KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

nihan işyerinden bilgi işleme bildirdiği için sorunu belki onlar girmesini engelleyebilirmiş o yüzden giremeyebilir

kötü bi haber daha cadımda giremiyomuşşhata veriyomuş

aa yaa engellemesinler nihanimi gider hepsini protosto ederiz

cadumdami giremiyor off ya bugun hic iyi baslamadik.
aaa noliiii yaaa offffffffff

evet cnm maalesef nazar degdi resmen yaa insaallah eski gunlerimize doneriz..

sen nasilsin bacim hafta sonun nasil gecti?​

inşallah canımmm döneriz eski mutlu günlerimize:97:

haftasonum güzeldi bacım
cumartesi arkadaşım geldi oturduk sohbet falan ettik
pazar günüde gezdik kocişle sinemaya falan gittik falan öyle bebişimm

senin nasıl gidiyo ev toplama işin

oh cnm ne guzel arkadas sohbeti kocisinle sinama keyfi..

ben cumartesi oglumla k. valideye gittik. dunde halilarimi yikadim iste. ama evsahibini dun aradik kiraci mart ayinin kirasinida odemis o yuden bu ay sonu cikacaz cok sinirlendim ama ya salak adam biz tuttuk evi subatin sonunda ama gerizekali gitmis mart ayinin kirasinida odemis herseyimi toparladim bu hafta badana olacakti hepsi kaldi sinir oldum resmen sinirr

hadi yaa ev sahibi niye dememişki ev tutuldu diye

öyle taşınma zamanı toplanmış evide hiç sevmiyorum herşey bi yerde elini attığını bulamazsın
dahada uzun zaman var
bu kiracıya

hadi yaa ev sahibi niye dememişki ev tutuldu diye

öyle taşınma zamanı toplanmış evide hiç sevmiyorum herşey bi yerde elini attığını bulamazsın
dahada uzun zaman var
bu kiracıya

sorma cnm ya ev sahibininde haberi yokmus salak kiraci kirayi adamin hesabina yatirmis ama ev sahibininde sucu var ev tutuldu demeliydi heryer toplu bi kullanacagim tabvaklar 4 5 tanede bardak kaldi manyak adam ya sinirlerim bozuldu oturup aglicaktim nerdeyse.

vardir bundada bir hayir beyaz esyalari almistik. hepsi magazanin deposunda duruyor 25 gun beklicek orda esim bugun aricak adamlari soylicek bu ay sonu alacaz beyaz esyalari die insaallah bekletirler.. biz tek depozitosunu odemistik kalanini eve getirince odicez ins sorun cikmaz ordada

brownim ceyda nerdesiniz kizlar gelin yaa valla yaprakla oksuz gibi kaldik haa ya nihanin pcsi isyerinde girmezse eve baglasin hic girmezse olmaz ki ozleriz biz kankimizi

yani ev sahibindede hata var zamanında söylese kiracısına oradaki insanlarda çıkar ev bakar ona göre

sıkma canını bacım dediğin gibi vardır bi hayır bundada

beyaz eşyalarıda sanırım bekletirler orada çünkü depozitosunu vermişsiniz olmazsa yine gider bi miktarını ödersiniz kalanını teslim alınca ödersiniz bi sorun çıkarmazlarr

günaydın kızlar bu ne yaa nihan cadım niye giremiyoki yaa inşallah sorun düzelirde gelirler biran önce yaa
kızlar senayla görüştük cumartesi günü size selam söyledi
yaprak nasılsı arkadaşınla kahvaltı eğlendinizmi
hazal ev sahibinin suçu sinir herif insan söylemezmi baştan hayırlısı olsun canım ya vardır bi hayır

ay ne güzel nerde görüştünüz canımm

he bacım güzel geçtii keyifliydi

hosgeldin bocugum, hayirlisi tabi cnm gec olsun guc olmasin.

:44:yazdım sandım cevaplayada bastım ama geçmemiş

he yazmisin cnm ama ben yazarken mesajlar gozukmedi yazdiktan sonra sayfa guncellenio galiba :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…