KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

heee bende diyomki ceyda nerde gezmeye gitti heralde sonradan aklıma geldi bugün buluşmaya gidecekti kendileri
buldunmu kııı yeni kankalarını hee sık sık gider gelirsin artık ohh

kızlar ii akşamlar ben dün doğum yaptım...kızım dünyaya geldi..normal doğum oldu...bebeğimle evdeyiz çok tatlı maşallah rabbim korusun..ikimizde sağlıklıyız haberiniz olsun

kızlar ii akşamlar ben dün doğum yaptım...kızım dünyaya geldi..normal doğum oldu...bebeğimle evdeyiz çok tatlı maşallah rabbim korusun..ikimizde sağlıklıyız haberiniz olsun

canım yaaaa çook sevindimmm Rabbim sağlık mutluluk nasip etsin inş. Mis gibidir şimdi o annesi, öp kokla yerimize. Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah hayırlı evlat eylesin inş.

ahh canım çok sevindim,,,gözün aydın olsun,seni merak ediyordum,doğumun nasıldı,
epidural olmak istiyodun,epidural normal mi oldun,
çok tebrik ediyorum canımm,,,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinn

ohhh çok sevindim cnm allah analı babalı büyütsün cnm

gozun aydin cnm cok sevindim normal dogurmana en kisa surede resimlerinizi beklioz ana kiz cok opuyorum sizi

ceyda bulusma cok guzel gecmis anlasilan resimlerden belli.

bizde bulusssak ya kankiler olarak ama nerde 4 bi yandayiz birlesmek imkansiz gibi duruyo..
neyse saglik olsun bizimde gonullerimiz bir

ceyda bulusma cok guzel gecmis anlasilan resimlerden belli.

bizde bulusssak ya kankiler olarak ama nerde 4 bi yandayiz birlesmek imkansiz gibi duruyo..
neyse saglik olsun bizimde gonullerimiz bir

evet canım çok güzel geçti..

ah be kuşumm biz buluşsak keşke ama nasıl????? hepimiz başka başka yerlerdeyiz

nihan bacım topiğe gelemiyomuş bi sorun varmış bilgisayarı bağlanmıyomuşş
selamı var bütün bacılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…