- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #25.921
yok kız geri çekmeveya przvtf:78::78:
zaten benimkinede korunma denmezama hamileliğim planlı değildi
Ben çıkıyom kızlar. Maaş değişikliklerni girmek için maliye ye gidiyom
byeeeeeee:79:
arkadaşımda öyle geri çekme yöntemiyle hamile kalmıştı geçen gün bebeği olan daha 1 yada 1.5 aylık hamileydi valla o yöntem hiç afetmiyo demekki
evet sevinir o ya 10 tanede olsa sevinirhadi ya süpriz olmuş size ayy istemeden hamile kalsam bende seningibi olurdum heralde ağlamaktan patlardım valla:18::18:
iyi eşin sevinmiş
kolay gelsin canımBen çıkıyom kızlar. Maaş değişikliklerni girmek için maliye ye gidiyom
byeeeeeee:79:
Allah verdikten sonra oluyo işte canımarkadaşımda öyle geri çekme yöntemiyle hamile kalmıştı geçen gün bebeği olan daha 1 yada 1.5 aylık hamileydi valla o yöntem hiç afetmiyo demekki
:18::18::18: abooo bizde öyle yapıyozzz
tamam canımkızlar bugün pek katılamadım muhabbeteeşim evde ve pazartesi olduğu için malum..
geri çekmemi canım daha yeni evlisiniz ya bu yöntem güvenilir bişey deil valla söyliyimde tabi yine siz bilirsiniz
evet sevinir o ya 10 tanede olsa sevinir
kolay gelsin canım
Allah verdikten sonra oluyo işte canım
korkma kız ben hala aynı yönteme devam ediyom
olcak oldumu oluyo işte
he valla oda bi sebep oluyo işteevet sevinir o ya 10 tanede olsa sevinir
kolay gelsin canım
Allah verdikten sonra oluyo işte canım
korkma kız ben hala aynı yönteme devam ediyom
olcak oldumu oluyo işte
geri çekmemi canım daha yeni evlisiniz ya bu yöntem güvenilir bişey deil valla söyliyimde tabi yine siz bilirsiniz
biz de bazen yapıyok bacım evde kondom bittiği zaman:18:
biz de bazen yapıyok bacım evde kondom bittiği zaman:18:
strec filmle sarın bacım kondom niyetine bazen bizimde bitiyo eşim öyle yapsak olmazmı diyo kendince çözümler üretiyo garibim ben asla yapmam valla kondom yoksa çok tikkatliyim bu konuda
tamam canım
hem diğer yopikte var bizi unutma çok pis trip atarız bak
sen hapmı içiyon
evetböylesi daha güzel oluyo sankim daha bi ekşınlıııı
hoş geldin bacım özledik kızkızlar slm nörürsünüz. birazdan düşcem yine ama girdin dayanadım
strec filmle sarın bacım kondom niyetine bazen bizimde bitiyo eşim öyle yapsak olmazmı diyo kendince çözümler üretiyo garibim ben asla yapmam valla kondom yoksa çok tikkatliyim bu konuda
hamile kalırsan çok ekşinlı olar vallaböylesi daha güzel oluyo sankim daha bi ekşınlıııı
kızlar slm nörürsünüz. birazdan düşcem yine ama girdin dayanadım
evet
hoş geldin bacım özledik kız
kadın çorabı bağlayın
hamile kalırsan çok ekşinlı olar valla
hoşgeldin canım az kaldı sabret yarın kavuşçan kargo gelmedi hala ama eşimde hasta evde yatıyo yarın ayarlar pc yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?