- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #25.961
ayy olarsa benimkinin kösleri mavi olsun laa olarmıki maviş maviş baksın
ayy olarsa benimkinin kösleri mavi olsun laa olarmıki maviş maviş baksın
kı sen de kocan da maviş değilsiniz bacım :44: ama sülalaede varsa bi ihtimal olabilir
benim gözler de, kocikiminkiler de ela olduu içün bebişi yeşil gözlü bekliyoruz..hani 2 ela gözlü 1 yeşil gözlü yaparık diye umuyouz bakalım
kızınızın olmasınımı istersiniz oğlanmı
ya sen ne istersin böcikim
güle güle canımcım..kız oğlan farketmez:97::97::97::97:
bende çıkarım birazdan:97::97::97:
kar ince ince yağıyor tutar inş:81::81::81::81:
kocişimle gezmeğe çıkarız:81::81::81::82:
kız oğlan farketmez:97::97::97::97:
bende çıkarım birazdan:97::97::97:
kar ince ince yağıyor tutar inş:81::81::81::81:
kocişimle gezmeğe çıkarız:81::81::81::82:
çok güzel bi soru ben hala karar veremedim sanki benim istememle mi olcak
kız giydirmek için falan çok güzel kızım olsun isterim ama
bide erkekler hep oğlu olsun isterya eşim içinde erkek olmasını isterim arkadaşların hepsinin oğlu var şimdi bizim kızımız olursa eşimle dalga geçerler diye korkuyom oğlan olsun istiyom
ama benim kaynanamda bi tane kız torun var onun için deli oluyo bende ona rakip bi kız yapmak istiyom
ama ne istediğimi bende bilmiyom
Allah ne uygun görürse o artık hayırlısı
o zaman ikizin olsun bacım bi kız bi oğlan
kı diloş neler düşünmüş Allah seni ne etmeyeçok güzel bi soru ben hala karar veremedim sanki benim istememle mi olcak
kız giydirmek için falan çok güzel kızım olsun isterim ama
bide erkekler hep oğlu olsun isterya eşim içinde erkek olmasını isterim arkadaşların hepsinin oğlu var şimdi bizim kızımız olursa eşimle dalga geçerler diye korkuyom oğlan olsun istiyom
ama benim kaynanamda bi tane kız torun var onun için deli oluyo bende ona rakip bi kız yapmak istiyom
ama ne istediğimi bende bilmiyom
Allah ne uygun görürse o artık hayırlısı
yok kız ikizde olmasın bacım nası bakçam birine güvenip yapamıyom nası bakçam diye 2 taneyi nası bakçam aboww:18::18:
kı diloş neler düşünmüş Allah seni ne etmeye
benim 3 tane görümce var diye ben erkek istiyorum aslında. eşim malul evde 3 tane kızkardeşle yaşamış şimdi de benle etti 4. yazık adama
benim olursa eğer bebiş her iki tarafta da ilk torun olcek tabii görümcem benden erken davranmazsa
yok kız ikizde olmasın bacım nası bakçam birine güvenip yapamıyom nası bakçam diye 2 taneyi nası bakçam aboww:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?