KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

canımmmm

bittimi hazırlıkların kaç gibi gelecekler misafirlerin

masanın resmini çekmeyi unutma kızz
eklede bakalım bizde olurmu

ay bitti sayılır şekerim ama ben de bittim. kombiyi de açtıydım baya misfirler üşümesin diye piştim ayol

banyonun lavabosunu bi cifleyim yine son kez.. ya fotoğraf makinem kardeşimde, cep telefonuyla da pek gözel görükmüyo ama çekeyim yine de yaprağım seni mi kırıcam bebem :78:

ayyy bebem kırmaz kankitosunudaaa

banyonun lavabosunu bi cifleyim yine sonkez:44:
kaç kere cifledinki bacım son kez bida cifliyon

nerdesiniz nan siz hadi bakim herkes topiğe hadi
yaprak numune işinemi el attın bacım
kızlar browni gene burda ama gelmiyoya özel mesajmı atsak

dürüm beytimi yedin kıı nihan afiyet olsun
ya ceydanın ne güzel misafirlleri gelmiş keşke evde olsaydık ve yakın olsaydık birbirimize gidip gelirdik ne güzel olurdu

dürüm beytimi yedin kıı nihan afiyet olsun
ya ceydanın ne güzel misafirlleri gelmiş keşke evde olsaydık ve yakın olsaydık birbirimize gidip gelirdik ne güzel olurdu
evet canım
aynı şehirde olsak öğle araları buluşur yerdik:97::97:
ne güzel olardı:97::97:

yaprak bizi ekermiydi acaba

Son düzenleme:
yok canım geç kahvaltı yaptık yemedim ben zaten her öğlen yemek yemiyom meyve falan atıştırıyom öyle geçiştiriyorum
ay bende öyle geçiştirebilsem keşke ben açlığa dayanamıyorum illa yemem lazım bde sen kaçlara kadar ordasın kız nasıl dayanıyon
bide ben senin yerinde olsam sürekli abur cubur tüketirim he

bøylemi olacakti bøylemi olacakti bu topigin hali ne boylee

kizlar nolii ya sabahtan beri 1 sayfa ilerlemis nazrmi degdi acep kesin kabul etmedigimiz ziyaretciler nazar degdirdi bize
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_evila.gif

ay bende öyle geçiştirebilsem keşke ben açlığa dayanamıyorum illa yemem lazım bde sen kaçlara kadar ordasın kız nasıl dayanıyon
bide ben senin yerinde olsam sürekli abur cubur tüketirim he

vall 7ye 8 e kadar tükkanda oluyom geberiyom açlıktan bende acıkınca meyve yada eti form falan yiyiyom abur cuburu bende çok seviyom dükkanda dolap dolu arkadaşım bakkal dükkanı gibi diyo ama kendi bazen yerim arkadaşlarım falan gelince koyuyorum çayın yanına öyle yiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…