hiç kahvaltı sofrası hazırlamıyorum, ekmek arası hazrılayıp kendi sıktığım taze meyve suyuyla indiriyorum miğdeye
sağol canım
Hoşgeldin kuzuuuu
hayır olsun canımhe bide rüyamda bi fotom vardı güya düğün fotoğrafımdı kayınvalidemgilden getiriyomuşuz fotoda benim yüzüm yanmış gibi
eşim hemen annesini arıyo bu fotoya ne oldu diye anasıda benzin döküldü diyooo:44:
bu ni demekki:44:
günaydın dilekcimmmm iyiyim kendi adıma sen nasılsın kuşum arkadaşında inşallah hayırlısıyla kucağına alır bebişini
he kız içimde kaldıydı burdan devam ediyim bari
hadi girin halayaaa hep beraber dönekk
saolun canlarım inşallah arkadaşımda kurtuluverir hemencecikallah kurtarsın canım. suni sancı bana daha kolay geldi ya. iki satte doğurdum
oğlanda bi 7-8 saat çektiydim
bizimkinede sunni sancı verilcek galiba hala gelmedi baksana gelmekte çok acele ettti bebek ama çıkmakta hiç acele etmiyo cadı 1.5 2 aylık evliydi arkadaşım hamile kalmış anlamadı hiçabowww bayagi beklemis bebek insaallah normal dogurur hayirlisiyla..
sunni sanci denerler olmazsa bebegin durumuna gore sezeryan yaparlar...
bende sancim ve suyum varken rahim acilmadi diye bunlari deniyeceklerdi ama gerek kalmadan normal dogurmustum
he bide rüyamda bi fotom vardı güya düğün fotoğrafımdı kayınvalidemgilden getiriyomuşuz fotoda benim yüzüm yanmış gibi
eşim hemen annesini arıyo bu fotoya ne oldu diye anasıda benzin döküldü diyooo:44:
bu ni demekki:44:
hayır olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?